icon

Vši u detí: Ako riešiť infekciu a starostlivosť?

28. sep 2026

Zdravím

syn priniesol zo škôlky vši, dala som mu nejaké prípravky a zajtra sa ide ostrihať.
Ja mám extrémne husté vlasy dlhé po zadok a malý spí somnou v posteli ,takže neexistuje šanca , že by som ich nemala aj ja. Lenže mám taký problém , že mne to nemá kto pozrieť , poprípade vytiahnuť hnidy , vôbec neviem ako to vyriešiť , dala som si šampón aj ja , snažila som sa prečesať tým hrebeňom na to určeným , ale ak mám niekde vzadu na hlave hnidy náhodou, tak to je bez šance. Nemáte náhodou skúsenosť / informáciu , že sa tomu venuje nejaký kadernícky salón vrámci BA alebo v blízkom okolí? Ďakujem 😏

2691
•
28. sep 2026

@anonym_autor dávaj si ten šampón v pravidelných intervaloch.Hnidy by mali vyschnúť,to časom vyceses.

anonym_4e324d
•
28. sep 2026

@anonym_autor kadernicky salon a vši? To snad nie 🫣 nemaš kamošku, aby ti ro pozrela? Teatree olej zamiešaj do šamponu a nechaj pôsobiť.. a žehličkou si prežehli vlasy

domkakvet
•
28. sep 2026

@anonym_autor tym hrebenom preces na bielej plachte a budes vidiet.

anonym_692a1e
•
28. sep 2026

Tea tree olej som po aplikovani šampónu dávala dcere,potom zabalit do igelitu vlasy,o 2 dni bolo po nich

kiki68
•
29. sep 2026

Ja mam od kolegyn to skolky radu- pouzit olaplex alebo nejaku agresivnejsiu farbu na vlasy a mas po probleme