Prvý polrok v škôlke: Ako zvládnuť neustále choroby?
Baby čo na neustale choroby v školke? Či len prežit? Ja som z toho už na prašky....
Moje dieťa ešte aj v predškolskej každú chvíľu choré.
@sarita510 Väčšinou je to prvý rok v škôlke, kým si dieťa vytvorí imunitu voči vírusom a bacilom v kolektíve, ale priprav sa na to, že to nie je pravidlom..My sme takmer počas celej doby návštevy škôlky fungovali tak, že syn bol týždeň v škôlke a dva týždne doma
Prežiť len . Moji teda v škôlke chorí ozaj boli minimálne ale čo priniesla škola prvý polrok . No mala som dosť . Už sama naša dr že nejako často chodíme a to som jej vravela ešte medzi tým sme ani neboli 🤦 ale konečne je to už opäť lepšie
@sarita510 Vydrzat. U nas bol druhy rok o polovicu lepsi a treti rok uz bol chory len 1-2x.
Dbaj aby ste boli kazdy den na cerstvom vzduchu aspon 2 hodiny, snaz sa otuzovat, obliekaj menej. Ked ma len sople kludne posli do skolky.
TMI: Ja som bola chora celu skolku, cely prvy stupen a cast druheho stupna. Nebola som nikde - lebo vzdy som bola chora - skola v prirode, vylety, plavecky vycvik, lyziarsky, ziadne koncorocne fotenie, ziadne besiedky. Trosku sa to ukludnilo na strednej. Stale som patrila ku ziakom s najvyssim poctom vymeskanych hodin, ale vzhlaom na to, ze som male same jednotky, tak sa to neriesilo. Na vyske som kvoli chorobe bola dva mesiace off a opakovala som rocnik. To len na margo komentarov - ze pockaj, vydrz.
Asi preckat, u nas orvy rok masaker viac doma nez v skolke, druhy rok pol na pol a treti rok super

@sarita510 prezit, nic ine, skus obvodaka - pripadne imunologa. To treba prezit kym sa decku vytvori imunita. Uplne normalne