icon

Robia naozaj učiteľky v škôlke deťom zle?

Dnes o 19:36

Dnes som zaznamenala v komentaroch ako ucitelky v skolke robia detom zle. Otvoria okna aby prechladli, urazaju ich a podobne. Je to pravda a naozaj robia ucitelky v skolke zle detom? Zaujimate sa od dietata ako sa ucitelka spravala?

Strana
z3
anonym_44fb2a
Dnes o 19:43

Môže toto napísať normálny clovek..Robím v škôlke dvadsať rokov a toto som nezazila!! Ani nepočula!

cyberk
Dnes o 19:44

Moja znama bola upratovacka v MS, to ako opisala ucitelky a ich spravanie k detom ma shockovalo. Nie je to na basu, ale npr. take pripecene poznamky, ktore si normalne dieta nevsimne a preto to doma nespomenie nooo.. od vtedy mam k ucitelkam v MS iny pohlad.

anonym_b0aab3
Dnes o 19:44

@anonym_autor Ano, obcas sa najdu aj take... Zial...

anonym_0a1118
Dnes o 19:45

Napr u nás tiež v škôlke ktorú otvárali o pol šiestej, tsk deti sedeli zas stolom, museli ráno v zbernej triede sedieť a okná dokorán v zime keď bolo neviem koľko stupňov pod nulou, tie stoly boli pri oknach. Učiteľka zababusena a schovaná na opačnom konci miestnosti v takom kumbalku tiež mi to prišlo ako naschvál, aby ochoreli tie deti.

autor
Dnes o 19:48
@anonym_44fb2a

Môže toto napísať normálny clovek..Robím v škôlke dvadsať rokov a toto som nezazila!! Ani nepočula!

@anonym_44fb2a neviem kto to pisal, ale aj v tejto mojej teme sa to uz potvrdzuje.

autor
Dnes o 19:49
@cyberk

Moja znama bola upratovacka v MS, to ako opisala ucitelky a ich spravanie k detom ma shockovalo. Nie je to na basu, ale npr. take pripecene poznamky, ktore si normalne dieta nevsimne a preto to doma nespomenie nooo.. od vtedy mam k ucitelkam v MS iny pohlad.

@cyberk da sa tomu nejako vyhnut a myslis si, ze to moze mat vplyv na vyvoj dietata?

anonym_44fb2a
Dnes o 19:51
@anonym_autor

@anonym_44fb2a neviem kto to pisal, ale aj v tejto mojej teme sa to uz potvrdzuje.

@anonym_autor Tak aspoň u nás to tak nie je a nikdy som sa teda s takým niečím nestretla.

autor
Dnes o 19:51
@anonym_0a1118

Napr u nás tiež v škôlke ktorú otvárali o pol šiestej, tsk deti sedeli zas stolom, museli ráno v zbernej triede sedieť a okná dokorán v zime keď bolo neviem koľko stupňov pod nulou, tie stoly boli pri oknach. Učiteľka zababusena a schovaná na opačnom konci miestnosti v takom kumbalku tiež mi to prišlo ako naschvál, aby ochoreli tie deti.

@anonym_0a1118 aj si to nejako riesila?

autor
Dnes o 19:53
@anonym_b0aab3

@anonym_autor Ano, obcas sa najdu aj take... Zial...

@anonym_b0aab3 potom preco deti v skolke hned ochoreju a rodicia musia riesit OCR.

autor
Dnes o 19:56
@anonym_44fb2a

@anonym_autor Tak aspoň u nás to tak nie je a nikdy som sa teda s takým niečím nestretla.

@anonym_44fb2a aspon, ze su aj normalne skolky, lebo chudence deti.

anonym_4f70c1
Dnes o 19:56

@anonym_autor ano, su ucitelky a Ucitelky. Chodim do skolky 6 rokov vkuse (posledne tretie dieta tam este je) a zazili sme teda vselico.

anonym_0d9292
Dnes o 19:57

@anonym_autor Samozrejme, že môžu. Dokonca to robia. Osobné mindráky si vyvršujú na deťoch.

cyberk
Dnes o 19:58
@anonym_autor

@cyberk da sa tomu nejako vyhnut a myslis si, ze to moze mat vplyv na vyvoj dietata?

@anonym_autor vsetko ma vplyv na vyvoj dietata, otazka je ako zle to je vo vasej skolke… staci sa s dietatom rozpravat a ako mama sama vycitis, ci je vse vporiadku 🙏

anonym_10c394
Dnes o 20:00
@anonym_autor

@anonym_autor debili sa nájdu aj medzi lekármi, právnikmi predavačkami aj upratovačkami.

autor
Dnes o 20:01
@anonym_4f70c1

@anonym_autor ano, su ucitelky a Ucitelky. Chodim do skolky 6 rokov vkuse (posledne tretie dieta tam este je) a zazili sme teda vselico.

