Odmietnutie krúžku v škôlke
Da sa v skolke odmietnut dat dieta na kruzok, ktory skolka ponuka? Budem potom za divnu?
U nas v skolke vymysleli pre predskolakov korculovanie na lade. Moja je o rok mladsia, ale rozmyslam, ze co spravim ak to o rok budu ponukat aj nam. Raz som sa stretla so znamou a hovorila mi ako nakupili bundu na korculko, nohavice, prilbu neviem, korcule sa hadam daju pozicat, atd. a syn tam cely cas plakal, bal sa a ani neviem ci tam vobec chodil. Ja by som rada dala dceru na nejaky kruzok pocas skolky, ale skor by sa mi pacilo plavanie, anglictina, tance a nie korculovanie, este k tomu na lade. a platit kopec penazi za oblecenie, ktore potom uz asi nikde nevyuzije.
@eeffka presne... ja som celé detstvo len konrculovala 🙂, korčule sa dedili medzi súrodencami, sesternica mi... k lyžovania som sa žiaľ nedostala, čo mi je aj teraz ľúto, v dospelosti som už odvahu nenabrala...
My tiez mevieme korculovat preto dostane kolkeskove a snad sa nauci a v zime ide na lad …skusim sa aj ja naucit ked to nepojde bude chodit s kamoskou ,proste v urcitych sportoch-aktivitach sa da trochu cez vlastny tien skocit.
Ja som si koli nej bicykel kupila jak zacala bez pomocnych .najprv som hundrovala a potom sme fajne aj 20km vylety davali
Taky lyziarsky chapem .u nas je vyhoda z otec lyzuje..je to drahy sport to je ine.
Co riešite? Ja som rodič a kopec krúžkov (platených) ponúkajú aj u nás v skolke. Je na mojom rozhodnutí, kde ju prihlásim. CI na to mam financie alebo cinto malú baví.

presne na to su tie kurzy, tam ich to naucia lepsie ako rodicia.