icon

Narodeniny alebo meniny v škôlke - darčeky pre učiteľky

Včera o 20:09

Okrem sladkosti pre detičky dávate aj učiteľke niečo? Všetkým zvlášť ci napr jednu bombonieru pre obidve učiteľky?

parvinka0001
Včera o 20:12

Dávala som každej jednej bonboniéru plus čaj alebo káva . A druhá tak isto dostala . Aj teraz v škole nosia pani učiteľke takto aj vychovávatelke

anjelok
Včera o 20:13

My davame malickost, napr. v pondelok nesie detom cokoladky a ucitelkam take tie male milka thank you.

beata_k
Včera o 20:19

@anonym_autor Nedavam. V triede ich je 22. Oslavuju meniny aj narodeniny. 88 colokad+ ine sviatky. Akoze mam rada ucitelky, ale "cukrovku" im neprajem 😁

anonym_ff712e
Včera o 20:19
@parvinka0001

Dávala som každej jednej bonboniéru plus čaj alebo káva . A druhá tak isto dostala . Aj teraz v škole nosia pani učiteľke takto aj vychovávatelke

@parvinka0001 zaujimave, mna by fakt zaujimalo preco sa dava darcek ucitelke ked ma dieta meniny. Nevidim v tom ziadnu pointu. Ine je doniest do kolektivu bonbonieru, kolac alebo nejake pohostenie a ponuknut, vsetci si daju, posedia. Ale dat ucitelke darcek lebo moj syn ma meniny? Fakt mi ti vysvetlite.

parvinka0001
Včera o 20:21
@anonym_ff712e

@parvinka0001 zaujimave, mna by fakt zaujimalo preco sa dava darcek ucitelke ked ma dieta meniny. Nevidim v tom ziadnu pointu. Ine je doniest do kolektivu bonbonieru, kolac alebo nejake pohostenie a ponuknut, vsetci si daju, posedia. Ale dat ucitelke darcek lebo moj syn ma meniny? Fakt mi ti vysvetlite.

@anonym_ff712e lebo chcem tak im dám .kto nechce nech nedáva .

7lenka11
Včera o 20:23

Nie, učiteľkám nič. Nechápem, prečo by sa malo dávať. Pre mňa nepochopiteľné. Deťom dávame nálepky, omaľovánky, plastelínu. Vec, ktorú využijú buď doma alebo v škôlke, pripadne posunú súrodencom.

anjelok
Včera o 20:32
@anonym_ff712e

@anonym_ff712e rovnaka logika, ako ked dava detom. Proste s nimi oslavi sviatok. No a ucke hadam neda lizatko. My nedavame nic velke. Malickost, aby to nebolo trapne, ze detom donesie a ucitelkam nic.

anonym_f902ea
Včera o 20:55
@7lenka11

Nie, učiteľkám nič. Nechápem, prečo by sa malo dávať. Pre mňa nepochopiteľné. Deťom dávame nálepky, omaľovánky, plastelínu. Vec, ktorú využijú buď doma alebo v škôlke, pripadne posunú súrodencom.

@anonym_ff712e
@7lenka11 ja toto tiež absolútne nechápem. To ako keby donesiem do práce po koláči kolegom na moje meniny a šéfovi dám bonboniéru🤣

anjelok
Včera o 20:59
@anonym_f902ea

@anonym_ff712e
@7lenka11 ja toto tiež absolútne nechápem. To ako keby donesiem do práce po koláči kolegom na moje meniny a šéfovi dám bonboniéru🤣

@anonym_f902ea to je ine, ved sefa ponuknem tym istym, ale ucitelke hadam nedas lizatko alebo cukriky, alebo nalepky, co si deti nosia.

anonym_f902ea
Včera o 21:16
@anjelok

@anonym_f902ea to je ine, ved sefa ponuknem tym istym, ale ucitelke hadam nedas lizatko alebo cukriky, alebo nalepky, co si deti nosia.

