icon

Nedávajte nachladnuté deti do škôlky, prosím!

22. sep 2024

MAMKY PROSÍM PRESTAŇTE DAVAT NACHLADENE DETI DO ŠKÔLKY. To, čo niektoré mamky si dovoľujú. Ráno prinesie dieťa do škôlky, kašle, 2 mamky ju slušne upozornia ešte v chodbe a ona sa usmeje, že ale veď malej nič nie je. A dá ju do tej škôlky. Nehovoriac o tom, že nakazí hneď iné deti, no som nazlostena a je to tak veľká nezodpovednosť!!! Akože nehnevajte sa ale ktoré mamy to robíte tak s tým prestaňte. Keby ste vedeli koľko zlosti mam v sebe teraz.

sterbulka
29. sep 2024

@maciatkolulu este raz a budem pisat pomaly,aby si stihala citat🤣zapoj troska rozumu sama a citaj s porozumenim. ..ked je doma,t.j. sme doma napr.cez prazdniny (aj vianocne-zima,obdobie chorob)ako rodina,chodime na vylety,kupaliska,po navstevach a ostatnej rodine a pod je uplne fit(takze asi nebudeme prenasaci -elementarna logika)...skolka,skola,zacne kolotoc.....a ja som "decko nepovlacila po vysetreniach",ale som isla presne tam,kam ma poslala pediatricka,ktora hladala pricinu jeho stalej chorobnosti a paradoxne na nic neprisli,ja tiez nemam inej zabavy ako s dietatom behat po odbornikoch...tiez pracujem a mam len 7priepustiek na sprievod....a rozumu mam podla mna dost,predstav si,ze mam na to aj papier a nie je to len ucnovsky list s naslednou maturitou🤣keby si ma stretla,musela by si ma oslovovat pani doktorka✌️

sterbulka
29. sep 2024

@44janica44 u nas to bolo tak,ze vacsia polovica na vrchole sezony(jasne ze tie iste deti) boli stale chore...a potom par,co neboli doma nikdy a konstantne soplili...a to sa tiahlo celu skolku...

huxy
29. sep 2024

@sterbulka elementárna logika... Väčšia polovica neexistuje,pani "doktorka"🤷🏼‍♀️

sterbulka
29. sep 2024

@huxy a 8 deti z 15je kolko ak sa nechcem vyjadrovat v zlomkoch a pisem vseobecne?

huxy
29. sep 2024

@sterbulka je to viac ako polovica. Ako pani "doktorka" s výbornou logikou sa máš vedieť vynájsť a vedieť, že polovice sú vždy rovnaké, teda žiadna väčšia, menšia

sterbulka
29. sep 2024

@huxy asi tolko...

huxy
29. sep 2024

@sterbulka polovice sú vždy rovnaké, asi toľko 🤦‍♀️

sterbulka
29. sep 2024

@huxy synonyma sa to vola tusim,na zs nas to ucili...staci pogooglit

huxy
29. sep 2024

@sterbulka nepotrebujem googliť, matematika ti nič nehovorí? Keď už mudrujes a oháňaš sa titulom, toto by si mala vedieť. A synonymá? Vieš vôbec čo synonymum je???

simona20201309
29. sep 2024

@sterbulka ale ved jasne ze ak sa nájdu v triede 1-2...A viac rodičov ktorí si dieťa stále len doma preliecia za zázračné 2-3dni tak sa to tam bude točiť stále.
My máme to isté. 5r bola dcéra doma. Tiež sme chodili plávanie, do telocvične, do obchodov, .... nikdy nemala ani sopeľ. Po nástupe do škôlky to bol kolotoč.
Skúsenosti? Ten istý kasel, teploty, a komplet priebeh - koná dcéra týždeň doma, lieky od lekára na predpis. Ďalšie tri deti to isté? 2 dni doma (vikend) a ich kasel je už PO CHOROBE.....
Ako bolo to s tým obočím? Presne tak!
Keby sa aspoň ukázali u toho lekára..... ale oni sú carodejnici ktorí všetko zvládnu s cibulkovym sirupom a LR doplnkami...
Hlavne ze celoročné sviečka pod nosom.
Ale telo pamata a tie deti si odskacu tu hlúposť ich rodičov. Len oni na to všetko doplatia.

lienka.7
29. sep 2024

@sterbulka rozum nie je obocie,to nenakreslis... top hlaska 🤣👌

lienka.7
29. sep 2024

@aurora33
@sterbulka baby, už si dajte fakt pohov ... tu by ani Picasso nepomohol. 🧠🤣 Ony si pôjdu stále to svoje. Len potom fakt neviem, prečo sú teda v skolke stale tie choroby, keď tam v podstate chodia všetci zdraví?😳🤔

sterbulka
29. sep 2024

@huxy uplne bezpredmetna debata 🤣ja sa neohanam nicim,len mam dost navrch od niektorych,co sa prezentuju napr.ako ty..dost a ze dost...a preto prajem prijemny vecer a menej zloby v dusi🫶

sterbulka
29. sep 2024

@lienka.7 presne👈

sterbulka
29. sep 2024

@huxy btw slecna matematika...neodpovedala si na otazku...ako sa vyjadrit,ak nechcem v zlomkoch?

joannita
29. sep 2024

@aurora33 no taka zaujimava pre mna fakt niesi, aby som citala kazdy tvoj koment 😂
Chudata tvoje deti, ze maju doma mater co takto vulgarne nadava inym mamam. Uprimne mi ich je luto, ty si taky ten sedlacky typ matky, poznam take. Asi sa za teba aj dost hanbia.

