icon

Zatvorenie súkromnej škôlky 08.05.: Čo robiť s deťmi?

17. apr 2026

Zatvorili skolku aj vam aby neplatili ucitelky? A co teraz s tymi detmi?
Podotykam sukromna skolka
Vsetci v mojej rodine su pracujuci, kde mam to dieta dat?
Ako to riesite?

Strana
z4
anonym_de236b
17. apr 2026

a keby bol sviatok a bola by zavretá škôlka kam by si dala dieťa? zober dovolenku alebo náhradné voľno ako ostatní

cyberk
17. apr 2026

Zavreli, ja sa tesim, ze stravime krasny den spolu ❤️ vsak si zober dovolenku, alebo otec, ci vy ste rodicia, len ked je dieta prec 🙄

anonym_213122
17. apr 2026

@anonym_autor aj nas zavreli a mam tiez nervy na to.

anonym_213122
17. apr 2026
@anonym_de236b

a keby bol sviatok a bola by zavretá škôlka kam by si dala dieťa? zober dovolenku alebo náhradné voľno ako ostatní

@cyberk
@anonym_de236b bola by s inimi doma? Lebo by bol sviatok, nemusi si clovek minat dovolenku.

autor
17. apr 2026
@anonym_de236b

@anonym_de236b no predsa ak by bol sviatok nejdem ani do prace
Vidim ze si nejaka zmatena

autor
17. apr 2026
@cyberk

Zavreli, ja sa tesim, ze stravime krasny den spolu ❤️ vsak si zober dovolenku, alebo otec, ci vy ste rodicia, len ked je dieta prec 🙄

@cyberk som jednorodic, je pre mna vyhodne byt v ten den v praci
A kazdy koho poznam je pracujuci a kazdy chce byt vtedy v praci, uz som stihla obvolat

tanyan
17. apr 2026

A nie je k dispozícii náhradná škôlka ako v lete býva?
Keby si len chcela ušetriť dovolenku, tak pri zatvorení škôlky v dôsledku rozhodnutia zriaďovateľa alebo RÚVZ môžeš byť s potvrdením zo škôlky a od zamestnávateľa na OČR. Ale keďže chceš tento sviatok odpracovať, tak Ti toto nepomôže.

autor
17. apr 2026
@tanyan

Keby si len chcela ušetriť dovolenku, tak pri zatvorení škôlky v dôsledku rozhodnutia zriaďovateľa alebo RÚVZ môžeš byť s potvrdením zo škôlky a od zamestnávateľa na OČR. Ale keďže chceš tento sviatok odpracovať, tak Ti toto nepomôže.

@tanyan ani ocr na 1 den pri zatvoreni mi z financ hladiska nepomoze predpokladam
Pritom im platime nemale sumy za tu skolku a teraz ani rodicia nemaju pravo na tie peniaze lebo nechcu oni platit ucitelky? Halooo

autor
17. apr 2026
@tanyan

@tanyan a to planujem vyuzit ked bude skolka 2 tyzdne zavreta

anonym_64fef7
17. apr 2026
@anonym_de236b

@anonym_de236b sak keby bol sviatok normalny, tak je autorka asi doma nie?

anonym_64fef7
17. apr 2026
@anonym_de236b

jedna sa o sukromnu skvolku, kde rodicia cvakaju nemale peniaze. Mali mat zbernu triedu pre deti, co idu do skolky cez tento sviatok/nesviatok a ucitelke dat priplatok, ako zaco platia rodia , kolko to platite teraz ak smiem vediet?

autor
17. apr 2026
@anonym_64fef7

jedna sa o sukromnu skvolku, kde rodicia cvakaju nemale peniaze. Mali mat zbernu triedu pre deti, co idu do skolky cez tento sviatok/nesviatok a ucitelke dat priplatok, ako zaco platia rodia , kolko to platite teraz ak smiem vediet?

@anonym_64fef7 sama neviem 🤷🏻‍♀️
Akoze doteraz ostatne dni co boli akoze prazdniny , pol rocne a pod skolka normalne fungovala , dokonca v lete maju zavrete len 2 tyzdne pocas letnych prazdnin co viem pochopit ale tie ucitelky sa aj mozu vystriedat medzi sebou kedze je jedna zberna trieda netusim preco teraz toho 8 zatvorili dofrasa
A

anonym_ced535
17. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_64fef7 sama neviem 🤷🏻‍♀️
Akoze doteraz ostatne dni co boli akoze prazdniny , pol rocne a pod skolka normalne fungovala , dokonca v lete maju zavrete len 2 tyzdne pocas letnych prazdnin co viem pochopit ale tie ucitelky sa aj mozu vystriedat medzi sebou kedze je jedna zberna trieda netusim preco teraz toho 8 zatvorili dofrasa
A

