icon

Poznáte dobrú škôlku v Bratislave?

tamburina
12. jún 2011

AHojte mamičky,
bola by som rada, keby se mi poradili nejakú dobrú škôlku v Bratislave, kde by mohlo byť moje dieťatko spokojné...prípadne ktorej škôlky by som sa mala vyvarovať...Bola by som nerada, keby som si musela prejsť takým obdobím ako tu písali niektoré mamičky:(

dcstvorlistok
27. feb 2013

@bleelka ahojky kludne pozri nas profil sme v prievoze ale da sa dostat aj od slovnaftskej cesty aj z mierovej v podd.biskupc z vrakune aj dolnych honov max 7 minut cesty aj iny rodicia z tej casti cestuju a nestazuju si

clarita
6. mar 2013

Milé maminy, sme malé jasličky s MŠ pre detičky od 6 mes. Máme pekný RD s vlastným dvorom. O detičky je pekne postarané a strava im velmi chutí. Snažíme sa vyhovieť rodičom po všetkých stránkach. Ak by ste mali záujem, hladáme si kamarátov.

misel811
14. mar 2013

Dobry den. Prosim o názor na materské škôlky na Pionierskej ,Legerského, Šuňovcová,Grosslingova ul. v Bratislave.Dakujem.

111bublinka111
Odpoveď bola odstránená
suzzi
16. mar 2013

Ahoj tamburina! Odporucam ti, pozriet na portal eduworld.sk, ktory sa prave venuje tymto temam. Nejake aktualne referencie mamiciek tam uz najdes: http://www.eduworld.sk/sk/zoznam-skol?submitted...
Tymto odporucam aj dalsim mamickam pridat vase skusenosti, nakolko su pre nas a nase poklady velmi uzitocne.
tamburina mozes pouzit vyhladavanie a najdes tam zoznam vsetkych skolok v tvojom okoli. Bude sa ti tak jednoduchsie ziskavat info. Snad pomoze. 😉

monika_tulipanik
Odpoveď bola odstránená
lea20
Odpoveď bola odstránená
litts
11. okt 2013

@lea20
Mozem poziadat o blizsie info o skolke Starlets? Dakujem velmi pekne.

smudielko
12. okt 2013

ahojte, dietatko mojej znamej navstevuje sukromnu skolku preliezka, je to niekde pri Avione. Velmi si ju chvali, pretoze su tam ustretovi co sa tyka aj pracovnej doby,velmi mile pani ucitelky a ze vraj cenovo na ba nie je az taka draha ako ostatne. ak budete chciet nejake blizsie info opytam sa jej a napisem vam🙂

hexena
12. okt 2013

ja by som radsej nejaku sukromnu opatrovatelku k malemu, ale asi budem musiet hladat jasle aby som si mohla uplatnit ten prispevok na dieta????? alebo sa to moze aj u opatrovatelky ak ma napriklad zivnostnensky list? (nevyznam sa v tom a ani neviem na akom urade sa mam pytat). Ak to musia byt len jasle prosim poradte nejake dobre v BA

tanickapr
13. okt 2013

@hexena
viem, ze v tej skolke peliezka si uplatnuju tento rodicov.prispevok. maju to schvalene.(neviem ako to je u opatrovateliek, ale vybavuje sa to na urade prace a potrebujes tam potvrdenie od skolky kolko platis za kazdy mesiac, cize ak nema opatrovatelka zivnost, asi ho nedostanes)
kolko rocneho/ mesacneho mas chlapceka? opatrovatelka nie je najlepsie riesenie. dietatko potrebuje kolektiv, potrebuje sa rozvijat po vsetkych strankach. ked bude denno- denne len s jednou osobou, moze adaptacia neskorsie do ms prebiehat trosku horsie. Dietatko v tomto veku opakuje po inych detoch a v tom je vyhoda, ze sa uci nenutenne a s radostou. je len na vas ako a kde ho umiestnite..ale vyhody zariadeni su v tom, ze poskytuju sluzby navyse ako rozne kruzky, jazyk, vylety do zoo, kurzy plavania, korculovani atd. kt.mate v cenne skolneho.(a opatrovatelka na zivnost vam nevezme dietatko za 350e mesacne ako skolka)🙂)

