icon

Škôlka v Petržalke

martinica20
23. jan 2018

Ahojte mamičky, veľmi by Ste mi pomohli svojimi radami, postrehmi, skúsenosťami s dobrou ŠTÁTNOU, nesúkromnou škôlkou pre moju dcéru v okolí Petržalky. Keďže dcéra bude mať o mesiac 3 roky, hľadám pre ňu dobrú škôlku s milým, ľudským prístupom k deťom a dobrou predškolskou prípravou. V najbližšej dostupnosti k bytu máme škôlku MŠ Ševčenkova. Ak by Ste sa vedeli vyjadriť aj k nej, bola by som Vám povďačná, najlepšie mamičky, ktorým detičky do nej aj chodia. Ďakujem a verím že spoločne nájdeme dobré a dôveryhodné zariadenie, kam sa nebudem mať obavy poslať svoju milovanú 🙂

Strana
z2
rainee
18. jún 2018

No a k tym skolkam - myslim ze u statnych je to jedno, zalezi hlavne od p.ucitelky, ci budu mat nejaku dobru co to s detmi vie, potom je aj ta najhorisa skolka super.

sasa1310
18. jún 2018

@belllinka okrem toho, takéto mamičky majú najradšej....aby si tou svojou aktivitou ešte neuškodila, že jej ho radšej nevezmú

rainee
18. jún 2018

@majusqa77 dakujem za info. no je to katastrofa s tymi skolkami, ked uz ti nevzali ani 4,5rocneho tak to je sila. ja teraz vobec neviem co mam robit, ci ju dat do sukromnej a pomaly cely plat pojde na skolku, alebo zostat na predlzenej neplatenej RD, ale zas nemam zarucene ze ju buduci rok tiez vezmu...☹

cokololadka
18. jún 2018

@rainee Ja som sa márne snažila vtedy keď mala dcéra 3 roky. Vzali ju aź teraz ako 5,5 ročnú do tej novej na Vyšehradskú.

rainee
18. jún 2018

@cokololadka a kam si ju umiestnila, do sukromnej? tu v okoli som nasla len vysehradsku sukromnu.

cokololadka
18. jún 2018

@rainee Ja som doma na predĺženej neplatenej RD . Mám aj mladšieho 3,5 r . Tak až teraz ich zobrali spolu na Vyšehradskú do tej novej.

majusqa77
18. jún 2018

@rainee moji chodia obaja na fedinovu - vysnivany domov

rainee
18. jún 2018

@majusqa77 a ste spokojní? Koľko to vyjde mesačne,cenník tam nemajú.

rainee
18. jún 2018

@cokololadka tak to máš super,že ich vzali naraz. Ja už ale musím ísť do práce,tak niekam ju musím umiestnit

cokololadka
18. jún 2018

@rainee Skús sa odvolať, za pokus to stojí. Škôlky zvyknú držať pár miest pre prípad,že by sa niekto v septembri vrátil zo ZŠ do škôlky . Začiatkom septembra treba volať, a informovať sa .

rainee
18. jún 2018

@cokololadka áno už to mám napísané,aj som volala s riaditeľkou,mám si zavolať v sept.ci sa niečo neuvolnilo. Ale dám si prihlasku aj do súkromnej pre istotu.

mataskolka
2. okt 2018

Milé mamičky, od 15.oktobra sa otvaraju brany novej sukromnej skolky Škôlka pre naše deti, ktora bude v sieti materskych skol na Žehrianskej ulici v Petrzalke.
Rada by som Vas pozvala na den otvorenych dveri - uz tuto nedelu (7.10.) Pridite sa aj so svojimi ratolestami pozriet a zabavit. A mozno Vam to pomoze pri hladani ci vybere vhodnej skolocky 🙂 Tu je pozvanie pre Vas 🙂

Milé deti, rodičia a priatelia škôlky,

srdečne vás pozývame na "Deň otvorených dverí" novo otvorenej škôlky na Žehrianskej ulici - Škôlka pre naše deti. Príďte sa pozrieť na nové priestory a porozprávať sa o fungovaní škôlky či prijímaní detí. Pre najmenších je pripravený zábavný program: skákací hrad, športové hry, triedy plné hračiek a šašo Ľuboš.

Kde: MŠ Žehrianska 6, Bratislava-Petržalka
Kedy: 7.10. nedeľa, 10,00-12,00 a 15,00-17,00
Program: o 15,30 šašo Ľuboš, prehliadka priestorov a atrakcie a hry počas celého podujatia

Všetci ste srdečne vítaní 🙂
Škôlka pre naše deti

mdsk
4. dec 2018

Chodime do MS Rontgenova uz 2 roky a sme velmi spokojni. Predtym sme mali sukromne skolky a nebolo to dobre.

jasmina78
15. feb 2020

@cokololadka boli ste spokojní s mš Vyšehradská?

cokololadka
16. feb 2020

@jasmina78 Ešte stále tam mám mladšieho syna . Ak to môžem porovnať s inými škôlkami , ja som tiež učiteľka v inej škôlke , na vyšehradskej sa situácia upokojila, minulý rok keď otvárali bolo veselo.Stále chýbali učiteľky . Teraz však som rada že práve tú škôlku sme si vybrali . Majú krúžky ,ako zdravé nôžky ,futbal,tanečná, angličtina. Deti tam majú rôzne akcie , divadielka 7 x do roka , na deň detí tam mali Paci Pac ... S učiteľkami majú deti pekný vzťah. My sme tam spokojní.

kika9991
17. aug 2020

@eribel ahoj mozem sa opytat, a celkovo si teda bola spokojna so skolkou? Neviem moc najst nejake recenzie.

lulu3584
Odpoveď bola odstránená
lulu3584
Odpoveď bola odstránená
luliu
20. mar 2024

@lulu3584 reklama?

Strana
z2