icon

Na ktorých miestach máte psoriázu?

mudr_peter_kozub
Moderátor
16. okt 2017

Psoriáza môže mať rôzne formy. Najčastejšie sa prejavuje vo forme ružovkastých šupiniek na koži, alebo vo forme popraskaných a bolestivých ložísk na tele. Tieto sa tvoria hlavne vo vlasoch, na lakťoch, kolenách či v spodnej časti chrbta. V niektorých prípadoch postihuje psoriáza aj kĺby a nechty. Kde všade, na ktorých častiach tela máte psoriázu Vy?

Na ktorých miestach máte psoriázu?
mia407
2. feb 2018

baby komu mam co poslat napiste mi email mirka.grosmidova@gmail.com..z MK sa mazem,lebo tu su take sproste matky,ze uz to nemozem ani citat.dnes mi jedna napisala,ze naco som si robila decko s hentakym a ze sa nemam stazovat,ze rodicovsky je almuzna a mam ist robit..a to nehovorim o dalsich,ze dieta sa nesmie vodit za ruky a tak dalej.takze ak nieco budete chciet poslat iba na email.tak vam prajem vela uspechov s tou mrsinou psorkou🤗😉😚

blonddd
2. feb 2018

@mia407 ahoj ale nedasa ti vobec napisat prosim napis gde ti mam napisat prosim

blonddd
2. feb 2018

@competition prosim ta nevies ako sa spojim z mijou407 ona si z modreho konika zrusila ucet a natu emielovu adresu sa jej napisat neda odpovec prosim

competition
3. feb 2018

@blonddd mirka.grosmidova@gmail.com toto je je adresa tam to nejak zle oznacilo aj s bodkami a z

blonddd
3. feb 2018

@competition dakujem ti pekne skusim jej napisat

blonddd
3. feb 2018

Ahojte vseci co mate psoriazu a neviete ako dalej a chce ta sa otom zniekim porospravat a niekomu aj pomoct alebo niekto abi pomohol vam bude skupina na fb budeme tam vseci kamarati a budeme si pomahat ak chcete o svojich pocitoch rospravat a nikto vas nechape a nevie co prezivate s touto chorobou sme tu prevas pre vsetkich napiste mi a ja vam poviem vsetko o skupine

milagrosss20
7. feb 2018

Ahojte všetci. Chcem vám ukázať ako sa dá pomôcť s liečim tejto choroby. Ak by ste malý záujem rada vám poradím ci pomôžem. 😄

pripinacka
7. feb 2018

@blonddd poprosim tu skupinu na fb

blonddd
9. feb 2018

@pripinacka napis mi do mejlu ako si na fb a ja ta tam pridam vies musim vediet ako sa volas prepac

safrankovaadriana
9. feb 2018

@pripinacka aj ja by som ccela byt v skupine , dcéra ma tak tiez sa s tým pasujeme, Adriána Šafranková

blonddd
9. feb 2018

@safrankovaadriana dobre skusim ta tam pridat

pripinacka
9. feb 2018

@blonddd eva kováčová.lucenec

safrankovaadriana
9. feb 2018

@blonddd dakujem pekne

blonddd
9. feb 2018

@matazirafa no kazdi si tu liecbu dovolit nemoze ale velmi vam to prajem zo srca nech je us len lepsie ja som na tom hrozne

matazirafa
10. feb 2018

@blonddd myslíš tu biologicku liecbu? Veď tu hradi poisťovňa.

blonddd
10. feb 2018

@matazirafa nemislim financne ale ja sa tak nemozem liecit ako vi lebo mito nedovoluju podmienki a zivot aki mam a zmenit to nemizem aj ked som to skusala us vela krat

blonddd
12. feb 2018

Prosim vas hoci koho pomozte mi posli te na viskusanie tie masticki alebo co beriete vi na psoriazu nechcem to zadarmo vsetko vam uhradim prosim zo srdca zlutujtesa velmi vas potrebujem prosim

blonddd
16. feb 2018

Prosim vas ludia pomoste mi zlutuj tesa niekto ved nechcem odvas nic len malu pomoc toje vsetko co chcem zo srdca a cekeho mojho zivota vas prosim o pomoc zmilujtesa aspon niekto

