icon

Škôlky v Podunajských Biskupiciach a vo Vrakuni

cervicek25
12. jan 2015

Ahojte, viem ze takychto diskusii tu uz niekolko je, avsak nie su dost aktualne. Syncek by mal v septembri zacat chodit do materskej skoly a preto by som chcela ziskat nazory rodicov na jednotlive skolky. Zaujima ma hlavne to co sa neda vycitat na strankach materskych skol. Teda ake su pani vychovavatelky, aky maju k detom pristup, aka je komunikacia s rodicmi... Zaujimaju ma hlavne skolky na Dudvazskej, Biskupickej, Estonskej, Podzahradnej a Kameliovej, ale rada sa dozviem aj o ostatnych skolkach ak su podla vas dobre. 🙂

liz_lemon
•
12. jan 2015

hlavne si treba vybrat, ci Vrakuna, alebo Biskupice podla bydliska, pochybujem, ze do Vrakune ti vezmu, ak mas trvaly pobyt v Biskupiciach, a naopak

karolinka2010
•
12. jan 2015

linzbothova-mozem vrelo odporucat. Su tam vyborne ucitelky,maju uzasny pristup k detickam,aspon ja som velmi spokojna. Moje deti sa tam tesia. Maju zdrav.problem a nosim im stravu v obedari,vychadzaju v ustrety aj rodicom aj detickam. Fakt som spokojna a nemam ziadne vyhrady. Drzim palce,nech vas vezmu do tej spravnej skolky..

cervicek25
autor
•
12. jan 2015

trvali pobyt u nas nie je problem, teraz len chcem zistit nieco blizsie o skolkach

cervicek25
autor
•
12. jan 2015

@karolinka2010 dakujem, pristup k detom je pre mna najdolezitejsi 🙂

romanovaz
•
14. jan 2015

Ahojte, ja mám trvalý pobyt v Biskupiciach, znamená to, že môžem dať prihlášku na všetky MŠ v Biskupiciach, či len na jednu? a podľa čoho zistím, na ktorú, bývame na Baltskej, ďakujem

janka2501
•
15. jan 2015

@romanovaz
ahoj, no podla toho patris na MS podzahradna, ta ale patri na Estonsku, cize zbehni do skolky pre prihlasku a uvidis co ti povedia...

romanovaz
•
15. jan 2015

@janka2501 dakujem pekne,takze do MŠ Dudvazska resp. Linzbothova asi nemá zmysel tiez odniest prihlášku,kedze k ním nepatrím,len som chcela mat vyššiu šancu prijatia,ale asi by to bolo zbytočne

janka2501
•
16. jan 2015

@romanovaz
Skúsiť môžeš, no mám pocit,že ak podávala prihlášku na MS podzahradnej, tak podpisuje vyhlásenie,že si inde nedala prihlášku. Over si to radšej.

kvetina28
•
22. jan 2016

Dobrý deň, chcem sa opýtať či by bol záujem o súkromnú škôlku s jasličkami pre deti od 12 mesiacov do 5 rokov na Hradskej ulici vo Vrakuni (smerom na Ikeu v tichej uličke). Cena od 220 eur. Bližšie info na zvila88@gmail.com

rybharana
•
26. apr 2017

Dobry den,prosim Vas ma niekto skusenost do skolkou na Podzahradnej alebo Estonskej 7? Dakujem