Psychologické vyšetrenie predškoláka pred zápisom do školy
Ahojte, dnes v škôlke mali deti psychologické vyšetrenie na zrelosť či sú schopné nastúpiť do školy. Volala mi pani psychologička že malý má menšie nedostatky samozrejme že nerobím paniku poprípade pôjde o rok neskôr nič sa nedeje. Len mi povedala že mal by sa tie nedostatky doručiť a že tesne pred zápisom by s ním ešte bola . Napríklad dala že na obrázku boli 3 kocky a on mal zakrúžkovať 2 najväčší a samozrejme že dal ten najmenší. Tak sa chcem spýtať či ste sa s podobným stretli po prípade ako ste sa učili ? Že ešte nedá do papierov odklad ja som jej povedala že on veľmi veľa chýba kvôli chorobe dokonca pred vianocami sme boli v nemocnici a sme objednaný na imunologicke vyšetrenie a ona že to môže aj imunolog dať odklad kvôli tomu že by veľa chýbal ale ešte nevieme ako dopadnú testy na imunitu to ideme až 20.2. . Ja som dnes aj objednala takú knihu
@jarka0 nam dcera testami sk.zrelosti presla ale je narodena 26.8. takze v dnesnej dobe modernej sa odporúča letne deti posunut o rok. Najprv sme boli proti, ale z kazdej strany som pocuvala, ze nechaj ju v skolke..psychologicka povedala aj ucitelka pri zapise v skole, ze je pri praci neista (to je ale povahova crta,nez nezrelost)..no nechali sme ju este rok v skolke.. nic sme nedostudovavali. Je prvacka,zatial to ide.. je este len polrok,,do leta to moze byt este vselijak
@babydesire malý bude mať 5.6. 6 rokov ale zas do septembra je ešte ďaleko svojím spôsobom ale zas nechcem to siliť
@babydesire malý bude mať 5.6. 6 rokov ale zas do septembra je ešte ďaleko svojím spôsobom ale zas nechcem to siliť
@jarka0 je júnový. Daj odklad, vôbec nerieš. Odkladom nič nepokazis, ale zaskolenim nezreleho dieťaťa pokazis úplne všetko.
Nepoznám jedinu osobu ktorá by odklad ľutovala, ale poznám mnoho mamiciek, ktoré lutuju že odklad nedali.
@jarka0 Ak je tam co i len mala pohybnost, daj odklad. Inak budes plakat ty i on. Junove deti maju casto odklad

@jarka0 nam dcera testami sk.zrelosti presla ale je narodena 26.8. takze v dnesnej dobe modernej sa odporúča letne deti posunut o rok. Najprv sme boli proti, ale z kazdej strany som pocuvala, ze nechaj ju v skolke..psychologicka povedala aj ucitelka pri zapise v skole, ze je pri praci neista (to je ale povahova crta,nez nezrelost)..no nechali sme ju este rok v skolke.. nic sme nedostudovavali. Je prvacka,zatial to ide.. je este len polrok,,do leta to moze byt este vselijak