icon

Zakomplexované 4 ročné dieťa

kaviju
8. jan 2012

Mamky ktroré máte štvoročné detičky najlepšie dievčatká mali ste už stavy kedy vám vaša dcéra povedala že v určitom svetry ktoré som jej dala na vonku na šmýkanie v snehu,má že vraj tučné brucho,ja sa pomaličky asi z nej zbláznim:Nič my nehce papať keby mohla tak by sa v kuse napchávala banánmi alebo piškotami,ako tak zje trocha polievky,o masle nechce ani počuť je len suchého chleba a na mäso pozerá s odporom ani v škôlke nechce papať.Ak niečo zje s nechuťou tak ju doslova napína na vracanie,mám o ňu strach vyzerá to akoby mala nábeh na bulímiu ja ani nechcem vedieť čo bude robiť keď vojde do puberty,poraďte mi či to mám riešiť s detskou psychologičkou,alebo to zatiaľ nechať tak.Jeden čas som jej podávala vitamíny aby telo malo ako taký prísun dôležitých látok.Podotýkam že čo sa týka jedla nie je to len určité obdobie my sme mali problémy už vlastne od jej narodenia,prisať sa nevedela prvé príkrmy bol boj atď....

Strana
z2
kaviju
autor
10. jan 2012

@akika722 ach jaj dievčatá,dneska som sklúsila tú učiteľku nejako spracovať ale nič ona je dobrá hraje sa počúva papá 😀 😀 😀 ,prosťe dokonalé dieťa ja mám pocit akoby som sa silu mocou snažila nájst na mojej dcére chyby 😠 😠 😠

danjelca
10. jan 2012

stačí jediné..ty aj manžel ju ocenovat za jej krásu..stačí nevinne..pod sem kráska moja...tešit sa z jej krásy..a ona to od Vás "odpozerá";)

stardust
10. jan 2012

@kaviju a nemate niekoho v rodine, kto obcas utrusi blbe reci na postavy ostatnych ludi?

kaviju
autor
10. jan 2012

@stardust manžel ma trocha problémy s postavou a asi mohla niečo započuť keď som sa s ním o tom rozprávala,žeby mohol schudnúť 😝 😝

akika722
10. jan 2012

@kaviju ak odkial to potom ma 😒
nerozmyšlala si nad psychologičkou?je to celkom normalne isť..aj ja som so synom raz bola-tiež sme mal jeden problem zo školkou..velmi nam pomohla,najmä synovi 😒
podla mna ak odmieta jedlo a velmi rieši postavu vo veku 4r.trošku to problem je..aby sa to nezhoršilo 😒

kaviju
autor
10. jan 2012

@akika722 budem musieť sa na to pozrieť len to že u nás vo vranove s tými psychlogmi to je veľmi úboho,budem sa musieť informovať u pediatra,ďakujem všetkým od srdca ktorý ste mi pomohli 😵

kaviju
autor
10. jan 2012

@danjelca inak blahoželám nech vám to vyjde a bude všetko len to najlepšie

Strana
z2