Škôlka mi odmietla vziať dieťa do škôlky po zrušení opatrení
Zeny mamky moze mi skolka odmietnut dieta zobrat do skolky ked som doma( nezamestnana/materska) ked su zrusene opatrenie a je vsetko uz ako predtym?! Dakujem
@sjuszn
Je piatok, nasa skolka este stale caka na usmernenie od zriadovatela.
ALE vsetky deti sa uz mozu vratit do skolky. A uz mozu byt aj miesane/spajane podla potreby. Z tohto usudzujem, ze sa uz nehrame na nejake hygienicke opatrenia. Nebude sa ani merat teplota.
Dnes by som opat zavolala riaditelke, ze od pondelka nastupuje dieta do skolky. Ak povie nie, volam zriadovatelovi.
musime to zvladnut.. karty su rozdane, hrajme 💕😊 a budme k sebe milsi.. vsade.. doma.. v praci.. v skolke.. v obchode.. v parku..
@luccija strašne krásne si to napísala... Vieš, pohodickova práca... Z časti áno, ale keď máš v triede 24 deti,si na ne sama (až na ten obed,keď ste tam dve,lebo sa striedate), máš ich len obliekať a vyzliekať, keď idete von (to je priklad), chceš ich zodpovedné niečo naučiť, lebo nie každý rodič sa svojmu dieťaťu doma venuje a máš za nich zodpovednosť (niektorí rodičia tá div nejdú zažalovať,keď si ich dieťa rozbije koleno) a dostaneš za to 430€ v čistom, tak žiadne terno, či? Za tieto peniaze som totiž roky robila pred materskou a s takýmto platom som pred štyrmi rokmi odchádzala na materskú. Teraz už je to s platom lepšie, teraz mam po materskej 630 v čistom... A nie, nesťažujem sa, len ti píšem svoj pohľad na vec.
@luccija a dodám,že práca má už roky baví a odišla som do školstva robiť z kancelárie,kde som mala raz taký plat a všetci sa búchali po čele,či som normálna 😂 táto práca má totiž napĺňa
@evittam to je vporiadku, u nas su ale umiestnené všetky deti pracujúcich, zopár co su na md a stale by vedeli vziať ďalšie, pretoze nemaju ani 15/trieda ale nie..
@stanka2612 áno ma to úskalia ako každá práca si viac chorá, tisis urevane usoplene deti, aj protivne, ale aj dostavas úžasnú spätnú väzbu nie?
U nich pomáha s obliekaním upratovačka a deti maju byt po nástupe do škôlky samostatne😀ale určite tým najmenším treba pomôcť.Ja porovnávam s prácou kde 8 hodín sedis a robíš kalkulácie, výpočty, reporty a pod...a suseda To dieťa vyberá, lebo šéf si zmysli, že dokončis tabuľky.Este stále je to dobrá práca, ale nezaplatena.
Citala som dneska clanok ze uvolnenia su iba odporucane a ze je na zriadovateloch ako sa zariadia.. takze mesta si idu podla svojich pravidiel..preto to vsetko dopadlo ako dopadlo🙄
@evittam neviem kolko ste prispievali vy no nasa skolka zobrala na zaciatku roka presne 25 eur na pomocky na cely rok od rodicov ci mali 1,2 alebo 3 deti v skolke a to tento rok uz pred koronou kupovali taniere na sankovanie, kroje pre kazde dieta, nove masky karnevalove, hracky do pieskoviska, do kazdej spalne dali cisticku vzduchu, detom vynovili ihriska- maju nove smyklavky, hojdacky, 2 kolotoce, preliezky,... take ako papiere ci farby nepocitam ale aj to zasobit 5 tried po 30 deti nieco stoji... myslim ze vela im z toho co mali nazvys neostalo lebo riaditelka sama vravela ze na to pouzije este peniaze co im zvysili z minuleho roku ked si dobre pamatam mali zvysok nieco cez 2000 eur z minulorocnych rodicovskych) inak nam stoji skolka mesacne 10 eur mimo strvy takze ani z toho nemaju nejake terno ked zoberu deti do skolky... ale nasa skolka aj tak polavila a zobrala aj od 1.6. nakoniec po 15 deti ak sa zmestili aj rodicom co su doma a teraz budu brat vsetky ... ale tak pri takomto rozpocte sa aj sama divim kde na to beru peniaze niekedy ...
@cickamon Nepamatam presne. Okolo 30Eur. Pomocky sme kupovali. Na veci ohľadom hračiek je občianske združenie nie prispevok rodicov. Masky kazdy sam....
Po minule roky sme polročne nosili WC papier, vreckovky, mydla,.....a ked si to človek zrátal na 90deti tak fakt netuším kde to množstvo skladovali....

@heleninamama možno pani učiteľka má tiež niekde deti kde nenastúpili😀
@daganov u nás sú 90%mlade ženy okolo 30 r.Robi sa na smeny jedna je od 7-13 chvíľu spolu a prvá odchadza veľmi málokedy je celý deň.Neprehanaj ráno sa deti hrajú, potom desiata, idú na dvor, obed, idú spať, kreslia, učia sa básničky netreba šoférovať ako obchodný zástupca, sledovať zákony ako účtovníčka, je to pohodickova práca samozrejme zodpovedná.Ale treba mať k tomu vztah.Mam kamarátku v súkromnej skolke Čierna voda kúsok od Ba má 1100 eur v hrubom momentálne hľadajú na profesii ďalšie ucitelky.
Pre empaticke ženy ideálna práca.V našej dedine má 680 eur a nemusí stáť v kolóne a cestovať, obliekať sa do dress code, po večeroch zapínať NB a dorabat prácu