Natierate deti pred škôlkou ochranným SPF krémom?
Ahojte, natierate deti pred škôlkou spf alebo ich učiteľky natierajú ?
@anonym_autor ráno natierame. Keď idú poobede von, natierajú ich učiteľky, ale teraz ešte nie, až v lete
@anonym_402770 v lete svieti ine slnko? či rakovina kože sa tvori iba v lete?
Rano natierame doma
@amonet ja súhlasím s tebou avšak v škôlke to takto majú. Ale von chodia okolo 16:00 a o cca 16:10 už chodím pre dieťa, takže to nemám potrebu riešiť.
Doma natierame keď ideme von
Ja nenatieram deti, maju siltovku a z rana este mikiny, ked idu von. Troska vitaminu D sa nebojim, cez ostre slnko na obed von predsa nechodia. Prehana sa to podla mna. Teraz, ako zacne byt viac teplo, natriem rucky a tvar rano, poobede o pol 4 cca chodia von, o 4 uz idem po ne, na dvore maju vela stromov a tien poobede, to netreba riesit.
Su pekne opalene, nie spalene.
@anonym_autor natierala som rano doma iba ruky a tvar
Ja som pred škôlkou nenatierala, škôlka mala ihrisko pod stromami v tieni, na každom pieskovisku tieniace plachty. Natierala som, keď išli mimo škôlku. V lete deti nechodili do škôlky.
Natírám od prvního slunka, incidence rakoviny kůže především u mladých lidi stoupá. A s probíhající klimatickou změnou se to bude ještě zhoršovat.
Stín bohužel není stoprocentní ochrana.
Odpoledne natírají ještě učitelky, i když mají zahradu s velkými vzrostlými stromy a plachtami 👍🏻
@anonym_autor ja ho natriem. Minule sa mu spalil krk... Kedze v skolke ho nenatreli. Takze odvtedy kazdy den.
@amonet MK studnica múdrosti a inteligencie. Lebo teraz ešte netreba 🙈
Nie ,nikdy nechodili cez extra horúčavu . Radšej ostali hneď von ráno a potom až neskôr šli . Nikdy nesli pred obedom počas horúčavy
Prečo ich natierať ráno ,vsak keď idu poobede von,je to upne zbytocne
Ten filter vydrží dnu max štyri hodiny
ano natierala som,
pretože nemaju šancu natierat 20 deti a ani to nerobili, a ani nemali čim, pretože každa mamička má ten svoj čim natiera
Prečo ich natierať ráno ,vsak keď idu poobede von,je to upne zbytocne
Ten filter vydrží dnu max štyri hodiny
@minenkaa u nás sa nosilo na 8,00 , vonku šli na 10,00 neskôr na 11.00
čiže sa to stihalo , poobede boli už záhrade v tieni
ako ked ti pride prve dieta mierne spečene domov, tak proste začneš, nepýtaj sa ma prečo nemôžu chodit po tieni alebo byt v záhrade v tieni ale musia sa prechadzat po slnku po asfalte alebo sa hrat na ihrisku kde praží slnko
Nie ,nikdy nechodili cez extra horúčavu . Radšej ostali hneď von ráno a potom až neskôr šli . Nikdy nesli pred obedom počas horúčavy
@parvinka0001 no žial u nás ked sme chceli aby šli o 9,00 a potom neskôr robili to čo robia do tej 10 tak nie , to musí byt ako je
tak o 11 sa špacirovali po slnku ,ale každé malo batoh s flašou 😖😖😖😖
@parvinka0001 no žial u nás ked sme chceli aby šli o 9,00 a potom neskôr robili to čo robia do tej 10 tak nie , to musí byt ako je
tak o 11 sa špacirovali po slnku ,ale každé malo batoh s flašou 😖😖😖😖
@sara07 preboha cez najväčšiu horúčavu 🤦
Ja nenatieram deti, maju siltovku a z rana este mikiny, ked idu von. Troska vitaminu D sa nebojim, cez ostre slnko na obed von predsa nechodia. Prehana sa to podla mna. Teraz, ako zacne byt viac teplo, natriem rucky a tvar rano, poobede o pol 4 cca chodia von, o 4 uz idem po ne, na dvore maju vela stromov a tien poobede, to netreba riesit.
@anonym_4e5466 pekne opálené je oxymoron. Opálenie je obranná reakcia kože na UV žiarenie
@sara07 preboha cez najväčšiu horúčavu 🤦
@parvinka0001 za mna pracovné listy alebo vzdelavanie
sa daju robiť aj neskôr , nie musia sa ráno o deviatej 🙈🙈
preradit nebola šanca, u nás aj sukromne plne
Rano ruky tvar krk
Ucitelky ked sli von este natierali tiez
@anonym_4e5466 vies o tom, ze to pekne opálenie škodí pokozke? Ale je pekné vsak?
Spalens koza je nielen červená, ale aj hneda
@parvinka0001 za mna pracovné listy alebo vzdelavanie
sa daju robiť aj neskôr , nie musia sa ráno o deviatej 🙈🙈
preradit nebola šanca, u nás aj sukromne plne
@sara07 ano rano o 9.00 je mozog najviac sústredeny
Nenatieram nikdy deti a su v pohode, nikdy neboli spaleni ani pri mori.

@anonym_autor ráno natierame. Keď idú poobede von, natierajú ich učiteľky, ale teraz ešte nie, až v lete