icon

Pohostenie na karneval do škôlky

16. feb 2026

Ahojte zienky, v skolke budu mat deti karneval, chcem sa s vami poradit, co nosite pre ne na obcerstvenie? Ak nieco teda nosite 🙂 dakujem krasne

anonym_a0d769
16. feb 2026

Všetko zabezpečuje škôlka,
Nosiť z domu je zakázané,

sissy27
16. feb 2026

@anonym_autor a teda to je tvoja vlastná iniciatíva, alebo si to vyslovene učiteľky želajú? Lebo normálne sa do škôlky nemôže nosiť nič doma upečené / pripravené, kvôli hygiene. Nedajbože by sa ti podarilo do koláča primiešať nejakú salmonelu, takisto nevieš, kto má akú hygienu doma...
Ak, tak jedine niečo kupované a balené, kde sa dá v prípade problémov vystopovať pôvodca. Ešte možno ovocie, ktoré sa dá umyť alebo má šupku (banány, pomaranče, jablká, hrozno...). Spýtaj sa v škôlke, to bude najistejšie.

parvinka0001
16. feb 2026

Keď sme mohli niečo priniesť upečené a podobne tak som priniesla upravených medvedíkov . Inak som kupovala čipsy,chrumky ,tyčinky .

anonym_c84265
16. feb 2026

Moje deti mali priniesť nejaké chrumky, tyčinky.. balené, ..žiadne koláče, pizzovniky, mafiny...

kiki68
16. feb 2026

Zalezi ako to maju vedene, ofiko by sa nemalo, ale proti napr blocku sa moze. Tiez sa moze napr kupene ovocie doniest. Nakolko ked mas ucet, mas povod toho a datum. Cize tam neni problem s hygienou. Ak je to skolka mimo SK, tak v Rakusku to napriklad ide a mozes doniest cokolvek upecene doma.