joannita
29. sep 2024

@sterbulka vsetky co sme doma s chorymi detmi, musime potom dobiehat. 😂 🤦‍♀️
No to mas potom ale velmi tolarantnrho zamestnavatela, mas stastie, my ostatne take stastie nemame a preto si nemozeme dovolit byt doma s priesvitnym soplom 🤦‍♀️

joannita
29. sep 2024

@aurora33 a inak, ked uz teda nemas chore deti co sa tu do tohto zapajas? Nuďkáš sa? Co ty vies o nas ostatnych, ktorych zamestnavatel NIEJE S TYM OK ze by sme mali byt kazdy 2 tyzden ocr?
Ty si takto inak v poriadku? Co keby si sa radsej venovala tym svojim detom? V kazdej druhej diskusii sa tu hadas s niekym a rypes. Ty si matka of the year!

annm81
29. sep 2024

@sterbulka Wow, doktorka, ktorá napíše väčšia polovica a keď je jej tento brept vyčítaný, tak ani nepochopí, v čom tkvie problém jej vyjadrenia... Tak som už aj pochopila, prečo si slovo "vedecký" napisala takto s úvodzovkami...

joannita
29. sep 2024

@sterbulka no ked je skolak a choroby mu nepresli, tak asi to bude tym, ze si ho drzala celu skolku v sterilite a pri kazdom soplicku si s nim doma bola.
Stale nic? Nedochadza?

3petka
29. sep 2024

@annm81 no veď pani doktorka. Si mysli že ked má pri mne nejaké písmenka navyše tak je niečo viac a môže iných urážať.
Niekedy je viac keď má človek zdravý rozum, nič iné k životu netreba.

joannita
29. sep 2024

@sterbulka preboha 😂🤦‍♀️🤦‍♀️ ty este aj googlis ci existuje vacsia polovica. Mrem tu uz z teba.
Tvoje prave meno je Obocie Google Nenakrelis, lebo toto su tvoje argumenty 😂
Fakt top 🫶🙏😂

lienka.7
29. sep 2024
annm81
29. sep 2024

@3petka Pri niekom, kto má doktorát, je takéto vyjadrenie dosť úsmevné, ale tak pravda je, že v hovorovej reči sa pomerne bežne používa. Ale teda to následne vyjadrenie o zlomkoch a synonymách... viac sa v tom rýpať nebudem, lebo téma je tu iná, ale úprimne by ma zaujímalo, kde takto rozdávajú tituly...

sterbulka
29. sep 2024

@annm81 usmevne je citat vase komentare...nuz,zite si svojej obmedzenej bubline...sa mi ohazduje titulmi(aj ked to nie patent na rozum,ale dost pomoze aj beznych veciach),ked niekto nema...praj vela zdravicka a zamstnavatela,co ma pochopenie,ze zena nie stroj a ked je matka,deti ju vzdy potrebuju...

sterbulka
29. sep 2024

@lienka.7 mna neurazi nietko,kto mi uz len podla vyjadreni ani daleko pod clenky nesiaha...snazia sa obhajit nieco,co je neobhajitelne a tym to hasne...tak uboho kopu kam sa da,aj ked nemaju pravdu...nuz,aj taky je zivot...preto sudcu nerobi pasovy robotnik a tovar v lidli nedoklada lekar...a tu je otvorene forum,kde si kazda anonymne kopne a dokopy prd vie🤣kiez by skolky brali deti podla zamestnavatela,bolo by po probleme...a hovorim to,pretoze ked syn chodil od 2r do sukromnych jasiel,bol chory asi 2krat...a potom skolka peklo...

sterbulka
29. sep 2024

@annm81preco brept?cakam na nejake vysvetlenie...ale toho sa nedockam,pretoze asi nie si matematik ani slovencinar(ak ano,tak ma to v skutku mrzi),co to vie logicky podlozit a obhajit relevantnym sposobom...mna by zaujimalo tvoje vzdelanie,ked tu kopes do rozdavania titulov,tebe nikto nedal?juj,tak ked rozdavaju a tebe a nedali je asi niekde inde chyba..

sterbulka
29. sep 2024

@3petka a ja tu koho urazam?ziadna nadavka nepadla pokial viem...ak ta uraza co pisem,potom len "trafena hus zagaga",inak neviem ozaj...

sterbulka
29. sep 2024

@joannita pojem vulgarna nadavka je nieco uplne ine,ale asi to poznas z domu alebo neviem,ziadne hrube urazky nepouzila...a...co tak napriklad povedat"moc nechapem,ja mam ine deti,su zdrave,ale sucitim"?sa neda,lebo podla si tu obhajujes to,ze by si aj s chorymi detmi chcela byt doma,varit im caj,vyvar,postarat sa o ne,ale podmienky v ktorych existujes ti to nedovolia... a to ta tak strasne serie

maciatkolulu
29. sep 2024

@sterbulka "musela by som ťa oslovovať pani doktorka🙃".
Takže ešte raz a skúsim to ešte raz,úplne simplexne...pani doktorka. Vaše dieťa je vkuse choré,hnoj ma v sebe vkuse a vy ste sa nedali vyšetriť. Nerozumieš,že dieťa nástupom do škôlky a tobôž také ako máš zjavne ty, je viac citlivé,háklivé,mamičky cpu decka vitamínmi,všakže,dávajú pančušky už pri prvom daždi,imunita chudera hapruje,stačí malý podnet(možno vy,možno niekto iný) a už to je. V našej škôlke celoročne sa chodilo sopel,kasel,deti nevymeskavali,normálne aj počas korony,syn bol prvák,bolo jasné povedané,sopel nie je dôvod na absenciu. Ja som ti v kľude, pani doktorka, napisala,že základ je dať sa skontrolovať. Napríklad,to môže u vás aj kolovať. ROZUMIES?