Škôlka v Petržalke
Ahojte mamičky, veľmi by Ste mi pomohli svojimi radami, postrehmi, skúsenosťami s dobrou ŠTÁTNOU, nesúkromnou škôlkou pre moju dcéru v okolí Petržalky. Keďže dcéra bude mať o mesiac 3 roky, hľadám pre ňu dobrú škôlku s milým, ľudským prístupom k deťom a dobrou predškolskou prípravou. V najbližšej dostupnosti k bytu máme škôlku MŠ Ševčenkova. Ak by Ste sa vedeli vyjadriť aj k nej, bola by som Vám povďačná, najlepšie mamičky, ktorým detičky do nej aj chodia. Ďakujem a verím že spoločne nájdeme dobré a dôveryhodné zariadenie, kam sa nebudem mať obavy poslať svoju milovanú 🙂
@majusqa77 dakujem za info. no je to katastrofa s tymi skolkami, ked uz ti nevzali ani 4,5rocneho tak to je sila. ja teraz vobec neviem co mam robit, ci ju dat do sukromnej a pomaly cely plat pojde na skolku, alebo zostat na predlzenej neplatenej RD, ale zas nemam zarucene ze ju buduci rok tiez vezmu...☹
@rainee Ja som sa márne snažila vtedy keď mala dcéra 3 roky. Vzali ju aź teraz ako 5,5 ročnú do tej novej na Vyšehradskú.
@cokololadka a kam si ju umiestnila, do sukromnej? tu v okoli som nasla len vysehradsku sukromnu.
@rainee Ja som doma na predĺženej neplatenej RD . Mám aj mladšieho 3,5 r . Tak až teraz ich zobrali spolu na Vyšehradskú do tej novej.
@cokololadka tak to máš super,že ich vzali naraz. Ja už ale musím ísť do práce,tak niekam ju musím umiestnit
@rainee Skús sa odvolať, za pokus to stojí. Škôlky zvyknú držať pár miest pre prípad,že by sa niekto v septembri vrátil zo ZŠ do škôlky . Začiatkom septembra treba volať, a informovať sa .
@cokololadka áno už to mám napísané,aj som volala s riaditeľkou,mám si zavolať v sept.ci sa niečo neuvolnilo. Ale dám si prihlasku aj do súkromnej pre istotu.
Milé mamičky, od 15.oktobra sa otvaraju brany novej sukromnej skolky Škôlka pre naše deti, ktora bude v sieti materskych skol na Žehrianskej ulici v Petrzalke.
Rada by som Vas pozvala na den otvorenych dveri - uz tuto nedelu (7.10.) Pridite sa aj so svojimi ratolestami pozriet a zabavit. A mozno Vam to pomoze pri hladani ci vybere vhodnej skolocky 🙂 Tu je pozvanie pre Vas 🙂
Milé deti, rodičia a priatelia škôlky,
srdečne vás pozývame na "Deň otvorených dverí" novo otvorenej škôlky na Žehrianskej ulici - Škôlka pre naše deti. Príďte sa pozrieť na nové priestory a porozprávať sa o fungovaní škôlky či prijímaní detí. Pre najmenších je pripravený zábavný program: skákací hrad, športové hry, triedy plné hračiek a šašo Ľuboš.
Kde: MŠ Žehrianska 6, Bratislava-Petržalka
Kedy: 7.10. nedeľa, 10,00-12,00 a 15,00-17,00
Program: o 15,30 šašo Ľuboš, prehliadka priestorov a atrakcie a hry počas celého podujatia
Všetci ste srdečne vítaní 🙂
Škôlka pre naše deti
Chodime do MS Rontgenova uz 2 roky a sme velmi spokojni. Predtym sme mali sukromne skolky a nebolo to dobre.
@cokololadka boli ste spokojní s mš Vyšehradská?
@jasmina78 Ešte stále tam mám mladšieho syna . Ak to môžem porovnať s inými škôlkami , ja som tiež učiteľka v inej škôlke , na vyšehradskej sa situácia upokojila, minulý rok keď otvárali bolo veselo.Stále chýbali učiteľky . Teraz však som rada že práve tú škôlku sme si vybrali . Majú krúžky ,ako zdravé nôžky ,futbal,tanečná, angličtina. Deti tam majú rôzne akcie , divadielka 7 x do roka , na deň detí tam mali Paci Pac ... S učiteľkami majú deti pekný vzťah. My sme tam spokojní.

No a k tym skolkam - myslim ze u statnych je to jedno, zalezi hlavne od p.ucitelky, ci budu mat nejaku dobru co to s detmi vie, potom je aj ta najhorisa skolka super.