icon

Štvorročný syn nechce kakať do záchodu

ifka22
22. máj 2016

Malý bude mať v júli 4 roky.
Už som s neho zúfalá?nechce kakať do wc ani do nočnika.Stále vyžaduje plienku.Na noc nemá ani cez deň nepocika sa ale ani nepokaká. drží to v sebe až kým mu nedám plienku.vydrží aj 2 dni.Dnes chodí od rána od 6 tej,že mami kakať, je 18:50 a stále nič. Nechcem mu dať zase plienky. povedala som že nemáme A on že kúp. tak som mu vysvetlila že je veľký A pre neho už nemajú len pre bábätká.Raz už na wecku bol a vy kakal,ale od vtedy nič. Vždy skončíme s revom bez kakanie.
Aké máte skúsenosti čo robiť? ? 😖 😒

Strana
z3
ifka22
autor
30. jún 2016

@kittykat22 ahoj
nechcem zarieknut ale včera aj dnes kakal do wecka😉☺☺

ifka22
autor
30. jún 2016

@ifka22 včera nás začal kakať. že štipe tak som mu povedala že dáme masticku natreli sme A musel do wc lebo plienky som odmietla dať .dnes kakal opäť. pýtal plénu ale vysvetlila som že nemám A inú mu neostava lo A šiel na wc.

katka1981
30. jún 2016

@ifka22, super, len tak dalej

kittykat22
30. jún 2016

@ifka22 masticka je zaruceny figel 😀 😀 😀 😀

timea7
2. júl 2016

@ifka22 super!! V jeho veku to je už o špekuľovaní, väčšinu týchto "blokov" vypestovali v deťoch rodičia, keď im ustupovali. Píšem väčšinu, lebo viem, že sú aj deti so skutočnými problémami s vyprázdňovaním, aj tento rok som mala také v triede, bol toproblém zdravotný spojený so strachom, našťastie je to už minulosťou. Ale väčšinou je to pohodlnosťou či už rodiča, alebo dieťaťa a tým, že sa dieťa snaží na seba upozorniť, prípadne rodičov týmto vydierať. Sama vidíš, že keď neustúpiš, výsledky sú tu. Tlieskam ti!

ifka22
autor
4. júl 2016

@timea7 Ďakujem pekne.

emily279
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3