Recenzie na materskú školu
Dobrý deň, akú máte skúsenosť s touto materskou školou? Nakoľko mojú dcéru tam zobrali lebo inde nebolo voľné a počula som na ihrisku, že učiteľky sú tam super len jedna je tam staršia a má zvláštnu výchovu a že bývalé vedenie bolo hrozné. A tak isto či je pravda, že učiteľky s nimi nechodia až do posledného ročníka. Lebo počula som, že nie že museli dokonca petíciu rodičia písať a bývalá zástupkyňa im to ani neprijala a deti boli rozdelené a to veľmi nechcem pre moju malú nakoľko ona sa dosť naviaže na ľudí s ktorými je dennodenne. Akože viem, že vedenie sa vymenilo ale, že je to rovnaké a učiteľky sa menia stále. Tak aké máte skúsenosti. Ďakujem za každú odpoveď.
@andrea_lipova o ktoru matersku skolu z tych skoro 4 tisic co su na Slovensku konkretne ide?
@andrea_lipova o ktoru matersku skolu z tych skoro 4 tisic co su na Slovensku konkretne ide?
@anonym_fddbce to je predsa jedno😂
@anonym_fddbce Dajme tomu, ze BA Nove Mesto. Tych je 21. Mozno sa dopracujeme aj k tej jednej 😆
Mám výbornú skúsenosť. Odkedy sa tam vymenil personál, ide to ako po masle.
@andrea_lipova tak učiteľky sa vo väčšine škôlok striedajú teda každý ročník ich majú iné....a personál sa tiež mení, takže tvoje dieťa si bude musieť zvykať na novú učiteľku, s tým sa treba zmieriť....rovnako je možné, že tvoje dieťa bude mať jednu učiteľku dobrú a druhú nebude mať rado - s tým tiež nič nenarobíš....tvoje dieťa nebude stretávať len dobrých a milých ľudí, ktorý ho budú mať radi a taká je realita.....pre každú učitelku je dieťa ako dieťa a je to len práca....

@andrea_lipova
Tu je navod,ako pisat recenziu😜
Názov recenzie: Skvelý výber pre rozvoj dieťaťa"Materská škola [Názov škôlky] splnila všetky naše očakávania. Najviac oceňujem individuálny a láskavý prístup učiteliek, ktoré deťom venujú dostatok pozornosti a trpezlivosti. Vďaka zaujímavým aktivitám, krúžkom a dostatku času na pobyt vonku sa náš syn/dcéra do škôlky každý deň veľmi teší.Prostredie škôlky je čisté a bezpečné, s pekným dvorom na hranie. Komunikácia s vedením aj pedagógmi je otvorená a bezproblémová. Pozitívne hodnotíme aj pestrú stravu a pravidelnú informovanosť rodičov o tom, čo deti cez deň zažili.Škôlku vrelo odporúčam každému rodičovi, ktorý hľadá pre svoje dieťa bezpečné a podnetné prostredie."