zuzkabelova
13. sep 2018

Moja sestra mala psoriazu na bruchu a na laktoch asi 10rokov a ja ekzem cely zivot a pomohla nam velmi prirodna kozmetika od www.happyskin.sk Vyskusali sme obe vsetko naozaj vserko :( ale toto jedine nam pomohlo! Telove mlieko easy milk najviac ale aj mydla a kremy. Uz sme neverili ze to zmizne ale odkedy pouzivame tuto kozemtiku nemame na tele skoro nic. Nam aj morska voda a slnko pomahalo vzdy, prve dni zle ale potom nam to vzdy vycistilo kozu... su to neprijemne choroby tak sa rada podelim co nam aj kamaratkam nakoniec pomohlo.
Zuzka

competition
13. sep 2018

Ja teraz používam dettol mydlo s aloe vera natriem ako krém a nechám pôsobiť 3min poradil mi to jeden liečiteľ a ozaj vyskúšajte za to nič nedáte malo by sa 3 krát denne a mne sa teda riadne zlepšilo a potom natieraní mixou na atopicky ekzém a ešte som skúšala dávať čajovníkovy olej a za mna je to zázračná vec.psoriaza sa mi veľmi zlepšia veľa chrast zmizlo a ostali len svetle miesta

simsa001
13. sep 2018

Ahojte ja som mala psoriazu na bruchu, rukách a začala sa mi robiť aj po stehnách, prestala som jesť mäso a ona odišla ostali mi len také vyschune miesta po nej, nieje ich ani vidieť. nejem nijaké mäso už od marca, to je pol roka. A veľmi mi to pomohlo s touto psoriázou. Takže baby radím vám skuste nejesť mäso a možno vam to pomôže ako mne 🙂

competition
14. sep 2018

@simsa001 každý môže mat psoriazu z niečoho iného ako napr zo stravy ale väčšina ľudí má zo stresu alebo zo zápalu takze nie každému pomôže nejesť mäso.ja skúšam teraz piť ešte take prírodné kvapky mallina kamarát mal úplne komplet celé telo užíval toto plus ale vera a to sa ani nenatieral a nemá už nič ja sa natieram ako sprostá a ide to veľmi pomaly tak idem skúšať aj toto

huginko02
15. mar 2021

@safrankovaadriana Ahoj...synovi zistili psoriazu...od 9 rokov...este len teraz..mozem sa opytat,s cim natierate,co pomaha...nejake rady.Dakujem.Lucka

huginko02
17. mar 2021

@evka031 Dobry den.Mojmu synovi zistili teraz,ked ma 9.rokov.Ako to syn berie???Nezhorsuje sa mu to???Co pouzivate??Chodite aj do Smrdakov???Dakujem Vam...Lucka

huginko02
17. mar 2021

@zuzkamargit
@zuzkamargit Ahoj...mozem sa opytat...???Syn ma psoriazu,teraz nam to zistili....Co pouzivate???Nestastna som z tooho strasne.Zatial ma na hlavke a trosku na laktiach.Dakujem Vam za kazdu info vopred.Lucka

huginko02
17. mar 2021

@darinkazv Dobry den.Mojmu synovi zistili teraz psoriazu...ma 9 rokov,som nestastna z toho strasne...citala som Vas prispevok....da sa s tym plnohodnotne zit??viete minaj nieco poradit???Bojim sa,aby sa mu deti nesmiali.Dakujem Vam.Lucka

veronikazigova
19. apr 2021

@kristyk pekne zdravim, chcela by som sa opytat ako vam pomohli tie značky na psoriazu po uziti, na ako dlho ste psoriazu nemali alebo ako dlho bola miernejsia, a ak sa vam znovu vratila a znova ste skusili dr michaels ci bola znovu účinna, dakujem

kristyk
21. apr 2021

@veronikazigova
Dobrý ťažko povedať už to bolo dávno ale samostatná masť neviem ako pomáha ja som upravila strávu a brala som homeo a Dr michaels masť som používala k tomu a pomáhala mi ...mala som potom 2 roky pokoj ale potom som už prestala jesť homeo a nedodržiavala som stavu tak sa to vrátilo ...
Terat znova všetko dodržiavam a používam tuto máš a som po 6 mesiacoch som čistá ...😀

veronikazigova
21. apr 2021

@kristyk rozmyslam nadtym sprejom skin cap alebo dr michaels neviem ktoru znacku z nich.... Cizr 6mesiacov ste sa mastili? A fakt 2roky ste nemalo psoriazu po pouzivani masticiek?