Natierate už deti ochranným krémom s UV faktorom?
Dobrý deň, už ste začali natierať deti spf ? 🙂
@anonym_autor natieram 365 dni v roku, či už deti ale aj seba
Nie.
Nie. Nikdy som to nerobila ani nebudem.
Nie. Načo?
Viacerí píšu, že áno, niektorí dokonca celoročne. A potom v lete keď je 35 stupňov vidím plné kúpalisko do červena spálených detí. To mi nejak nevychádza. 🤷😅 Autorka, ja natierame len v lete keď je aspoň nad 25 stupňov, hlavne pri vode to striktne dodržiavam
Viacerí píšu, že áno, niektorí dokonca celoročne. A potom v lete keď je 35 stupňov vidím plné kúpalisko do červena spálených detí. To mi nejak nevychádza. 🤷😅 Autorka, ja natierame len v lete keď je aspoň nad 25 stupňov, hlavne pri vode to striktne dodržiavam
@anonym_30edc7 lebo tie natrete sedia v tieni a maju na sebe uv tricko.
@anonym_autor my sme na horách, takže ak je slnečný deň-hoci aj v zime, tak áno. Aj seba. My sme hodne vonku.
Nenatieram, ešte ma nikdy nespalilo pobytom na detskom ihrisku v tieni
Nie. Nikdy som to nerobila ani nebudem.
@anonym_0c67be akoze nikdy v aprili alebo nikdy doteraz nemali opalovaci krem na sebe?
@anonym_0c67be akoze nikdy v aprili alebo nikdy doteraz nemali opalovaci krem na sebe?
@anonym_df85ae Nikdy nemali krém na sebe. A teda neboli ani spálené, aj keď sú svetlé typy. Ale nechodíme po mesiacoch strávených v budove na týždňovú dovolenku k moru. Veľa času trávia na jar na záhrade, na prechádzkach, na ihriskách. Keď sme pri jazere, vybláznia sa na slnku, potom oddych v tieni. Zatiaľ to funguje.
Nie
Ani seba ani dieta , este je cas
Ja budem mat za chvilu 35, ked si polepsim financne kuoim si tie vyhajpovane spfka
Od beauty of joseon teraz je ti pre mna vysoka polozka
@anonym_df85ae Nikdy nemali krém na sebe. A teda neboli ani spálené, aj keď sú svetlé typy. Ale nechodíme po mesiacoch strávených v budove na týždňovú dovolenku k moru. Veľa času trávia na jar na záhrade, na prechádzkach, na ihriskách. Keď sme pri jazere, vybláznia sa na slnku, potom oddych v tieni. Zatiaľ to funguje.
@anonym_0c67be nie,nefunguje, ale to zistíte neskôr.
@anonym_0c67be nie,nefunguje, ale to zistíte neskôr.
@michaela329 Na to, že sa nespália a nie sú červené, funguje. A zvyšok, no kto čomu verí.
@michaela329 Na to, že sa nespália a nie sú červené, funguje. A zvyšok, no kto čomu verí.
@anonym_0c67be to nie je o viere, to je o vede, ale ako píšem, pravdepodobne zistíte neskôr.
@anonym_0c67be to nie je o viere, to je o vede, ale ako píšem, pravdepodobne zistíte neskôr.
@michaela329 Alebo ty zistíš. Ono aj tá druhá strana má svoje úskalia.
@anonym_autor tvar natierame celoročne spf 30, cez leto spf 50. Moje deti to majú také zautomatizovane, že verím ze im to vydrží celý život.
Nie
Ani seba ani dieta , este je cas
Ja budem mat za chvilu 35, ked si polepsim financne kuoim si tie vyhajpovane spfka
Od beauty of joseon teraz je ti pre mna vysoka polozka
@anonym_c6db0e V Dr max lekárni majú ich značku 200ml okolo 10e. Je to zanedbateľna položka.
Uv ochrana nemá absolútne nič s vekom. Treba natierať už od malého bábätka, ak je vystavené slnku.
@anonym_c6db0e V Dr max lekárni majú ich značku 200ml okolo 10e. Je to zanedbateľna položka.
Uv ochrana nemá absolútne nič s vekom. Treba natierať už od malého bábätka, ak je vystavené slnku.
@anonym_575757 vdaka
Urobim tak ako som pisala
Nie nenatieram deti. Nenaju radi natretu tvar. I a ked sme pri vode tak ich natieram.
@anonym_autor nie, nech ma nejaky vit D. Po 4 hodinach na slnku nie sme opaleny aj tak
@anonym_autor Nie, my sa nenatierame.
Iba mladší sa natiera. Ryšavé vlasy total bledá pokožka.

@anonym_autor Tvar si natierame celorocne, ked vonku velmi svieti slnko, takze ano, teraz uz naozaj ovela castejsie.