Odporúčania na neplastovú fľašu pre deti do škôlky
Môžte odporučiť? Samozrejme, nie plast. Ďakujem pekne
No prave pre dieta v škôlke by som isla do toho plastu a volila tritan. Je ich kopec. Čo okrem plastu si predstavuješ?Máš na výber sklo a nerez....
@diaszoky naskôr si zisti či v škôlke môžu mať flašu a akú....lebo vo väčšine škôlok majú normálne poháre a tie nenosíš.....deti sú vo vnútri a ak idú von neberú so sebou flaše, kto by im ich asi nosil keď je ich 20...v triede sa napijú a tie 2hodinky čo sú vonku vydržia.....
@mogaa deti si do škôlky práveže fľaše nosia, minimálne od apríla, keď je teplo a chodia von, nevydržia bez vody. Ved chodia von aj na 1,5hod, behajú, skáču... Rodičia dávajú deťom fľaše do malých ruksakov a tak si každé dieťa nesie svoju fľašu. Predsa nepôjdes s deťmi na prechádzku keď je 30 stupňov bez vody 🙄
Podľa mňa skolkári nenosia fľaše do škôlky
@bielasovicka u nas mali na von,to je individuálne.
@mogaa deti si do škôlky práveže fľaše nosia, minimálne od apríla, keď je teplo a chodia von, nevydržia bez vody. Ved chodia von aj na 1,5hod, behajú, skáču... Rodičia dávajú deťom fľaše do malých ruksakov a tak si každé dieťa nesie svoju fľašu. Predsa nepôjdes s deťmi na prechádzku keď je 30 stupňov bez vody 🙄
@anonym_957ef5 nase nenosia. Maju svoje pohariky a podla potreby piju. Ked su vonku, maju tak fontanky na pitie
Syn nosí do škôlky fľašku od 3 rokov, sused vo vedľajšej dedine tiež, takže za to že u vás sa nenosia nepíšte, že si nemá nosiť fľašku aj jej dieťa...
Ja som teraz kúpila pre syna v decathlone hliníkovú. Veď pouri na alze dáke nerezové, iný výber nemáš. 🤷♀️ Sklo pre dieťa asi ťažko.
Ak nie plastova, tak nerezove termosky Decathlon alebo termosky so slamkou Orion, vyzeraju ako plechovka, skolkari to mavali casto. Nevadi, ze to je termoska, das tam vlaznu vodu a bude vlazna. 🙂
Ja by som ale volila plastovu, napr.Ars Una, ktora je bez BPA a dalsich skodlivych latok. Pre skolkara je plast najpraktickejsi
https://www.miraoffice.sk/eshop/zdrava-flasa-65...
@anonym_957ef5 v synivej skolke dali vonku pohare a vodu v dzbane a pili kedy chceli. Kazde dieta ma svoj pohar s motivom
@anonym_957ef5 nase nenosia. Maju svoje pohariky a podla potreby piju. Ked su vonku, maju tak fontanky na pitie
@mentolka12
@anonym_5fbfac a to s nimi nikam nejdú? Deti chodia von len na školský dvor? 🫤 Naši chodia kade tade, po celom meste, do parku, na ihriská po sídlisku. Takže fľaše mat musia.
@bielasovicka u nas v lete nosia. Ved by zahynuli v tom teple bez vody. kazdy si odnesie svoju a ked idu domov alebo do triedy, ucitelka zakrici iba flasky zobrat a pekne si ich odnesu.
@mentolka12
@anonym_5fbfac a to s nimi nikam nejdú? Deti chodia von len na školský dvor? 🫤 Naši chodia kade tade, po celom meste, do parku, na ihriská po sídlisku. Takže fľaše mat musia.
@anonym_957ef5 u nas maju aj na dvore flasky. ved to je hygienickejsie a praktickejsie ako keby mali pohariky tahat so sebou
U nas maju tiez flase.Mame Ars una a potom na teple leto termoflasu tiez tato znacka aby voda ostala studena.U nas ma kazda trieda taku plastovu nadobu a v tom ucitelka vsetky flase vezme ked idu na dvor.
@anonym_957ef5 u nas maju aj na dvore flasky. ved to je hygienickejsie a praktickejsie ako keby mali pohariky tahat so sebou
@szam tie poháriky v škôlkach fungujú ako roznasac bacilov. Darmo ma každé dieťa označený svoj pohárik obrázkom, či farebne odlišeny, pijú to krížom krážom z hociktoreho. Vidím to v práci denne. Snažím sa nech pijú všetci naraz, dám ich nastúpiť a každému osobne podám jeho pohárik aby som tomu predchádzala ale často si ich aj tak vymenia medzi sebou. Alebo položia svoj a omylom zoberú ten co je vedľa. Fľaše sú jednoznačne hygienickejsie.
@anonym_957ef5 u nás v takých horúčavách na prechádzky teda nechodia, sú na dvore kde sa hrajú....ak dieťa chce piť, pri vchode sú poháre s vodou🙂
@mentolka12
@anonym_957ef5 deti von samozrejme chodia ale keď je velmi teplo tak sa hrajú na dvore.....
@mentolka12
@anonym_957ef5 ked idu mimo dvor, tak je to vzdy dopredu oznamene…
@bielasovicka je to rôzne unas škôlke síce majú poháre aj vodu v triede ale deti si nosia fľaše z vodou hlavne do apríla do júl a ešte aj začiatkom septembra .a cez zimu sú tiež deti čo si vodu nosia vo fľaši učitlaky stim problém nemajú a sú aj celkom radi že si ich deti nosia aj moja si ju nosí aspoň viem či píla vodu a koľko keďže veľmi škôlke piť nechcela a fľaša bola práve vec čo nám pomohla aby tam píla lebo môj má najradšej čistú vodu.

@diaszoky a maju mat v skolke flasu???