Robia naozaj učiteľky v škôlke deťom zle?
Dnes som zaznamenala v komentaroch ako ucitelky v skolke robia detom zle. Otvoria okna aby prechladli, urazaju ich a podobne. Je to pravda a naozaj robia ucitelky v skolke zle detom? Zaujimate sa od dietata ako sa ucitelka spravala?
@spachtos Jasne, jasne, a ked mi vravel, ze na ihrisku sa nepobehuje, tak to iste im vraveli pri spani 😀, a zmenil situaciu na ihrisko 😀. Ja sa s mojim dietatom velmi vela rozpravam, a presne mi povedal, ze musia byt stale potichu, nesmu behat ani na ihrisku, ani sa nahanat nic. A aj to sedi, vzdy ked po neho pridem v skolke ticho, ani v skole take ticho nie je. A to su male 3 rocne deti.
@anonym_1878a8 a ja vždy hovorím rodičom, aby sa pýtali mňa, keby chceli niečo vedieť, lebo deti to nemusia vedieť presne zreferovat. Ani my neberieme vážne to, čo nám porozprávajú o rodičoch.
@spachtos aj to a k tomu pride ucitelka, ktora pootvara okna, ked je von minus 20 a deti su spotene po hre.
@anonym_autor už by si s tým mohla prestať! kde a kedy je na Slovensku -20° ?? prečo to vlastne robíš?

@anonym_1878a8 zopakovať mohol, ale to mohlo byť vyslovené v inej situácii. Aj ja deťom poviem, že ustocka nerozprávajú, ale papaju, máme pravidlo, že vnútri nekricime...
@spachtos Jasne, jasne, a ked mi vravel, ze na ihrisku sa nepobehuje, tak to iste im vraveli pri spani 😀, a zmenil situaciu na ihrisko 😀. Ja sa s mojim dietatom velmi vela rozpravam, a presne mi povedal, ze musia byt stale potichu, nesmu behat ani na ihrisku, ani sa nahanat nic. A aj to sedi, vzdy ked po neho pridem v skolke ticho, ani v skole take ticho nie je. A to su male 3 rocne deti.