tanickapr
13. okt 2013

@lusa889 ahoj, neviem konkretne v akej casti hladas, ale skus si kuk skolka preliezka od 18mesiacov cca do 4-5rokov tusim. je pri avione a cenovo na ba nie je velmi draha. maju velky dvor, kasne priestory a velmi kvalitne pracuju s detickami. pa

sofinka1403
11. nov 2013

Ja som počula od známej o výbornej súkromnej škôlke v BA v časti Rača. Je to novootvorené detské centrum zamerané na montessori pedagogiku. Má tam synčeka a je veľmi spokojná... 🙂 🙂

ninah
15. nov 2013

Tiez pridavam tip na super skolku. Je to Starlets, Hviezdicky v Petrzalke v objekte Leberfinger, priamo v sade Janka Krala. Nadherne prostredie na prechadzky, dokonca maju aj vlastny dvor.
Je to nova skolka,otvorena od septembra, preto maju akciovu velmi vyhodnu cenu pre prvych 10 deti na cely skolsky rok. Zatial tam maju 5 deticiek, co je super vyhoda co sa chorobnosti tyka.Za 6 tyzdnov co tam nasa mala chodi, este ziadne dieta nebolo chore...Zdrava strava, rodicia mozu vybrat kazdy obed zo 4 alternativ. Stravu flexibilne prisposobia individualnym obmedzeniam kazdeho dietata. Zaujimavy program, vela aktivit cez den, vyletov, anglictina, balet pravidelne. Nasa mala bude mat teraz v novembri 2 roky, ale zvykla si fantasticky, vobec neplakala. Zacinali sme s poldnovou dochadzkou, ale po niekolkych tyzdnoch sa sama pytala ze chce spat s detickami v skolke. Doma velmi tazko zaspava, ale v skolke nemala problem, tak teraz miesto pol dna, chodi na cely den . A to ked po nu pridem o pol piatej, tak krici ze nechce ist domov 😀

saskia_repcikova
Odpoveď bola odstránená
saskia_repcikova
18. nov 2013

@hexena ak ste zamestnaná a chcete príspevok, môžete ho získať ak dáte dieťa opatrovať osobe, ktorá má na to živnosť, alebo do zariadenia. Pri opatrovateľkách je to trošku komplikovanejšie, pretože sú potrebné všelijaké potvrdenia o osobe a mieste, kde sa opatruje. Ak zvolíte jasličky, je to jednoduchšie. Čo sa týka jasličiek, oprávneným poskytovateľom starostlivosti na ktorú prispieva štát je v Bratislave Slovnaftáčik, aj my v našej škôlke hviezdičky.sk máme deti od 2 rokov a tiež u nás môžete príspevok získať. Ak máte záujem, môžem Vám poslať cez správu tlačivo a postup, čo treba urobiť.

saskia_repcikova
19. nov 2013

Je mi ľúto, že môj príspevok bol zmazaný, chcela som len poďakovať za pozitívnu odozvu na našu škôlku Starlets - Hviedičky a povedať, že najdôležitejšie zo všetkého je, že my máme tie naše detičky rady a ony sa s nami vítajú aj lúčia objatím - to hovorí za všetko. Všetky ostatné veci - park, prostredie, krúžky sú fajn, ale najdôležitejšísú ľudia v škôlke a ich vzťah k deťom.

