icon

Odmietnutie krúžku v škôlke

15. jan 2023

Da sa v skolke odmietnut dat dieta na kruzok, ktory skolka ponuka? Budem potom za divnu?
U nas v skolke vymysleli pre predskolakov korculovanie na lade. Moja je o rok mladsia, ale rozmyslam, ze co spravim ak to o rok budu ponukat aj nam. Raz som sa stretla so znamou a hovorila mi ako nakupili bundu na korculko, nohavice, prilbu neviem, korcule sa hadam daju pozicat, atd. a syn tam cely cas plakal, bal sa a ani neviem ci tam vobec chodil. Ja by som rada dala dceru na nejaky kruzok pocas skolky, ale skor by sa mi pacilo plavanie, anglictina, tance a nie korculovanie, este k tomu na lade. a platit kopec penazi za oblecenie, ktore potom uz asi nikde nevyuzije.

Strana
z3
kp7333
15. jan 2023

presne na to su tie kurzy, tam ich to naucia lepsie ako rodicia.

kingstonka
15. jan 2023

@eeffka presne... ja som celé detstvo len konrculovala 🙂, korčule sa dedili medzi súrodencami, sesternica mi... k lyžovania som sa žiaľ nedostala, čo mi je aj teraz ľúto, v dospelosti som už odvahu nenabrala...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
hennyinnsbruck
15. jan 2023

My tiez mevieme korculovat preto dostane kolkeskove a snad sa nauci a v zime ide na lad …skusim sa aj ja naucit ked to nepojde bude chodit s kamoskou ,proste v urcitych sportoch-aktivitach sa da trochu cez vlastny tien skocit.
Ja som si koli nej bicykel kupila jak zacala bez pomocnych .najprv som hundrovala a potom sme fajne aj 20km vylety davali

Taky lyziarsky chapem .u nas je vyhoda z otec lyzuje..je to drahy sport to je ine.

akbara77
25. jan 2023

Co riešite? Ja som rodič a kopec krúžkov (platených) ponúkajú aj u nás v skolke. Je na mojom rozhodnutí, kde ju prihlásim. CI na to mam financie alebo cinto malú baví.

Strana
z3