Aké je štúdium Ošetrovateľstva na Vysokej škole svätej Alžbety?
Dobrý večer, dievčatá, aké je štúdium na tejto škole? Zvažujem podanie prihlášky a rada by som mala čo najviac informácií, kým prihlášku podám. Ďakujem
@anonym_autor záleží aký študijný program, každá fakulta je iná
@anonym_cad0b5 Ošetrovateľstvo, mala som to v názve a názov mi zmenili
@anonym_cad0b5 Ošetrovateľstvo, mala som to v názve a názov mi zmenili
@anonym_autor Ak chceš študovať kvôli titulu je v pohode, horšie je to s uplatnením. Škola slabá, zamestnávatelia radšej berú z normálnej VŠ
@anonym_autor Ak chceš študovať kvôli titulu je v pohode, horšie je to s uplatnením. Škola slabá, zamestnávatelia radšej berú z normálnej VŠ
@anonym_cc192a Nechcem školu len kvôli titulu, ja už v zdravotníctve pracujem.
@anonym_autor tak si zisti uplatnenie. Celkovo som o tejto škole ešte ani nepočula ak mám byť úprimná. Väčšina slovenských škôl sú zbytočné a o ničom štúdium.
@anonym_autor Radšej choď na SZU alebo UKF, podľa toho čo máš bližšie
@anonym_autor tak si zisti uplatnenie. Celkovo som o tejto škole ešte ani nepočula ak mám byť úprimná. Väčšina slovenských škôl sú zbytočné a o ničom štúdium.
@anonym_cad0b5 Aké uplatnenie, veď píšem, že už v zdravotníctve pracujem 😀
@anonym_autor Radšej choď na SZU alebo UKF, podľa toho čo máš bližšie
@anonym_cc192a To práve nemám
@anonym_cad0b5 Aké uplatnenie, veď píšem, že už v zdravotníctve pracujem 😀
@anonym_autor no tak načo riešiš vysokú školu?
@anonym_autor no tak načo riešiš vysokú školu?
@anonym_cad0b5 Aby som sa posunula z praktickej sestry na Bc a mala viac kompetencií a lepšiu mzdu, ale prácu určite meniť nebudem
@anonym_cad0b5 Aby som sa posunula z praktickej sestry na Bc a mala viac kompetencií a lepšiu mzdu, ale prácu určite meniť nebudem
@anonym_autor no tak ked chces titul tak chod kde chces 😃
@anonym_autor no tak ked chces titul tak chod kde chces 😃
@anonym_cad0b5 Ďakujem za dovolenie, ale na toto som sa fakt nepýtala 🙈
@anonym_cc192a To práve nemám
@anonym_autor Odkiaľ si? SZU je v BA a BB. UKF Nitra. Ošetrovateľstvo sa dá študovať aj v Ružomberku, Prešove, Košiciach
@anonym_autor Ahoj neviem ci ti to aspon trosku pomoze, ale znama, ktora tiez pracuje ako sestra, isla na tuto skolu externe a tym,ze pracuje ako sestra jej zaratali toto akoby v ramci praxe, cize uz nemusela zvlast absolvovat taketo "staze" v ramci studia. A ona bola spokojna, tiez si chcela spravit titul, nech je v ramci pozicie o nieco vyssie ako ty a oplatilo sa jej🙂 takze ak sa do toho pustis, drzim ti palce, urcite to das🙂🍀
@anonym_autor Ahoj neviem ci ti to aspon trosku pomoze, ale znama, ktora tiez pracuje ako sestra, isla na tuto skolu externe a tym,ze pracuje ako sestra jej zaratali toto akoby v ramci praxe, cize uz nemusela zvlast absolvovat taketo "staze" v ramci studia. A ona bola spokojna, tiez si chcela spravit titul, nech je v ramci pozicie o nieco vyssie ako ty a oplatilo sa jej🙂 takze ak sa do toho pustis, drzim ti palce, urcite to das🙂🍀
@motylik2559 Ďakujem, si zlatá ❤
@motylik2559 Ďakujem, si zlatá ❤
@anonym_autor ahoj,nerozmýšľala si nad diplomovanou sestrou skôr ako Bc.z ošetrovateľstva? Nevychádza to finančne lepšie ?🤔

@anonym_autor záleží aký študijný program, každá fakulta je iná