@anjelok no keď sme my boli deti, rozdávali sa len cukríky a aj učiteľa sme ponúkli cukríkmi a bolo všetko ok

anjelok
Včera o 21:46
@anonym_f902ea

@anjelok no keď sme my boli deti, rozdávali sa len cukríky a aj učiteľa sme ponúkli cukríkmi a bolo všetko ok

@anonym_f902ea ked donesie detom nieco, co je vhodne aj pre dospeleho, preco nie. Ja pisem o situacii, ked dieta donesie nieco skor pre deti. Vtedy sa to za mna nehodi dat ucitelkam a kupujem nejaku drobnost.

1sally12
Dnes o 03:49
@anonym_ff712e

@anonym_ff712e presne! By ma zaujímalo či dotyčné dávajú aj šéfke v práce darček keď majú ony samy meniny.

anonym_38fe9e
Dnes o 06:10

Neplánujeme dávať nič. Syn má narodeniny a meniny v decembri, kedy je toho viac ako dosť. Takže absolútne nič pre deti ani učiteľky, to už vôbec.

anonym_bd4f06
Dnes o 07:24

Dieťa nosí lizatka. Učiteľke dáva dcéra nejakú čokoládu( lebo ju ma veľmi rada), teraz sme pozabudli, tak jej dala tiež lizatka- nevidím na to nič zle, že ju ponúkla tým, čím aj ostatné deti.

katulienkax
Dnes o 07:28

predstava ze dostanem rocne 40 hnusnych kav co nepijem, brr. 20 deti, 20 menin, 20 narodenin.

michaela329
Dnes o 07:29

@anonym_autor obvykle nás deti ponúknu z toho, čo doniesli deťom 🤷 Nič navyše neočakávame.

otilia16
Dnes o 07:33

Ja dávam, deťom rozdáva lizatka / cukríky aby to spolu oslávili a pani učiteľkám dávam kávu/ čaj/ niečo sladké akože do "zborovne" nech si dajú napr keď detičky spinkaju.. beriem to ako takú malú pozornosť z vďaky že sa o dieťa pekne starajú. Ja viem že je to ich práca, ale nie je učiteľka ako učiteľka. Tieto naše učiteľky sú skvelé, vidím že sa snažia nie len z povinnosti .

henka123123
Dnes o 07:35

Syn ma v skole 3 ucitelky v triede tak kazdej som poslala cokoladu a jednu spolocnu kavu alebo caj🙂

matkahelka
Dnes o 07:45

@anonym_autor ano nosime. kazdej ucitelke zvlast, aj nasej uzasnej pani upratovacke. su to vynimocne zeny, ktore by sa pre deti rozdali. nase ucitelky, ked maju oni narodeniny/meniny, tiez detom donesu lizatka alebo nejaku malickost. a cokolady/bonboniery, ktore od matiek dostanu, zvacsa aj tak potom delia detom v rozumnej miere.

4stanka4
Dnes o 11:35

Dcéra má meniny na deň učiteľov takže to ma 2v1 tak zoberie učiteľkam čokoládu, narodená je v auguste tak vtedy nič. Veľa krát si sama od seba v obchode pýta ci môžeme pani učiteľkam/deťom kúpiť niečo len tak pre radosť.

anonym_ff712e
Dnes o 11:52
@anonym_f902ea

@anonym_ff712e

@anonym_f902ea presne to je ako keby som mala narodeniny a do prace donesiem kolegyniam kozmeticku sadu a kvety a sefovi dam vino a cokoladu. Nema to ziadnu logiku. Ine je doniest jeden velky kolac, polozit na stol a ponuknut vsetkym vramci toho ze oslavujem narodeniny. Prichystat pohodtenie. Ale narodeninovy darcek ma dostat oslavenec nie hostia.

anonym_f902ea
Dnes o 11:59
@anonym_ff712e

@anonym_f902ea presne to je ako keby som mala narodeniny a do prace donesiem kolegyniam kozmeticku sadu a kvety a sefovi dam vino a cokoladu. Nema to ziadnu logiku. Ine je doniest jeden velky kolac, polozit na stol a ponuknut vsetkym vramci toho ze oslavujem narodeniny. Prichystat pohodtenie. Ale narodeninovy darcek ma dostat oslavenec nie hostia.

@anonym_ff712e ja úplne súhlasím. A dnes sa už rodičia predbiehajú, kto sa viac.