Škôlkari od sempembra 2016
kočky ja budem mat doma školkara od pondelku no mam zvlaštne pocity z toho. Som zvedava velmi ako to bude zvladat hlavne chcem zachovat klud ,lebo dietatko vyciti. Synček je psychicky pripraveny no len realita aka bude to nevieme 🙂A momentalne ma obdobie "mama". ste tu mamičky ktore maju rovnake pocity ? možme si pisat aj ako to bude prebiehat od pondelku.
Jaj ženy ťažko mi je...malá celý večer preplakala,že ráno nejde do škôlky..a to prvý týždeň nič,tešila sa tam a zrazu máme zmenu...najviac ma trápi,že tam nechce nič jesť,čiže celý deň je o hlade...muž ma nahovára že ju mám nechať zajtra doma...ale to podľa mňa nie je riešenie..musí si zvyknúť..Snáď sa to nejak utrasie,lebo ma normálne bolí žalúdok,že čo to bude ráno plaču.
Ahojte, tak zajtra po týždni čo boli chorí ideme do škôlky, už 3 dni mi pília uši kedy bude konečne pondelok. Trošku sa aj tak obávam, aby neprišla kríza...10 dní doma je dosť...
Aj u nas je teraz mama mama a maly chodi do skolky tiez od septembra a plakava kazdy vecer :( ze tam nechce ist aj s placom ideme do skolky aj on aj ja 👶😑:'(
@katka708 starší synátor sa teší na nejakého kamaráta a ja sa bojím či nebude sklamaný ak si ho nebude pamätať alebo niečo také ☹ manžel sa smeje, že robím z detí sklerotikov 😀 priedušky hlavne dobre preliečte, my sme našťastie nedošli až k zápalu, len kašeľ a soplík. Držím palce v utorok 😉
@mia1718 no veď ja som ho aj chcela nechať ďalší týždeň doma lebo dr povedala že ona by ho ešte nechala nech sa prelieči aby sa mu to nevrátilo keďže nechodím ešte do práce ale riaditeľka zo škôlky mi zas vravela nech so čo najskôr zaradím do kolektívu lebo to potom bude ťažko niesť a vraj čím bude dlhšie doma, tým to potom bude horšie. Tak teraz neviem, zajtra ešte určite zostane doma lebo dnes mal posledné ATB ale kašel a sopel bude ešte minimálne týždeň trvať. No desím sa aj toho nástupu lebo posledné 2 dni v škôlke veľmi ráno plakal a už pri raňajkách mi opakoval že on nejde do škôlky. Teraz keď sem tam na to nadhodím reč, tak raz mi povie, že pôjde do škôlky a že sa tam teší a inokedy si na to sám spomenie a hodinu mi opakuje že ešte nepôjde do škôlky 🙂 chúďa moje.
Ahojte maminky! Tak ako sa držíte a čo vaše detičky? My sme boli týždeň doma -malý dostal sople,nemal ani teplotu len také hnusné sople,tak bol radšej doma. Teraz išiel po týždni do škôlky s plačom,ale keď som odišla bol ticho -začal sa pekne hrať,ešte som počúvala v chodbe a už neplakal,tak snaď si rýchlo zvykne.
Pekný dník vám želám!
Dobré ráno, tak dnes starší v pohode ešte som zaparkovať nestihla a už vyskakoval zo sedačky 🙂 ale mrňús zle-nedobre ☹ to bolo plaču len domooooov ☹ ach jaj veru som si dala 20 minútovú prechádzku a keď som sa vrátila k autu už bolo tíško, tých 10 dní bolo dlho ☹ dúfam, že to pôjde s ním ľahšie zajtra
Ahojte,nasa mala dnes zacala len druhy tyzden v skolke,rano v pohode bez placu alebo boli na prechadzke a isli po nasej ulici a revala na celu dedinu :o( p. Ucitelka ju sice drzala za ruku,ale kracalo sa dalej aj s revom:o( ach jaj tazko mi bolo:o(( snad skoro prestala....
