Prišlo vám vyjadrenie z materských škôl v Bratislave?
Ahojte konktretne sa zaujimam o ruzinov mame tam podane prihlasky a zatial nic dakujem za odpovede ☹
Ahojte, vidím že som zbytočne zduplikovala otázku, ktorá tu padla len pred pár dňami. Tak sa aspoň tu poďakujem všetkým, čo mi odpovedali, keďže som akosi netušila, že im v otázke nebudem vedieť odpovedať. Mne hneď 4.5. prišla odpoveď zo škôlky, ktorú mám cez parkovisko, že ju neberú. Na druhú odpoveď som čakala plná strachu i zlosti až do dnes, keďže dcérka bude mať už 4 roky. Velehradská ju zobrala do elokovanej škôlky, o ktorej som ani netušila, že existuje. Našťastie je to v pešom dosahu. Ale čo na tom bolo čudné, dnes mi volala riaditeľka, že sa jej vrátil list o prijatí ako adresát neznámy. Tak mi ešte zavolala. Irónia je, že zlá správa si adresáta našla, no tá dobrá nie.
My sme uz dostali zaciatkom maja z Pivonkovej - dceru neprijali. V juli bude mat 4 roky, nebola prijata ani minuly rok - oba razy kapacitne dovody. ☹ Kamoska uz dostala rozhodnutie zo skolky v Prievoze.

Tu v Dubravke sa maju vyjadrit do 30. 4. To znamena, ze v tento den este len bude razitko z posty na obalke s odpovedou, takze realne budes mat ospoved v prvy majovy tyzden