Tetovanie učiteľky v materskej škole
Ahojte. Chcem sa opytat, vadilo by vám, ak by ucitelka v ms mala tetovanie? Mozu vobec ucitelky v ms mat tetovanie?
@annie89 kozmetiku môžeš používať prírodnú a implantáty nie sú tak cenovo dostupné ako tetovanie a myslím, že štatisticky je menej ľudí - žien, ktoré si dajú implantáty ako ľudí, ktorí sa tetujú - ženy, muži.... a hlavne implantát nie je určite tak škodlivý ako tetovanie, lebo tie prechádzajú kontrolami, ale farby na tetovanie nikto nekontroluje a sú vyrábané z chemikálií a máš to v tele na celý život.....
p.s. škoda, že nemôžem zachrániť všetkých - aspoň keby sa mi podarilo pár ľudí od tetovania odradiť 🙂
@evina73 pracujem aj s manželom v tetovacom štúdiu už 5 rokov, manžel 13. Ver mi, farby na tetovanie podliehajú ešte prísnejším kontrolam ako si vôbec myslíš. Hygiena nás buzeruje ešte viac ako lekárske pracovisko, kde veci týkajúce sa hygieny veľakrát zdravotné sestry obchádzajú.
Takze na tvojom mieste sa tu na margo škodlivosti tetovacích farieb nevyjadrujem, pokiaľ nemáš relevantné a podložené info priamo z cechu. 😉
akože tiež mám tetovanie a chystám sa na ďalšie , ale takéto bludy som ešte nečítala, sa posunul dátum a sme zasa v predošlom režime .....
@evina73 chceš záchrániť ľudí ? Choď dobrovoľníčiť pre bezdomovcov a do azyláku , nie "zachraňovať" od tetovania , sa preber !

@evina73 to musíš potom robiť osvetu aj o implantatoch, kozmetike a pod. 😅 Nemôžeš zachrániť všetkých. 😉