Narodeniny alebo meniny v škôlke - darčeky pre učiteľky
Okrem sladkosti pre detičky dávate aj učiteľke niečo? Všetkým zvlášť ci napr jednu bombonieru pre obidve učiteľky?
My davame malickost, napr. v pondelok nesie detom cokoladky a ucitelkam take tie male milka thank you.
@anonym_autor Nedavam. V triede ich je 22. Oslavuju meniny aj narodeniny. 88 colokad+ ine sviatky. Akoze mam rada ucitelky, ale "cukrovku" im neprajem 😁
Dávala som každej jednej bonboniéru plus čaj alebo káva . A druhá tak isto dostala . Aj teraz v škole nosia pani učiteľke takto aj vychovávatelke
@parvinka0001 zaujimave, mna by fakt zaujimalo preco sa dava darcek ucitelke ked ma dieta meniny. Nevidim v tom ziadnu pointu. Ine je doniest do kolektivu bonbonieru, kolac alebo nejake pohostenie a ponuknut, vsetci si daju, posedia. Ale dat ucitelke darcek lebo moj syn ma meniny? Fakt mi ti vysvetlite.
@parvinka0001 zaujimave, mna by fakt zaujimalo preco sa dava darcek ucitelke ked ma dieta meniny. Nevidim v tom ziadnu pointu. Ine je doniest do kolektivu bonbonieru, kolac alebo nejake pohostenie a ponuknut, vsetci si daju, posedia. Ale dat ucitelke darcek lebo moj syn ma meniny? Fakt mi ti vysvetlite.
@anonym_ff712e lebo chcem tak im dám .kto nechce nech nedáva .
Nie, učiteľkám nič. Nechápem, prečo by sa malo dávať. Pre mňa nepochopiteľné. Deťom dávame nálepky, omaľovánky, plastelínu. Vec, ktorú využijú buď doma alebo v škôlke, pripadne posunú súrodencom.
@anonym_ff712e rovnaka logika, ako ked dava detom. Proste s nimi oslavi sviatok. No a ucke hadam neda lizatko. My nedavame nic velke. Malickost, aby to nebolo trapne, ze detom donesie a ucitelkam nic.
Nie, učiteľkám nič. Nechápem, prečo by sa malo dávať. Pre mňa nepochopiteľné. Deťom dávame nálepky, omaľovánky, plastelínu. Vec, ktorú využijú buď doma alebo v škôlke, pripadne posunú súrodencom.
@anonym_ff712e
@7lenka11 ja toto tiež absolútne nechápem. To ako keby donesiem do práce po koláči kolegom na moje meniny a šéfovi dám bonboniéru🤣
@anonym_ff712e
@7lenka11 ja toto tiež absolútne nechápem. To ako keby donesiem do práce po koláči kolegom na moje meniny a šéfovi dám bonboniéru🤣
@anonym_f902ea to je ine, ved sefa ponuknem tym istym, ale ucitelke hadam nedas lizatko alebo cukriky, alebo nalepky, co si deti nosia.
@anonym_f902ea to je ine, ved sefa ponuknem tym istym, ale ucitelke hadam nedas lizatko alebo cukriky, alebo nalepky, co si deti nosia.
@anjelok no keď sme my boli deti, rozdávali sa len cukríky a aj učiteľa sme ponúkli cukríkmi a bolo všetko ok
@anjelok no keď sme my boli deti, rozdávali sa len cukríky a aj učiteľa sme ponúkli cukríkmi a bolo všetko ok
@anonym_f902ea ked donesie detom nieco, co je vhodne aj pre dospeleho, preco nie. Ja pisem o situacii, ked dieta donesie nieco skor pre deti. Vtedy sa to za mna nehodi dat ucitelkam a kupujem nejaku drobnost.
@anonym_ff712e presne! By ma zaujímalo či dotyčné dávajú aj šéfke v práce darček keď majú ony samy meniny.
Neplánujeme dávať nič. Syn má narodeniny a meniny v decembri, kedy je toho viac ako dosť. Takže absolútne nič pre deti ani učiteľky, to už vôbec.
Dieťa nosí lizatka. Učiteľke dáva dcéra nejakú čokoládu( lebo ju ma veľmi rada), teraz sme pozabudli, tak jej dala tiež lizatka- nevidím na to nič zle, že ju ponúkla tým, čím aj ostatné deti.
predstava ze dostanem rocne 40 hnusnych kav co nepijem, brr. 20 deti, 20 menin, 20 narodenin.
@anonym_autor obvykle nás deti ponúknu z toho, čo doniesli deťom 🤷 Nič navyše neočakávame.
Ja dávam, deťom rozdáva lizatka / cukríky aby to spolu oslávili a pani učiteľkám dávam kávu/ čaj/ niečo sladké akože do "zborovne" nech si dajú napr keď detičky spinkaju.. beriem to ako takú malú pozornosť z vďaky že sa o dieťa pekne starajú. Ja viem že je to ich práca, ale nie je učiteľka ako učiteľka. Tieto naše učiteľky sú skvelé, vidím že sa snažia nie len z povinnosti .
Syn ma v skole 3 ucitelky v triede tak kazdej som poslala cokoladu a jednu spolocnu kavu alebo caj🙂
@anonym_autor ano nosime. kazdej ucitelke zvlast, aj nasej uzasnej pani upratovacke. su to vynimocne zeny, ktore by sa pre deti rozdali. nase ucitelky, ked maju oni narodeniny/meniny, tiez detom donesu lizatka alebo nejaku malickost. a cokolady/bonboniery, ktore od matiek dostanu, zvacsa aj tak potom delia detom v rozumnej miere.
Dcéra má meniny na deň učiteľov takže to ma 2v1 tak zoberie učiteľkam čokoládu, narodená je v auguste tak vtedy nič. Veľa krát si sama od seba v obchode pýta ci môžeme pani učiteľkam/deťom kúpiť niečo len tak pre radosť.
@anonym_ff712e
@anonym_f902ea presne to je ako keby som mala narodeniny a do prace donesiem kolegyniam kozmeticku sadu a kvety a sefovi dam vino a cokoladu. Nema to ziadnu logiku. Ine je doniest jeden velky kolac, polozit na stol a ponuknut vsetkym vramci toho ze oslavujem narodeniny. Prichystat pohodtenie. Ale narodeninovy darcek ma dostat oslavenec nie hostia.
@anonym_f902ea presne to je ako keby som mala narodeniny a do prace donesiem kolegyniam kozmeticku sadu a kvety a sefovi dam vino a cokoladu. Nema to ziadnu logiku. Ine je doniest jeden velky kolac, polozit na stol a ponuknut vsetkym vramci toho ze oslavujem narodeniny. Prichystat pohodtenie. Ale narodeninovy darcek ma dostat oslavenec nie hostia.
@anonym_ff712e ja úplne súhlasím. A dnes sa už rodičia predbiehajú, kto sa viac.

Dávala som každej jednej bonboniéru plus čaj alebo káva . A druhá tak isto dostala . Aj teraz v škole nosia pani učiteľke takto aj vychovávatelke