@anonym_autor majitel nechcel zamestnankyniam platit 100% priplatok

anonym_14908d
17. apr 2026

Jemine, ja som pochopila, ze dnes o 8.05h zatvorili skolku... 🙈 aj samej mi bolo cudne, ze co je dnes za den, ked aj viacere pisete, ze aj vam ostatnym... nic, prepracovana som 🤣

anonym_ba8417
17. apr 2026

Zober si dieta do prace

simca06022011
17. apr 2026

Treba riesit so skolkou, je sukromna, mozete tlacit na to nech funguju..

anonym_214f7e
17. apr 2026
@anonym_ced535

@anonym_ced535 ak to vymyslel takého mačkopsa- aj pracovný deň a aj príplatok? Mozete sa podakovat birmovanemu komunistovi. Zavaril viacerým ľuďom. Idiot.

natalka13
17. apr 2026

Zober ho do prace ak sa da.
Ja nepoznam nikoho kto v ten den ide do prace. Vsetci maju volno.

simca06022011
17. apr 2026

Vela firiem sukromnych bude zavretych, a nie len kvoli priplatku, mame taku moznost, chceme byt doma, aj my a tym padom budu doma aj zamestnaci :D Rovnako tak aj skolka, cize tlak na to musite vyvinut rodicia... ak sa da. Inak nic.

autor
17. apr 2026
@anonym_ced535

@anonym_ced535 je mi jasne preco

autor
17. apr 2026
@anonym_ba8417

Zober si dieta do prace

@anonym_ba8417 to nieje mozne

autor
17. apr 2026
@simca06022011

Treba riesit so skolkou, je sukromna, mozete tlacit na to nech funguju..

@simca06022011 tak ale neviem kolkym rodicom to vadi

autor
17. apr 2026
@natalka13

Zober ho do prace ak sa da.
Ja nepoznam nikoho kto v ten den ide do prace. Vsetci maju volno.

@natalka13 neda sa
Pracujem na oddeleni v zdravotnictve veruze do sluzby k chorym ludom , liekom, striekackam, ihlam nemozem

autor
17. apr 2026
@simca06022011

Vela firiem sukromnych bude zavretych, a nie len kvoli priplatku, mame taku moznost, chceme byt doma, aj my a tym padom budu doma aj zamestnaci :D Rovnako tak aj skolka, cize tlak na to musite vyvinut rodicia... ak sa da. Inak nic.

@simca06022011 niesom sukromna firma a ani nepracujem v sukromnej firme
Pracujem v zdravotnictve , ludia by poumierali

autor
17. apr 2026
@simca06022011

@simca06022011 ja mechcem byt doma, potrebujem zarabat peniaze
Ja vikendy nepracujem po dohode so zamestnavatelom, takze ja som doma cez vikendy ale cez pracovne dni jednoducho potrebujem pracovat

anonym_ae4d10
17. apr 2026
@anonym_autor

Ja vikendy nepracujem po dohode so zamestnavatelom, takze ja som doma cez vikendy ale cez pracovne dni jednoducho potrebujem pracovat

@anonym_autor no v zdravotníctve toho veľmi veľa nezarobis 😏

anonym_6f129a
17. apr 2026

Ja sa tesim,mam poobednu,vten den pride aj vyplata takze,je to tak isto ako by bol pracovny den.A veru neviem ci skolka je zavreta a ak by bola maly zostane doma s otcom,ten ma svoje vlastne volno.

autor
17. apr 2026
@anonym_6f129a

Ja sa tesim,mam poobednu,vten den pride aj vyplata takze,je to tak isto ako by bol pracovny den.A veru neviem ci skolka je zavreta a ak by bola maly zostane doma s otcom,ten ma svoje vlastne volno.

@anonym_6f129a a s touto informaciou mam akoze co robit?

simona20201309
17. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tvaris sa ako stred vesmíru. Akoby bez teba cele zdravotníctvo padlo a akoby si bola jedina na svete ktorá potrebuje pracovať. Píšeš ze majú skoro stale otvorenú škôlku- tzn. Ze neriešiš problem aký riešia tisíce rodicov na Slovensku- mnoho ms su zatvorené aj cele leto.
Takze dofnukaj, vybav si voľno a nejak to uz s tym tvojim dieťaťom skus vydržať ten jeden den navyše.
Este máš možnosť osloviť niekoho známeho, alebo zaplatiť opatrovateľku

mogaa
17. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_de236b no predsa ak by bol sviatok nejdem ani do prace
Vidim ze si nejaka zmatena

@anonym_autor 08.máj ostáva sviatok - resp.tí čo idú do práce ho majú platený ako sviatok, inak si musia brať zamestnanci dovolenku....takže ano, je to v poriadku....

Strana
z4