@anonym_4f70c1 co napriklad?

autor
Dnes o 20:03
@cyberk

@anonym_autor vsetko ma vplyv na vyvoj dietata, otazka je ako zle to je vo vasej skolke… staci sa s dietatom rozpravat a ako mama sama vycitis, ci je vse vporiadku 🙏

@cyberk uz len dufat, ze si to kazdy rodic vsimne.

anonym_44fb2a
Dnes o 20:04
@anonym_autor

@anonym_44fb2a aspon, ze su aj normalne skolky, lebo chudence deti.

@anonym_autor Som v šoku.

autor
Dnes o 20:05
@anonym_10c394

@anonym_autor debili sa nájdu aj medzi lekármi, právnikmi predavačkami aj upratovačkami.

@anonym_10c394 najdu, ale deti sa nevedia branit.

autor
Dnes o 20:07
@anonym_44fb2a

@anonym_autor Som v šoku.

@anonym_44fb2a aj ja som z toho este stale v soku.

anonym_1ae769
Dnes o 20:13

@anonym_autor to máš ako kdekoľvek inde s ľuďmi. Sme rôzni. Pracujem v MŠ, žiadne extrémy ako opisujes som tam nezažila s to som nebola v jednej a v každej pracovalo veľa učiteliek. Jedna bola k deťom milšia, druhá nie ale nikdy som nevidela naschvál otvorené okná a veci co píšeš. Ved to nedáva zmysel, ty si uvedomujes, že učiteľky si tie choroby potom nosia domov?? Každá jedna bojujeme s chorobami detí a nosíme si to domov k vlastným deťom. Mne osobne by tie choroby z otvorených okien nestali zato aby som mala v triede o 5 detí menej.
A mám jedno pravidlo, nikdy sa nechovám k deťom tak ako nechcem aby sa učiteľky správali v MŠ k mojim deťom. A to tam ešte najmladšieho mam a nie tam kde ja pracujem. No a keby som mala niekedy pocit, že učiteľky sa takto správajú k môjmu dieťaťu, určite ho tam nenechám. Takže paranoidne mamičky, nikto vás nenúti nosiť svoje deti každé ráno k tým harpiam do škôlky 🤷 a veriť každú hlúposť vašemu škôlkarovi je naivne....

anonym_10c394
Dnes o 20:16
@anonym_autor

@anonym_10c394 najdu, ale deti sa nevedia branit.

@anonym_autor tie témy si tu nečítala, že nudiaca sa matky postavajú pred mš a čumia na deti to tried s dvorov.? Že čo robia, čo nerobia?
Tak ak otvarajú v najväčšej zime okná na detičky tak to nikdy nikto nevidel? Fakt?
Kmotra je učiteľka v MŠ a kým si zvykla na detské choroby aj ona aj kmotru boli minimálne dva roky furt choré. Tak naschvál robí aby deti ochoreli a potom aby to ona a j on chytili? Ani musela chodiť chorá do práce lebo ich je málo

anonym_ba6872
Dnes o 20:18

MS ucitelky utociaaaa jasne ze nepoviete ze ste harpie ale vy ste tie naj naj lepsie a tato sikana neeexistuje 😂😂😂

autor
@anonym_1ae769

@anonym_autor to máš ako kdekoľvek inde s ľuďmi. Sme rôzni. Pracujem v MŠ, žiadne extrémy ako opisujes som tam nezažila s to som nebola v jednej a v každej pracovalo veľa učiteliek. Jedna bola k deťom milšia, druhá nie ale nikdy som nevidela naschvál otvorené okná a veci co píšeš. Ved to nedáva zmysel, ty si uvedomujes, že učiteľky si tie choroby potom nosia domov?? Každá jedna bojujeme s chorobami detí a nosíme si to domov k vlastným deťom. Mne osobne by tie choroby z otvorených okien nestali zato aby som mala v triede o 5 detí menej.
A mám jedno pravidlo, nikdy sa nechovám k deťom tak ako nechcem aby sa učiteľky správali v MŠ k mojim deťom. A to tam ešte najmladšieho mam a nie tam kde ja pracujem. No a keby som mala niekedy pocit, že učiteľky sa takto správajú k môjmu dieťaťu, určite ho tam nenechám. Takže paranoidne mamičky, nikto vás nenúti nosiť svoje deti každé ráno k tým harpiam do škôlky 🤷 a veriť každú hlúposť vašemu škôlkarovi je naivne....

