Príloha k prihláške do škôlky: Ako ju získať?
Ahojte. Budeme tento rok hlásiť syna do skolky cez elektronicky formulár kedze ideme na dovolenku a vrátime sa az posledný májový tyzden. Keďže je elektronické prihlásenie tak kde viem dostať tlačivo k potvrdeniu od lekára? Alebo ma tam ten systém nejak navedie? Žiaľ riaditeľka skolky našej spádovej bola velmi neochotna mi nieco vysvetľovať 😃 mala mi poslať do mailu tlačivo pretoze sama vravela ze každá skolka ma svoje alr neposlala nic. Nemam chuť ju dalej otravovať lebo znela ozaj tak ze ju otravujem a preto sa pytam ze ci vobec treba od nej žiadať ze ako to funguje v tom systéme ked budem prihlasovať online ?
A kedy idete na dovolenku? 1. mája by to malo byť funkčné online a mala by si vedieť stiahnuť to potvrdenie. Ak idete skôr, tak by som sa jej ešte teraz zas ozvala.
@thereisabear odchádzame už v pondelok. Vrátime sa 22. mája. Je tam teda este cas aj koncom mája ale tak nejak som to nechcela nechat na poslednú chvilu 😃
@anonym_autor treba sa najprv zaregistrovat,potom ti pojde stahovat tlaciva.mam ho stiahnute,mozem ti ho poslat do spravy
@anonym_autor treba sa najprv zaregistrovat,potom ti pojde stahovat tlaciva.mam ho stiahnute,mozem ti ho poslat do spravy
@simona92101 zaregistrovaná som ale ziadne tlačivá tam este nie su pripravené na tlačenie, zrejme to bude všetko pripravene az od toho 1.maja len aby to bolo v poriadku ked to spravím az koncom mája mam asi taku omylnu myslienku v hlave ze ked podám prihlášku medzi poslednými tak ho nevezmu do tej konkrétnej skolky 😃
@simona92101 chcem ho prihlásiť pre istotu do 2 alebo 3 skolok a zatiaľ ma len jedna zverejnené tlačivo na svojej stránke. A je to prave skolka kde by som ho nechcela dat 😃 teda len krajný pripad ze by ho do našej spadovej nevzali napríklad uz s kapacitných dôvodov aj ked trvalé bydlisko a spad tam splname. V septembri pri nástupe bude mať uz 3,5 roka tak asi nemam co stresovať
A stíhaš to v pondelok potvrdiť u lekára? Ak áno, tak teraz hneď sa ozvi riaditeľke, nech ti to pošle.
@anonym_autor Ahoj po novom uz nema kazda skolka do ktorej chces prihlasit svoje dieta vlastne tlacivo/prihlasku. Je jednotne tlacivo pre vsetky skolky. Takze kludne ak si stiahnes tlacivo zo stranky z inej skolky ktora ma zverejnene tlaciva a das potvrdit pediatrovi
@anonym_autor Ahoj po novom uz nema kazda skolka do ktorej chces prihlasit svoje dieta vlastne tlacivo/prihlasku. Je jednotne tlacivo pre vsetky skolky. Takze kludne ak si stiahnes tlacivo zo stranky z inej skolky ktora ma zverejnene tlaciva a das potvrdit pediatrovi

A kedy idete na dovolenku? 1. mája by to malo byť funkčné online a mala by si vedieť stiahnuť to potvrdenie. Ak idete skôr, tak by som sa jej ešte teraz zas ozvala.