ANKETA + SÚŤAŽ: Čo by ste zlepšili na eshope Benulekaren.sk?
Objednávali ste si už produkty zo stránky https://www.benulekaren.sk/ ? Čo sa vám na eshope páči? Čo by ste na tejto službe naopak vylepšili? Ako by ste upravili webstránku Benulekaren.sk aby bola podľa vašich predstáv? Päť z vás odmeníme skvelým letným balíčkom BIODERMA 🙂
Súťaž budeme vyhodnocovať po tomto týždni s BENU Lekárňou a výsledky vyhlásime v tomto vlákne!

prvýkrát som bola na tejto stránke a celkom sa mi pozdáva. Ale keďže máme citlivé pokožky, uvítala by som nejaké menšie balenia-vzorky.
Maminy, dakujem za sklvele a pekne hodnotenia a zaroven za podnety, ktore sme dostali na zlepsenie. Tesim sa na vyhodnotenie 🙂
Zatiaľ som si produkty z vašej stránky neobjednávala, ale určite to zmením. Stránka Benulekaren.sk je veľmi prehľadná, menu je prakticky rozdelené do rôznych kategórii a pomocou vyhľadávača som všetko rýchlo našla. 🙂 Bonusom je vernostný systém, odborná pomoc, akcie a doručenie na predajňu zadarmo. 👍
Tiež by sa mi páčili recenzie pri niektorých výrobkoch. 😉
Páči sa mi vernostný program, dizajn, akcie a novinky, ze majú vlastnú kategóriu. Tam nakuknem stále. Uvítala by som napr. pri prvom nákupe buď poštovné zdarma alebo nejaký menší produkt na vyskúšanie. Stále, ak niečo vyskúšam a sadne mi, objednám aj v budúcnosti. Tým pádom by sa ľudia k výrobkom stále vracali a už nehľadali iné.
Mile maminy,
aaaaaaaaaaaa pristupujeme k vyhlaseniu oskarov 🙂 vyhercom tejto aknkety sa stavaju: @anickai, @mirka907, @petawoman, @igiana, @anketkarka, blahozeleme a uzite si skvele ceny od Biodermi....ale na to vas este poprosim do mojej IP schranky poslat vase kontaktne udaje, aby sme vam mohli poslat vase vyhry 🙂
Juraj
@juraj_benu_lekaren jupiiii dakujeeeem!!! 😍 mame velku radost!
Tak oskara som este nedostala 🙂
jupííí píšem ip, ďakujem krásne za výhru. Poteší

Ďakujem. Teším sa na výhru ;)

@juraj_benu_lekaren dakujem pekne! Nikdy v zivote som nic nevyhrala. Zelam pekne leto!

Ja by som možno jednotlivé skupiny ešte rozdelila na podskupiny - napr. telová kozmetika pre ženy a mužov a pod. Inak sa mi všetko páči a až teraz prostredníctvom týchto dní som sa dozvedela o existencii BENU lekárne