Žiadam o potravinovú pomoc a o plienky
Ahojte maminky, viem je to trúfalosť no veľmi by som vás chcela požiadať o pomoc, potravinovú a plienocky 4 alebo 4+, dcérka mi od septembra nastupuje do škôlky, tak by mi tiež pomohli voliake pyžamá a tak obuv 27-28 tenisky či cizmicky...pripadne ak by sa našlo i oblečenie pre mňa xl a l voľačo zimnejsie,, a na synčeka a ku zime voliaky zimný a komplet 92-98 žiaľ bez úspechu hľadám prácu už aj po večeroch plačem priznávam ani pomalí veľmi nejem čo mám stiahnutý žalúdok, lebo je to veľmi ťažko ..
Došlo i platiť za plyn 375,90€ čo som si horko ťažko vybojovala, splátky :( a tým pádom 160€ budem mať len náklady na rezie. Dostavam na detičky 260 aj voliake centy, ..Ja sa nemám na koho obrátiť, rodinu žiaľ žiadnu nemám a ,,otec deti,, miesto toho aby mi platil podľa dohody (niesu na neho) všetko tak ako posledný krát keď sme spolu ešte žili prepija. Ďakujem zo srdca.
@mamina2388 aj syncek ide do skolky? Ci len dcerka? Ak nejde on, nechala by som aj ju, usetris...ak obaja...tak aku velkost ma dcerka? A topanocky aka vnutorna dlzka jedneho aj druheho... Pozriem ci nieco nemam
Pre drobca potrebuješ len overal alebo aj oblečenie? Odkiaľ si? Mam aj par veci tvojej veľkosti.
Nežijem z ex už 2roky sme sami, a už mám snáď 10inzeratov 5ze hľadám prácu, a 5ze poupratuje,pomôžem v záhrade a takto dokonca som odhodlaná aj variť obedy alebo takto niečo no nič žiaľ a čo som chodila do mesta pýtať sa na prácu tak nikde nič, otázka ak mi zamestnávateľ povie že na dohodu môže vziať iba študenta to čo ho mám ísť z fleku zažalovať ja si myslím že s tým nič nespravím žiaľ nestastny rok na prácu a už ani len na cestovné by mi nevyšlo tak asi len toľko. Nechcem tu byť za zlú ale ja už som naozaj zúfalá,...
@mamina2388 Daj link na tvoje inzeraty a povieme ti, v com je problem. Na urade prace ti neporadia, ako sa hlada praca? Lebo asi to robis zle. Ty sa mas pisomne ozyvat na inzeraty a volat skor, tak je vacsia sanc.
A aj v tvojom nastaveni moze byt problem. Zly rok? Rezignacia?
Covek sa citi omnoho lepsie, ked si zarobi sam, ako ked je odkazany na plienky z modreho konika. Tak sa nakopni a skus to este, ale najprv sa s niekym porad, ze ako na to alebo si to vygoogli na internete. Vysledok stoji za tu namahu

@mamina2388 a neda sa ti napr. ist aspon upratovat vchody? to je dost frexibilna praca..viem, ze stale hladaju niekoho kto by to robil a mozno by sa dalo dohodnut. Kamoska tak robi , je na materskej a chodi raz do tyzdna v sobotu upratovat a aj si celkom pekne privyrobi, pripadne ked nemoze tak chodi aj v stredu. A kebyze pracujes, mozes poberat aj rodicak a aj by si dostavala bonus na dieta sa mi vidi tych 21 e na kazde. Mozno by to stalo zato. A na ten jeden den do tyzdna, by som si nasla nejake opatrovanie , ved to by bolo raz do tyzdna , pripadne by som maleho brala so sebou, ved vchod mozes upratat aj s dietatom v kociku...A otec deti je uplne nepouzitelny? Vobec ich nikdy nikde nezoberie?? Mohla by si to vtedy realizovat tu pracu..