Prijmú moju 2,5 ročnú dcéru do škôlky?
Samozrejme prednost maju predskolaci a 3 rocni. Ale pokial bude volne miesto a moja dcera ma v skolke surodenca, bude nejako zvyhodnena pred ostatnymi 2,5 rocnymi? Vraj je tento rok nejaky novy system prijmania.
@anonym_autor u nas v skolke brali, chod osobne sa popytat aj ja som tak bola
dolezita je kapacita a ako je dieta pripravene na skolku...mojho starsieho syna boli ochotni vziat ako cerstvo dvojrocneho - ale tak pekne rozpraval, jedol sam, obliekal sa sam, bol bez plienky, spolocenske dieta
zalezi od nastaveni školky... niekto berie iba 3 rocne deti k septembru... niekto v polroku... niekto, ak ma volnu kapacitu takisto vie zobrat aj 2,5 rocne k septembru, pripadne s nastupom pocas roka.. .Vsetko zalezi vylucne od danej skolky... U nas mame skolky, kde vam nevezmu dieta , ktoré ma 3/9 ani na zaciatku, myslim ze len jedna skolka berie v polroku... kedysi ked kapacita bola niekde inde , vzali kludne dietatko, pokial bolo odpliekovane a vedelo sa obsluzit na wc a pri jedle kludne aj ked malo 3 roky az v januari... v tomto pripade az tak , ci ma surodenca nerozhoduje, skor kapacita ako taka
@anonym_autor zalezi od kapacity vnuk bude mat 2 v auguste a nadtupine do skolky . Maju triedu pre taketo mensie deti..skolbe je este raz take do 3 rokov
Ak je odplienkovaná tak áno ak budú mať miesto, v našej školke otvorili 2 triedy a prijali 3-5 deti čo nemali 3 roky do septembra ale až po a dokonca v januari a februari prišli 2 deti
ale skôr vezmú staršie dieťa aj keď len o mesiac ako tvoje aj ked má v škôlke súrodenca

Máme rovnako velke deti. Mne riaditelka povedala ze nie je problem. Ale vela robi samozrejme kapacita. Ak miesto maju vezmu.