icon

Prvý polrok v škôlke: Ako zvládnuť neustále choroby?

sarita510
25. máj 2026

Baby čo na neustale choroby v školke? Či len prežit? Ja som z toho už na prašky....

anonym_395c28
25. máj 2026

@sarita510 prezit, nic ine, skus obvodaka - pripadne imunologa. To treba prezit kym sa decku vytvori imunita. Uplne normalne

anonym_ce0fbe
25. máj 2026

Moje dieťa ešte aj v predškolskej každú chvíľu choré.

anonym_7d37bb
25. máj 2026

@sarita510 Väčšinou je to prvý rok v škôlke, kým si dieťa vytvorí imunitu voči vírusom a bacilom v kolektíve, ale priprav sa na to, že to nie je pravidlom..My sme takmer počas celej doby návštevy škôlky fungovali tak, že syn bol týždeň v škôlke a dva týždne doma

parvinka0001
25. máj 2026

Prežiť len . Moji teda v škôlke chorí ozaj boli minimálne ale čo priniesla škola prvý polrok . No mala som dosť . Už sama naša dr že nejako často chodíme a to som jej vravela ešte medzi tým sme ani neboli 🤦 ale konečne je to už opäť lepšie

anonym_3ba40a
25. máj 2026

@sarita510 nás to čaká budúci rok, ale už teraz sa bojím.

jaskolka
25. máj 2026

Nič s tým veľmi neurobíš. Len vydržať.

marianarem
25. máj 2026

@sarita510 My uz sme takto 4. rok. Uz sa len modlime, aby skola bola lepsia.

dory11
25. máj 2026

@sarita510 neviem asi nepotesim nie vždy sa to zlepší moja. Chodí už druhý rok a stále je chorá a nie že dva týždne doma moja aj mesiac je doma .
Teraz vydržala pekne celkom polku apríla + mája ale už je doma zase chorá dúfam že do fotenia bude zdravá.

andreatytler
26. máj 2026

@sarita510 Vydrzat. U nas bol druhy rok o polovicu lepsi a treti rok uz bol chory len 1-2x.
Dbaj aby ste boli kazdy den na cerstvom vzduchu aspon 2 hodiny, snaz sa otuzovat, obliekaj menej. Ked ma len sople kludne posli do skolky.

anonym_ab0be1
26. máj 2026

TMI: Ja som bola chora celu skolku, cely prvy stupen a cast druheho stupna. Nebola som nikde - lebo vzdy som bola chora - skola v prirode, vylety, plavecky vycvik, lyziarsky, ziadne koncorocne fotenie, ziadne besiedky. Trosku sa to ukludnilo na strednej. Stale som patrila ku ziakom s najvyssim poctom vymeskanych hodin, ale vzhlaom na to, ze som male same jednotky, tak sa to neriesilo. Na vyske som kvoli chorobe bola dva mesiace off a opakovala som rocnik. To len na margo komentarov - ze pockaj, vydrz.

anonym_c8d350
26. máj 2026

Asi preckat, u nas orvy rok masaker viac doma nez v skolke, druhy rok pol na pol a treti rok super

taktotedanie
26. máj 2026

@sarita510 prezit
Ja osobne som na dietatu vyskusala vsetko
Nepomohlo nic

sarita510
autor
4. jún 2026

Tak dakujem,pomoze ked clovek vie ze nie je v tom sam 😆 a prvy prispevok ktory sa zaobisiel bez hejtu 🤣

janka3792
14. jún 2026

Môj chodí tretí rok do škôlky, ešte ho čaká jeden. A každý druhý týždeň je chorý. Sopeľ, kašeľ, niekedy horúčka (za rok asi 2x). Keby deti mohli chodiť do škôlky tak ako pred koronou, so sopľom, tak by to bolo jednoduchšie na vymeškavanie v škôlke, hľadanie opatrovania, keď je dieťa choré. Keď pracujú ešte aj naši rodičia. A čo sa týka výživových doplnkov, tak máme odskúšané všetko možné a nezabralo nič. Dúfam, že budúci rok to bude lepšie.