icon

Môžu odmietnuť dieťa prijať do škôlky, keď nie je očkované?

Včera o 13:47

Ahojte ,
Chcela som sa informovať či to moje byť dôvodom neprijatia do materskej školy smaozrejme štátnej . Ak dieťa nemá absolvované povinné očkovania . Stretli ste sa s tým ?

Strana
z2
anonym_500fee
Včera o 16:49
@anonym_8a59bc

@top_manazerka vsak oni sú múdre ako lietadla. Len potom, keď majú chore decka, tak potom platit dráhu liečbu im môžeme my všetci. Inak aj také osypky sú "lahodecka". Ale to im jednoducho nevysvetlis, ze očkovanie im má v živote pomôcť. Holt, kto raz nema v hlave, v apatierke žiaľ už nekúpi.

@anonym_8a59bc Tak to si potom nezažila postihnuté dieťa z očkovania. Ako k tomu prídu rodičia keď sa stane takýto problém. Ver mi, štát sa ti otočí chrbtom. Máš nárok na veľké nič.

anonym_deba6d
Včera o 16:52
@top_manazerka

Ďalšia sibnuta antivaxerka a jej decko čierny pasažier. Dúfam, že si na seba hrdá.. že si “múdrejšia” ako všetci lekári. Potom keď tvoj tehotná dcéra dostane šarlach tak sa ti určite poďakuje.. to iste čierny kašeľ - to ke fakt super choroba. Tri-štyri mesiace kašeľ, že ide človeka zadusiť. Si nezodpovedná osoba, ktorá by nemala mať deti.

anonym_1d2390
Včera o 16:56

@anonym_autor Je to možné. Počas korony aj isté zdravotnícke školy nepúšťali do vyšších ročníkov študentov, ktorí sa očkovaniu bránili.. Takýmto štýlom sa ľuďom vynucuje to, čo "určité osoby s rozhodovacou právomocou" chcú dosiahnuť. Je to smutné, ale reálne.

sara07
Včera o 16:58
@puklica13

@top_manazerka ty si dobra pinda..ako vies ze po 1.ockovani nemalo dieta taku reakciu ze pediater neodporucal pokracovat?
Mne sa s najmladsim stalo presne toto, tak si laskavo predstav ze tvoje dieta by skocilo v nemocnici a 10 dni mali 40 horucky? Nevies si to predstavit ale blbsti vypisovat hej…nie si o nic lepsia ako dezolati, tiez je vsetko ciernobiele a iba ta moja prauda je ta jedina

toto ti oni neuveria , pokial sa to nestane ich detom , nepripustia že môžu existovat deti kde doktori radšej neodporučia dalšie očkovanie , na slovensku nie žial ..
je bud čierna alebo biela, ale siva je na sk tabu ..
nerieš, oni v tom majú jasno ...
@puklica13

bambulkaaskatulka
Včera o 17:01

Žiaľ nie, nemôže byť dôvodom neprijatia. Pogratuluj si, ohrozujes svoje aj cudzie deti

anonym_500fee
Včera o 17:04
@anonym_1d2390

@anonym_autor Je to možné. Počas korony aj isté zdravotnícke školy nepúšťali do vyšších ročníkov študentov, ktorí sa očkovaniu bránili.. Takýmto štýlom sa ľuďom vynucuje to, čo "určité osoby s rozhodovacou právomocou" chcú dosiahnuť. Je to smutné, ale reálne.

@anonym_1d2390 už corona nie je , ale zdr. škola vynucuje alebo vyžaduje od žiakov očkovanie proti žltačke.
to isté medicína.
ak niekto odmietne na zdr. škole očkovanie , skonči po prvom ročníku. Musí odísť. Neviem presne ako je to na medicíne. Vyžadujú, ale či študent musí odísť v prípade odmietnutia, to zatiaľ neviem.

ankare
Včera o 17:16

@anonym_autor Každá MŠ to vyžaduje na prihláške, ale prijmú neočkované dieťa takisto ako očkované.

anonym_2d437a
Včera o 17:16
@anonym_autor

@bebevita predstavte si ,že máme všetko prejednané a zaplatené všetky pokuty . A aj pán RÚVZ už nemal argumenty . Ďakujem za opýtanie

@anonym_autor
Mne je totalne jedno ze mas neockovane dieta to je tvoje rozhodnutie,
KDO TI DAL PRAVO INFIKOVAT CUDZIE DETI?