@anonym_1ae769 to tu opisuju dospeli ludia, ktori to videli na vlastne oci, ale som rada, ze u vas to tak nefunguje.

anonym_149578

Prvé, čo urobím, keď prídem na hodinu, je, že otvorím okná dokorán, aby sa vyvetralo, keďže je tam ťažší vzduch. Taktiež sedím pri okne. Už, prosím vás, prestaňte z nás robiť neviem aké beštie. Vyštudujte školu a, nech sa páči, dvere máte otvorené.

anonym_26125a
Dnes o 20:19

@anonym_autor áno, zaujímam a aj si všímam správanie mojich detí. A áno, mali sme aj problém s jednou učiteľkou, ktorá sa nesprávala profesionálne, deti sa jej báli a rodičia neviem, či nechceli, či im bolo jedno, alebo nemali inú možnosť, neriešili. Mojej dcére stačil mesiac a bola úplne na dne. Najprv som "neriešila" lebo veď nová skúsenosť, deti, kolektív, režim...druhý týždeň sa mi budila zo sna, začala sa pocikávať, učiteľka povedala, že asi je nachladená, nech si ju odsledujem. U lekárky všetko ok, aj tak mi týždeň čo bola doma, rozprávala, ako ona do škôlky nechce ísť, lebo učiteľka je zlá a veľmi kričí. Jeden deň som si dala tú námahu a išla pod okná kde mali triedu a počúvala, čo robia. Nikoho nebolo počuť, len učiteľku, "okamžite si sadnite, nebudete sa hrať, ja to po vas ukladať nebudem, ...prestaň revať, na mňa to neplatí, ešte raz, zavriem ťa tam (neviem kde) ...zjedz to a nerev, lebo ti to napcham do úst ...rýchlo sa obliekaj, nebudeme na teba čakať...nemala si sa oliať, budeš teraz mokrá...na ihrisku nemohli nič, museli byť len na jednom mieste alebo stáť pri nej. Dcéra mi dlho nič nepovedala, len plakala...až raz som už aj ja stratila nervy a povedala som jej, že nech mi všetko povie, a už viac tam nebude musieť ísť...vtedy mi povedala, že na ňu nekričí, ale na všetky deti áno, že nikto sa nemôže hrať, ona je na mobile a vždy im hovorí, aby boli ticho. Keď im niečo nechutí, nemôžu povedať, že nechcú, lebo kričí, keď niekto chce ísť na wc, nemôže, lebo není malé bábätko a má vydržať, keď niekto plače, tak kričí ona že ju z toho boli hlava a už to nechce počúvať, že keď plače kamarát, že ho zatvára do kúpeľne...a také. Ona sa bála niečo povedať, aby nekricala aj na ňu. Tak som išla za tou učiteľkou a konfrontovaná ju, tvárila sa, že ona nič, ona je najlepšia učiteľka na svete a nikto sa na ňu nesťažuje. Neskôr som napísala podnet primátorovi a aj napísala petíciu na odvolanie učiteľky a čuduj sa svetu, zrazu sa našli rodičia, ktorí mali s ňou problém. Už tam 2 roky nepracuje a naše deti sú v pohode a radi chodia do školky. Už mi tam chodí aj syn a tiež sa nesťažuje.

anonym_26125a
Dnes o 20:21
@anonym_149578

Prvé, čo urobím, keď prídem na hodinu, je, že otvorím okná dokorán, aby sa vyvetralo, keďže je tam ťažší vzduch. Taktiež sedím pri okne. Už, prosím vás, prestaňte z nás robiť neviem aké beštie. Vyštudujte školu a, nech sa páči, dvere máte otvorené.

@anonym_149578 otvorené okná, čerstvý vzduch, vychádzky aj v daždi, to by malo byť povinné, nie naschvál

anonym_c33802
Dnes o 20:22

@anonym_autor ano s pripecenymi poznamkami suhlasim. Zial tak to je. Ucitelky si myslia ze budu mat z detí dospelakov ktori budu vsetko vediet a spravat sa ukazkovo. Zabudaju ale ze su to stale deti. Mala som moznost byt ucitelka nastastie len docasne.

autor
Dnes o 20:22
@anonym_149578

@anonym_149578 ty si v skolke prva, tak preco neotvoris okno, kym tam este nie su deti?

anonym_b30e60
Dnes o 20:23

Údajne sa to robí aj v domovoch dôchodcov. Ak je plno a treba uvoľniť miesto, dobre zaplatíš a miesto sa čoskoro nájde. Otvoria okná, následne zápal pľúc a bude miesto.

autor
Dnes o 20:25
@anonym_10c394

@anonym_autor tie témy si tu nečítala, že nudiaca sa matky postavajú pred mš a čumia na deti to tried s dvorov.? Že čo robia, čo nerobia?
Tak ak otvarajú v najväčšej zime okná na detičky tak to nikdy nikto nevidel? Fakt?
Kmotra je učiteľka v MŠ a kým si zvykla na detské choroby aj ona aj kmotru boli minimálne dva roky furt choré. Tak naschvál robí aby deti ochoreli a potom aby to ona a j on chytili? Ani musela chodiť chorá do práce lebo ich je málo

@anonym_10c394 tie co pracuju roky, tak uz maju vytvorenu imunitu.

Strana
z3