icon

Potvrdenie do škôlky o tom, že nemôžem pracovať z domu

paniduhancikovie
12. mar 2021

Damy, prosím vás, máte niektorá skusenost s podobnou situaciou? Dceru davam teraz do skolky, potrebujem doložiť potrdenie o tom, že nemozem pracovat z domu. Do skolky teraz chodia iba tie deti, ktorych obaja rodicia chodia do prace. S deťmi ale zijem sama, hoci rozvedena ešte nie som, s otcom deti sme spisali rodicovsku dohodu Moja otázka je, či potrebujem potvrdenie do škôlky aj od otca deti alebo nie? Ja potvrdenie samozrejme mam. ďakujem 🙂

janulkama
•
12. mar 2021

Ahoj, rodicovska dohoda je platna a potvrdená, ze mas deti zverene a su len u teba? Ak ano, staci ti len tvoje potvrdenie. Ak nie, potrebuju obaja rodicia. Robim v skolke, tak viem

paniduhancikovie
autor
•
12. mar 2021

@janulkama no zatiaľ ju súd neopeciatkoval ale už je na sude. Je podpisana nami oboma a mediatorom

hettinka
•
12. mar 2021

@paniduhancikovie podľa mna áno. Veď ak je otecko doma, môže deti opatrovať on. Ak chodí do prace, nech dá potvrdenie. Načo to komplikovať..,

misinka26
•
12. mar 2021

My máme už po rozvode ale obaja musíme dávať aj čestné prehlásenia, aj obaja musíme ísť na testy nakoľko sa dieťa nachádza aj u neho (aj keď len každý druhý víkend) aj u mňa... Malého mám zvereného ja ale má upravený styk, tzn. že sa občas nachádza v tzv. inej domácnosti...

janulkama
•
12. mar 2021

@paniduhancikovie v tom prípade obaja... Je to zle, ale niektori rodicia chceli dat dieta do skolky a hladali rozne cestičky, ako to obísť. Preto obaja rodicia.