Prvý polrok v škôlke: Ako zvládnuť neustále choroby?
Baby čo na neustale choroby v školke? Či len prežit? Ja som z toho už na prašky....
Moje dieťa ešte aj v predškolskej každú chvíľu choré.
@sarita510 Väčšinou je to prvý rok v škôlke, kým si dieťa vytvorí imunitu voči vírusom a bacilom v kolektíve, ale priprav sa na to, že to nie je pravidlom..My sme takmer počas celej doby návštevy škôlky fungovali tak, že syn bol týždeň v škôlke a dva týždne doma
Prežiť len . Moji teda v škôlke chorí ozaj boli minimálne ale čo priniesla škola prvý polrok . No mala som dosť . Už sama naša dr že nejako často chodíme a to som jej vravela ešte medzi tým sme ani neboli 🤦 ale konečne je to už opäť lepšie
@sarita510 Vydrzat. U nas bol druhy rok o polovicu lepsi a treti rok uz bol chory len 1-2x.
Dbaj aby ste boli kazdy den na cerstvom vzduchu aspon 2 hodiny, snaz sa otuzovat, obliekaj menej. Ked ma len sople kludne posli do skolky.
TMI: Ja som bola chora celu skolku, cely prvy stupen a cast druheho stupna. Nebola som nikde - lebo vzdy som bola chora - skola v prirode, vylety, plavecky vycvik, lyziarsky, ziadne koncorocne fotenie, ziadne besiedky. Trosku sa to ukludnilo na strednej. Stale som patrila ku ziakom s najvyssim poctom vymeskanych hodin, ale vzhlaom na to, ze som male same jednotky, tak sa to neriesilo. Na vyske som kvoli chorobe bola dva mesiace off a opakovala som rocnik. To len na margo komentarov - ze pockaj, vydrz.
Asi preckat, u nas orvy rok masaker viac doma nez v skolke, druhy rok pol na pol a treti rok super
Tak dakujem,pomoze ked clovek vie ze nie je v tom sam 😆 a prvy prispevok ktory sa zaobisiel bez hejtu 🤣
Môj chodí tretí rok do škôlky, ešte ho čaká jeden. A každý druhý týždeň je chorý. Sopeľ, kašeľ, niekedy horúčka (za rok asi 2x). Keby deti mohli chodiť do škôlky tak ako pred koronou, so sopľom, tak by to bolo jednoduchšie na vymeškavanie v škôlke, hľadanie opatrovania, keď je dieťa choré. Keď pracujú ešte aj naši rodičia. A čo sa týka výživových doplnkov, tak máme odskúšané všetko možné a nezabralo nič. Dúfam, že budúci rok to bude lepšie.

@sarita510 prezit, nic ine, skus obvodaka - pripadne imunologa. To treba prezit kym sa decku vytvori imunita. Uplne normalne