Poraďte karnevalovú masku, ktorá sa dá vyrobiť doma
Ahojte maminy potrebujem nejaku masku na karneval vymysliet...maly ho ma zajtra a neviem co mu dat...nejaka domacky rychlo vyrobena maska....dakujem za typy..
@meddulka to zlte su tie makke kusky co pridavaju do balikov na poste aby sa neotlklo to co sa posiela.Nasledne sme kazdy kusok obalili zltym krepovym papierom a tavnou pistol
Dobrý deň mohla by som vás poprosiť o návod ako ste vyrábali masku. Vopred ďakujem
Ďakujem to som potrebovala vedieť či je to purpena a ešte farby aké ste použili. Obe masky sú suprove
😉
Pouzivam vzdy HobbyAcryl je to vhodne aj na papier,drevo,kov,sklo,plast,keramiku, kamen,polystyren...
Ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Ak by som potrebovala pomoc môžem sa na vás obrátiť.?
Dakujem🙂 Bol to pevnejsi, ale lahky hlinikovy drot na ktory som rucne nasila zaclonu, kraj sme rucne obsili sirsou stuhou a dali popruhy ako na ruksak. Potom sme nalepili ozdobne vajcia vystrihnute zo satky zo sekaca🙂 Tykadla boli dva droty navlecene v ciernych ancucha a na konci brmbolce, nejako sme to uviazali o celenku. Vzadu bolo aj "telo" motyla tiez z ciernej vypchatej pancuchy🙂

@tajka1986 ved ked sa lepsie pozries tak ten chlapcek ma 8 noh 😉