icon

Syn vyčlenený z výletu v materskej škôlke

25. máj 2022

Maminky, budete mat viac skusenosti, urcite mi date nejaky spravny pohlad na vec. Pijem kavu, a premyslam. Syna, pred nedavnom 3r, som prave odviedla do skolky, cela trieda, resp cela skolka idu o 2t na vylet. Pani ucitelka triedna si ma vzala bokom, a oznamila mi, ze sa rozhodli a dohodli, ze nas syn na vylet nepojde. Dovod, ze je divoky a vela krat nepocuva prikazy, tak sa boja, aby sa mu nieco vonku nestalo. Nemam s nim najmensi problem, co sa vyletov, prechadzok tyka, pekne spolupracuje aj u lekarov, vsade. A ze tych lekarov nemame zrovna malo. Aj Ekg vzdy vpohode natocime 🙂 von chodim s nim a s mladsim dietatkom vela krat sama, berie odrazatko, pred prechodmi ma vzdy caka, poslucha. Ano, vzdy musime stat pri fontane, pri stavbe, hentam tam, ale vzdy je to pohoda a ideme dalej tam, kam potrebujeme. Pokracujem v komentari, nezobrazuje mi dalej text

Strana
z5
erika6628
28. máj 2022

@melanta samosprávy nemajú zdroje na viac učiteliek, rátajú každé euro, na škôlky väčšinou doplácajú, nie že by nechceli do detí investovať, ale nemajú z čoho, a po Matovičovom odvodovom bonuse budú radi ak budú mať za čo kúriť…

danculka25
28. máj 2022

To Ti fakt ide o ten vylet? Ake vylucenie z kolektivu? Ved dieta ani nemusi vediet,ze ostatni idu niekde.Ten jeden den ho nechaj doma a mozete si spravit rodinny vylet.A vybavene.Chapem,ze Teba to mrzi,ale deti take veci neriesia.Mozno by bol 1 den rad doma,ci s rodinou napr ist na ihrisko,ci zmrzku,prip do zoo,podla moznosti

marca12
28. máj 2022

@danculka25 ty mas deti? Ved deti vsetko vykecaju,budu sa medzi sebou bavit ako bolo,co bolo. 3 rocne deti nie su hlupe. Jasne,ze to prezije aj bez traumy,ak sa k tomu dospely postavi normalne a nebude z toho robit dramu. Ale nepaci sa mi taketo vyclenovanie z kolektivu. Ucitel musi vediet pracovat aj so zivsimi detmi. Na to studoval,aby to zvladol a vedel,ake metody pouzit.

marca12
28. máj 2022

Nepaci sa mi to a tiez by ma to mrzelo. Ucitel musi vediet pracovat aj so zivsimi detmi. Nemozes im navrhnut,ze pojdes s nimi ako doprovod a dohliadnes nanho?

senta_sofia
28. máj 2022

Ja si nemyslim, ze by ti to oznamili len tak, ze nejde, povedali ti dovody a lopticka je na tvojej strane. Mas moznost ist tam a povedat, ze pojdes teda s nimi, aby nebol vycleneny z vyletu alebo mas moznost nieco s tym robit do buducna, aby pri detoch nebol ako odtrhnuty z retaze. Ja tymto reciam typu, ze potrebuje dozriet, neverim, dieta potrebuje hranice. Ak nepocuva ani teba, ak je s detmi, nemas sancu ho usmernit, ani vysvetlit mu to.

luliu
28. máj 2022

@marca12 učiteľ musí pracovať aj so zivsimi deťmi, áno, ale nemusí ich brať na výlety ak nie sú zvladnutelne

zuzana76
28. máj 2022

@marca12 3- rocne deti si zvacsa nedokazu zaviazat ani snurky a niektore este ani zrozumitelne nerozpravaju, takze urcite sa nebudu medzi sebou vykecavat o vylete ako pubertiacky

Strana
z5