@mia1718 neboj, my sme prišli do škôlky po vás a tam tichúčko 😉 a boli na kolotooooooooče, teda aspoň v pláne to mali 😉 tak dnešok sa im bude rátať 😉
@krajcikovad 🙂 ja tiež pozerám baby od nás a vypytujem sa,či je v škôlke ticho - či ten môj neplače,ukľudní to trochu človeka,keď viem či už neplače... 😉
@erikad82 dnes tam bolo také ticho, že som si myslela, že tam nikoho niet 😂😂😂
@krajcikovad 😀 a nestretli sme sa náhodou ráno? Na rohu tej poslednej uličky? Také nové domčeky sú tam, ja keď šoférujem nestiham si všímať ešte lebo som šofér amatér 😀 s kočíkom a dievčatko cupkalo pre Vami?
@mia1718 áno, to sme boli my 😉
Baby ako vaše detičky škôlke? My stále reveme a nejeme. ...☹.
Potrebujem poradiť ohľadne učiteľky. Je normálne že učiteľka kričí na dieťa aby už prestalo revat že ju bolia uši?
@daakotaa Ahoj! Tak potom nečudo,že tvoje stále plače v škôlke ☹ Určite by učiteľka nemala na deti kričať,veď potom sa jej boja -treba sa porozprávať s vedením. Ja viem raz začas určite rupnú nervy,no ale v jej profesii by sa mala ovládať -môj názor....
Inak aj môj malý ešte sem tam ráno zaplače,ale už spinká 2týždeň,tak som veľmi rada. Máme super učiteľky,vedia to s deťmi 😉
@erikad82 vedenie? Zástupkyňa pre škôlku je to isté ako táto pani učiteľka, tiež sa jej deti strašné boja a to sú už veľké deti.
Som rozmýšľa že sa porozprávam s dotyčnou učiteľkou, ale zas nechcem aby bola ešte hnusnejsia.
Dneska naňho nakricala za to ze sa vymocil vonku na ihrisku a potom sa mu vyhrážala že ho zatvorí v umyvarke...Nebola som pri tom, len mi to hovorila známa čo býva vedľa škôlky a videla to na vlastné oči. No neviem..podľa by nemala táto pani robit učiteľku.
@daakotaa normalne to urcite nie je, treba to riesit, moja mi zas povedala, ze ked plakala, p. uc. jej povedala, ze moze plakat az do vecera 😢
@erikad82 nasa ma od minuleho tyzdna sople, tak som si ju nechala doma, kym mozem, bola tam za sept dokopy 6x, inak sa tvari, ze sa tesi ale jasne, ze place, rano plakala len raz, inak s usmevom a inak len kvoli jedlu, nechce natierky a maso. Od okt uz pojde nonstop, uz budem musiet do prace 😒
@daakotaa no tak to už je teda pani učiteľka,určite by som to nejako riešila. Neviem,kde bývate či na dedine alebo v meste ale určite by som išla za tým "najvyšším" -riaditeľ školy,alebo starosta -neviem ale nech deti netrpia.
Ono si treba zvykať aj na to zlé,no myslím,že nie v takomto malom veku,časom to zlé všetko príde tak či tak,ale škôlka je podľa mňa základ ako sa dieťa začlení aj do školy...
Držím palce!!!!
Ahojte baby.Tak ako sa vám darí?Ja sa musím pochváliť naša už druhý deň bez plaču..myslela som,že to plakanie ani nikdy neskončí 🙂 ..už to bolo také vyčerpávajúce každé ráno tie revy v šatni..začala sa tam normálne tešiť,stále spomína jednu učiteľku a tú si asi obľúbila 🙂 ..jaaj ja som taká rada že sme to snáď už prekonali,lebo ten september bol strašne dlhýýý 🙂
Chutí deťom v škôlke?

@mia1718 my nie...a ani pri staršej som nič také nepodpisovala.