icon

Skúsenosti a tipy na prvú hodinu Mini Balerínok

Dnes o 05:49

Ahojte mamičky. Čaká nás prvá hodina v kurze Mini Balerínky (3-4r) na Limbovej. Chcela by som sa opýtať na skúsenosti. Čo ste dievčatkám obliekli na prvú hodinu? Nejaké legíny? Aj sukňu? Boli ste prvú hodinu s nimi alebo tam boli samé? Ďakujem

jaja228
Dnes o 09:57

Ahoj, ak myslíš v Trnave tak dá sa cez nich kúpiť suknička a taký vrh baletkovský ale predávajú to aj v decathlone alebo nájdeš na Temu a pod. Ale odporúčala by som ružovú sukničku, nejaký vrch (alebo aj šatky kludne) a k tomu silonky a také cvičky - tiež majú v decathlone. Ale podľa mňa aj mail pošlú čo si vziať. A ešte aj fľašku s vodou. A rodičia nie su vnútri. Čakajú vonku.

autor
Dnes o 10:23
@jaja228

Ahoj, ak myslíš v Trnave tak dá sa cez nich kúpiť suknička a taký vrh baletkovský ale predávajú to aj v decathlone alebo nájdeš na Temu a pod. Ale odporúčala by som ružovú sukničku, nejaký vrch (alebo aj šatky kludne) a k tomu silonky a také cvičky - tiež majú v decathlone. Ale podľa mňa aj mail pošlú čo si vziať. A ešte aj fľašku s vodou. A rodičia nie su vnútri. Čakajú vonku.

@jaja228 viem že majú oblečenie, to máme v pláne kúpiť keď zistíme že ju to bude baviť. Napísali nám, že to stačí zakúpiť až po tom prvom skúšobnom mesiaci, že dovtedy im máme dať niečo pohodlné z domu. Preto som nevedela čo jej obliecť. Či jej niečo nové kúpiť alebo ako ju obliecť na tú aspoň prvú hodinu, dve. Či stačí sukňa, tričko, legíny a nejaké takéto topánky https://www.deichmann.com/sk-sk/p/cupcake-coutu...