barborakr
19. nov 2013

@saskia_repcikova Dobry den, ospravedlnujeme sa vymazanim prispevku. Dany prispevok bol omylom vymazany stazistom, ktory je u nas novy. Samozrejme, ze do fora mozete ako firma vstupovat, odpovedat uzivatelom a radit im. Dakujem za porozumenie a prajem pekny den.
Barbora, Asmira Team

bad_delight
8. jan 2014

ahoj baby. Ja som prihlasil dceru do Kids Paradise sukromnej školky v petržalke. nie je tak draha, budu s nou hovoriť v angličnitne, je uplne nova, tak tam ešte nemaju taky natresk, aspon sa detom budu venovať.je to na vyšehradskej vzadu v Petržke

inniak
21. jan 2014

Dobrý deň. Prosím máte niekto skúsenosť s MŠ na Pionierskej alebo Legerského? Neviem sa rozhodnúť...
Ďakujem. 😉

skibaby
21. jan 2014

Ahojte maminky, chcem sa opytat, ci a ake skusenosti ma niektora z vas s MS Slniecko na Pivonkovej, lebo uz som pocula kadeco o nej, tak zvazujem, ci tam dat dcerku alebo radsej nie.... 😒

eliasa
22. jan 2014

ahojte, pred cca 2mesiacmi som riesila podobnu situaciu. Mojim cielom najst idealnu skolku bolo: aby bolo stastne a malo priestor a podnety rozvyjat sa. Obehala som si par skolok osobne s predstavou, ze skolky nemaju radi deti ani rodicov a ich individualne poziadavky (myslim zasadnejsieho charakteru). Narazila som na uuuuplne uzasnu skolku, kde sa prave uspesne adaptujeme... Moja dcera ma po 5-tej navsteve uspesne medzi dverami odprevadila a ked som dnes prisla po nu, nevedela sa zastavit, co mi rozpravala, co vsetko zazila. za vsetko hovori toto: rodinna atmosfera, SAUNOVANIE DETI ako prevencia chorob, KONZ.S MUDr.SPANIKOVOU, v sucastnosti MALY KOLEKTIV deti (je ich tam 6/jed.ucitelku), VYBORNA STRAVA, INDIVIDUALNY PRISTUP, KRASNA ZAHRADA a co je najdolezitejsie - rozvijaju deti ale hravo, lebo deti sa chcu hrat. tak ak mozem, vrelo odporucam: happy-time (bodka sk) (my dochadzame z Petrzalky, ale poviem vam, ze tych 10 min cesty mi za to stoji)

hanca2012
Odpoveď bola odstránená
kidsparadise
Odpoveď bola odstránená
petka555555
19. jún 2014

@bad_delight dobry den, mohla by som sa opytat ako ste v skolke Kids paradise spokojny?zvazujeme, ze tam dame dceru, tak sa snazim nieco najst.
dakujem krasne

precudziedeti
20. jún 2014

Známa otvorila triedu pre MŠ - deti nad 3 roky v BA Rača. Info IP

zuzanamikocka
23. jún 2014

Moje dieta chodilo do statnej skolky a mala som zlu skusenost.Syna som po doporuceni umiestnila do sukromnej skolky v Podunajskych Biskupiciach-Detske centrum Snehulienka a naozaj si neviem vynachvalit.Fakt odvtedy sa mi maly sam do skolky berie.A hlavne perfektna cena.

bad_delight
20. júl 2014

@petka555555 my si nevieme skolku vynachvalit. Aktualne bezi denny tabor, kde vymyslaju vzdy nieco nove. Je tam prijemne a neviem ci som niekedy videla aj pokial ode o zariadenie lepsiu skolku.

petka555555
20. júl 2014

@bad_delight tak to dakujem za doporucenie. zvazujem aj ten denny tabor

bad_delight
21. júl 2014

@petka555555 myslim ze sa tam da prist hocikedy pozriet. aspon my sme tak boli.
potom sme davali prihlasku a zmluvi a lekarske potvrdenie vlastne az k terminu nastupu. tak mozno budu nase deti spoluziacky 🙂