icon

Nezobrali mi dieťa do spádovej školy - čo robiť?

liubov
7. máj 2019

Nezobrali mi dieta do spadovej skoly..vraj nedostatok miesta. Co teraz mam robit? Dakujem

Strana
z4
mircalla
31. máj 2019

@luliu Staci najprv citat, potom komentovat. Vyjadrila som vlastnu skusenost s neprijatim do SKOLY (pre istotu caps lock) v spadovej oblasti a dovolila som si spomenut, ze podobne to funguje aj v skolkach. Moj komentar najma nebol urceny tebe, ale niekomu inemu, co vyplynulo z nasej diskusie.

6mia6
31. máj 2019

@mircalla raz o skole raz o skolke a este mas nervy 😄

mircalla
31. máj 2019

@6mia6 . Kto chcel a cital, pochopil. Ale asi nemas co k teme, okrem toho, ze chces riadit diskusiu na zaklade jednej vety mimo kontektu. Takze skusime to vratit, tam kde to bolo, kym si sa zapojila. Dakujem.

6mia6
31. máj 2019

@mircalla setri dych. Nikto to tu nechce riadit. Stacilo slusne odpisat. Ale zjavne ti nieco chyba

6mia6
31. máj 2019

@mircalla okrem toho k teme som sa vyjadrila niekolkokrat len pre poriadok.

beky1813
31. máj 2019

@mircalla skolky nemaju spadovu povinnosť ako skoly, takže zbytocne miešas jablka s hruskami

beky1813
31. máj 2019

Ja tiez cakam, ci moju zoberu do nespadovej, v spadovej sme na zapis neboli, lebo v rámci mestskej casti sme mohli dat 1 prihlasku. Tak som vybrala tu, ktorá patri ku skolke, kde chodi

mircalla
31. máj 2019

@6mia6 Stacilo neriesit a zobrat si informaciu, ktora ma zaujima. Vyjadrila som sa aj ku skole

@beky1813 Ze som sa vobec zapojila. Zabudla som, ze toto je spanielska inkvizicia, nie forum. Pekny zvysok dna

beky1813
31. máj 2019

@mircalla staci sa vyjadrit ku skole a neriesit skolku

mircalla
31. máj 2019

@beky1813 Jasne boss, uz sa to nestane

kimoki
31. máj 2019

Dievcata, prosim nehadajme sa. Kazda mame ine skusenosti a hlavne v prvom rade je cely system na hovno, kedze nie su nikde napisane jasne pravidla, kazda mestska cast, skola hovori nieco ine. A ako som uz tiez pisala, za mojich cias taketo obstrukcie neboli, testovanie skolskej zrelosti, pohovor s dietatom na zapise (nas bol s ucitelkou cca 20 minut).
Tiez neriesia problem, ze detom davaju "nuteny" odklad, ved buduci rok ich to znovu dobehne a znovu budu riesit nedostatok miesta...
Este raz dakujem za vsetky nazory, a zelam vam pekny vikend, uzite si zajtra MDD 🙂

mircalla
31. máj 2019

@kimoki Ano, to mas pravdu.

kimoki
13. jún 2019

Dievcata, tak nakoniec nas zobrali aj do "nespadovej" skoly, aj ked to natahovali dost dlho. Moje meno uz vyselo v zborovni, co som im kazdy tyzden volala 🙂 Len vcera posielali oficialne rozhodnutie. A teda budeme mat prvaka.

Kazdopadne poucenie, vzdy dajte prihlasku aj na spadovu skolu, aby ste nezazivali stresy ako ja 🙂

Strana
z4