bambulkaaskatulka
Včera o 17:29
@anonym_1d2390

@anonym_1d2390 🤦omg, na zdravotnej je povinné očkovanie proti hepatitíde. Lebo " Osoby s rozhodovacou právomocou" nepotrebujú v systéme ľudí, čo budú veselo šíriť medzi pacientmi žltačku. Wow. Úplne spiknutie. Zato ty si asi úspešne zaockovany proti rozmyslaniu 🙄

anonym_17acc0
Včera o 17:46
@anonym_500fee

@anonym_1d2390 už corona nie je , ale zdr. škola vynucuje alebo vyžaduje od žiakov očkovanie proti žltačke.
to isté medicína.
ak niekto odmietne na zdr. škole očkovanie , skonči po prvom ročníku. Musí odísť. Neviem presne ako je to na medicíne. Vyžadujú, ale či študent musí odísť v prípade odmietnutia, to zatiaľ neviem.

@anonym_500fee na zdravotnej škole je to nutnosť z dôvodu bezpečnosti. V niektorých povolaniach musí byť špecifické očkovanie. Zdarotnícky pracovní musí mať očkovanie proti hepatitíde a je to podmienka aj pri prijatí do zamestnania. Takže bez toho očkovania sa nemôže ani uplatniť. A iné povolania napr. veterinár sa musí proti besnote očkovať.

anonym_500fee
Včera o 17:50
@bambulkaaskatulka

@anonym_1d2390 🤦omg, na zdravotnej je povinné očkovanie proti hepatitíde. Lebo " Osoby s rozhodovacou právomocou" nepotrebujú v systéme ľudí, čo budú veselo šíriť medzi pacientmi žltačku. Wow. Úplne spiknutie. Zato ty si asi úspešne zaockovany proti rozmyslaniu 🙄

@bambulkaaskatulka čo trepeš. Vôbec si nepochopila. nikde nepíšem že som proti tomuto očkovaniu. Len som zhodnotila ako je to na medicíne a SZŠ. odkiaľ si to zobrala. teda neviem. Zbytočne si namýšľaš. Ty úspešné zaočkovanie proti rozmýšľaniu.
Inak som žena, tak píš v ženskom rode.

bambulkaaskatulka
Včera o 18:02
@anonym_500fee

@bambulkaaskatulka čo trepeš. Vôbec si nepochopila. nikde nepíšem že som proti tomuto očkovaniu. Len som zhodnotila ako je to na medicíne a SZŠ. odkiaľ si to zobrala. teda neviem. Zbytočne si namýšľaš. Ty úspešné zaočkovanie proti rozmýšľaniu.
Inak som žena, tak píš v ženskom rode.

@anonym_500fee uhm prepáč, som sa preklikla, to som chcela reagovať na toho/ tú, čo pred tebou písala o určitých osobách s rozhodovacou právomocou ... Teda nie na teba. Prepáč ešte raz

puklica13
Včera o 18:07
@top_manazerka

@puklica13 mňa antivaxerka uraziť nemôže 😂😂😂 očkovanie zachraňuje životy už takým 10 generáciám deti. Mária Terézia dala zaočkovať svoje deti experimentálnou vakcínou proti kiahňam keď jej prvé tri deti na tie kiahne zomreli. Bola to osvietená panovníčka. Zato niektoré dnešné ženy úplne osprosteli. Keby ti zomreli v priebehu štyroch dni tri deti na záškrt ako mojej prastarej mame tak veru neviem čo by si hovorila.. ale hej, zatiaľ sa vy, nezodpovedne matere, veziete na vlne kolektívnej imunity. Ale aj to skončí.. a potom budete plakať.

@top_manazerka presne o tomto pisem, ty mna nazyvas antivaxerom??? Cela rodina zaockovana, akurat jedno dieta nie na odporucanie imunologa a alergologs.. tebe proste umreli vsetky mozgove bunky, si proste lentadlepena, primitivna a hlupa osoba.. normalne koncim , vypinam upozornenia a odchadzam piste si tu co chcete

anonym_be871a
Včera o 19:19

Tak ked sa objavi v MS nejaky cierny kasel, ako sa u nas stalo, tak aspon vedia, ktore deti su ohrozenejsie, resp. to mohli doniest. U nas potom sli na stery a odber krvi aj nase deti, co su ockovane, hlavne, ked mi dcera kaslala vyse mesiaca, az ju nadrapovalo na zvracanie a nic nepomahalo. Vysla ale negaticna, nastastie.

Strana
z2