icon

Zoberú mi dieťa do škôlky, keď nemá trvalý pobyt v Šamoríne?

ni13
14. máj 2017

Dakujem za odpoved aj vopred🙂

tyelde
15. máj 2017

Môžu a nemusia, závisí od kapacity

majusqa77
15. máj 2017

menej ako 2rocnu? tazko 🙂

moni244
15. máj 2017

Hod si mincou, to mas to iste 😀

evittam
15. máj 2017

@ni13 2-ročné dieťa patrí do jaslí. A teda neviem ako v Šamoríne ale v dnešnej dobe je to s kapacitou škôlok katastrofa, takže ty už nespĺňaš minimálne dve podmienky prijatia do škôlky - vek 3 roky a trvalý pobyt v danom meste. Čiže veľmi pochybujem.

katriona1
15. máj 2017

no tento rok určite ne, protože bude mít sotva 2 roky, mozná príští a ve vetšine školek se uprednostnují deti s trvalým pobytem, ale zaleží to hlavne od počtu volných mist

renirv
16. máj 2017

zalezi to od kapacit, teda od volnych miest v skolkach. uz sa to nerobi len tak, ze ti dieta vezmu len podla obvodu, len je problem s tym, ze skolky nemaju miesta. chod sa pre istotu popytat skor a uvidis, ako sa budes musiet zariadit. inak sa ti ani poradit neda

loginexistuje
16. máj 2017

Nie nez dovrsi tri roky treba si to doriešiť. V Šamorine aj s TP aj pri 3 rocnom budes mat problem.

norika30
16. máj 2017

Presne ako pise @loginexistuje aj pri 3r bude problem. Ja som uz min.rok dala zapisat maleho do skolky (minuly rok mal 2r) a uz aj tento rok je zapisanysom, by mi ho tento rok urcite zobrali... ale urcité nie je nic. A to mame 100r v Šamorine trvaly pobyt. Okrem toho tento rok plno deti nepustili do skoly (vraj aj z kapacitnych dovodov - miest skoly) takze deti zostavaju v skolke. Tym padom sa este menej miest uvolni pre male deti. A po dalsie musia najprv zobrat predskolakov ☹ takze sa budem modlit aby mi maleho vzali kedze ja pracujem a dalsie uz neplanujeme...
Moj osobny nazor je, ze 2rocne a bez pobytu budu bez sance. Ale za opytanie nic nedas.

ni13
autor
8. jún 2017

Ďakujem za odpoveď kazdemu🙂