icon

Máte skúsenosti so škôlkou Lietavská?

katrina111
7. sep 2010

ahojte mamicky, chcela som sa vas opytat ci nahodou nemate niekto skusenosti s MS lietavskou. Maly mi tam prave zacal chodit ale niesom si ista ci som to bolo spravne rozhodnutie...Ucitelky s nimi nic nerobia, kricia, uz som pocula ze aj jedna dala skolkarovi zaucho...preto ziadam o nejake info, ak mate prosim dajte vediet. dakujem

Strana
z2
rainee
25. apr 2013

@daniela1717 to snad nie. ja som sa na to pytala este na zaciatku na pitny rezim a bolo mi povedane ze deticky maju k dispozicii vodu caj a kazdy ma prideleny svoj poharik.
myslim ze vsade je to tak ze len okolo obeda resp. na prechadzku su tam 2 ucitelky ako sa striedaju, inak je rano a poobede len 1. takze podla mna nie je sanca deti ustriehnut, cikat chodia same a ucitelka je v triede resp. ak im pomoze na wcku tak potom zas nie je v triede nikto. predsa len 1 ucka na 20 deticiek je strasne malo, uprimne ja mam doma 1 dieta a mam co robit 😉 takze je nerealne aby decka boli zapravene, spravne oblecene (nasa ma fut nieco naopak), ucesane, napite, vycikane, vysoplene....otazne je ci by to bolo v inej ms inak, vsetky statne skolky su taketo.

vierolina
22. jan 2016

Fuuha, vidim tu spred troch rokov same podivne referencie, takze ja sa pridam s opacnou skusenostou - moje obe deti si MS Lietavska nevedeia vynachvalit a su v nej stastne a spokojne. Od pitneho rezimu, po pestry program, mudru riaditelku a sympaticke ucitelky - so vsetkym sme happy.

michadel
26. jan 2016

@vierolina uplne suhlasim. Ja tam nam starsiu dceru a dufam, ze o rok aj mladsiu. Je tam spokojna, skolku aj ucitelky priam zboznuje. A maju dost bohaty program. Deti urcite netreba pretazovat 20 vyletmi za rok. Obcas divadielko, kniznica, zoo, karneval to im uplne staci. Na vylety su tu predsa vikendy a rodicia. A som si ista, ze ucitelky sa im maximalne venuju, lebo moja dcera po 2 mesiacoch v skolke zacala krasne kreslit (dovtedy to boli len machule) recitova a spievat pesnicky, co som ju doma nedokazala naucit.

princess_maryam
2. júl 2018

Dobrý deň mamičky prosím vás aké sú poplatky v tejto škôlke?Dcera mi tam ide od septembra a mam kúpyť plachtu a návlečky lenže neviem akej veľkosti :/
neviete mi poradiť?

michadel
2. júl 2018

@princess_maryam Dobrý deň. Poplatky sú 25€ mesačné školné, cca 30€ mesačne za stravu a 100€ ročne do fondu na akcie pre deti. Postielky majú od 120 do 150 cm. Prvý týždeň tam trojročné deti nespia, tak budete mať čas zmerať postielku a dokúpiť plachtu.

princess_maryam
2. júl 2018

@michadel velmi pekne ďakujem 😊

ssarra
11. aug 2018

@michadel tiez mi mala nastupuje v septembri. Pisu ze vo velkosti detskeho postelneho pradla tak predpokladam ze na 120 cm ale tiez by som rada pocula od niehoho koho dieta tam realne chodi.

petkaann
15. mar 2026

Dobry den, mate prosim nejake aktualne skusenosti s touto skolkou? 2024/2025. Ja sa rozhodujem medzi Strecnianskou a Lietavskou. Uprimne zatial vo mne vyvolala lepsi dojem Strecnianska z webu aj z toho co citam. Avsak lokalitou by nam viac vyhovovala Lietavska. Budem vdacna za uprimne odpovede.

Strana
z2