Brejky automat
Je vo vašej škole mliečny automat na RAJO Brejky? Vyhovuje vám sortiment? Myslíte, že by malo medzi vašimi detičkami šancu na úspech možno aj neochutené mliečko? Aké iné produkty by ste v Brejkomate ešte uvítali?
A nezabudnite, dnes celý deň ešte beží súťaž s Brejkami o školskú tašku Topgal, súťaž nájdete tu: https://www.modrykonik.sk/forum/dni-s-brejky/sutaz-na-pondelok-o-detsku-tasku-topgal/
Krásny deň! 🙂

@rischina treba ist za vedenim skoly, skus sa na nich obrati, ziadatelom totiz musi byt prave skola.
@pauca v skolach su dotovane statom 🙂
No ako fajn. budem teda neterke stále dobíjať € na kartu 😁 a lacnejšie mliečko mi donesie 😘
u nas sa nachadza v skole automat. Zial je tam kopec sladkych napojov mliek a keksiky. Minuly rok boli aj acidka ku koncu roka. Ci uz ochutene alebo nie. U nas spotrebuvame len acidka z rajo sortimentu z automatu. V skle mal uspech, rychlo sa vypredalo. Prosim vrate ho spat. Inak zial nadalej nebudeme konzumentami :{
@lindaj ahoj, tie mliečka nie sú také sladké, obsahujú iba 4% pridaného cukru, je to stále cca 95% klasické mliečko. Acidko žiaľ veľký úspech nemalo, aj keď u vás áno :( Nie je však vylúčené, že ho Rajo do automatov ešte vráti 🙂
@janka_rajo zial u nas v skole automat nieje takze ja by som privitala cokolvek len aby bolo.Aspom by sa malej odlachcila aktovka a 2 krabicky denne a kludne by si ich kupila v skole
U nas v skole tiez nemame ale urcite na rodicovskom sa na to popytam, dufam ze aj iny rodicia budu za ved ta cena mliecka je uzasna. Urcite by pomohlo aby ste skole poslali nejake materialy a tie ceny ake su v mliekomatoch, urcite by mali lepsi prehlad. Da sa to pozriet niekte na nete? 🙂 Aby som upriamila ich pozornost tam 🙂
@bianca pokial vo vasej skole nie je iny mliecny automat, je dolezite, aby sa rodicia obratili na vedenie skoly a oni poslu ziadost do Rajo - ziadatelom totiz musi byt skola.
@danaholanova ahojky, kopirujem predchadzajucu odpoved 🙂 pokial vo vasej skole nie je iny mliecny automat, je dolezite, aby sa rodicia obratili na vedenie skoly a oni poslu ziadost do Rajo - ziadatelom totiz musi byt skola.
a cely sortiment je tu: http://www.brejky.sk/produkty 🙂
@sardinka336 a keď to ešte dotuje štát, tak nech aj črevá potrhá.... že? 😀 Je to lacné, v krásnej krabičke, deti to milujú, no nekúp to!
@papricka33 🙂 vtipna 🙂 Co na to napisat, mozno si skus zistit nejake fakty a potom pisat 🙂 Skolsky mliecny program podporuje aj Europska unia a pre mliecko maju urceny limit 7% pridaneho cukru, Rajo Breky maju iba 4%. A stale je to z cca 95% iba ciste mliecko + ozajstna vanilka, jahody, alebo kakao. Ja osobne zastavam nazor, ze vsetko s mierou a myslim, ze ani take kinderko sem tam detom crievka nedotrha 😀
ja som synovi zámerne kartu nekúpila, kludne mu kupim aj tie Brejky, občas, raz za 2 týždne ... ale aby to pil denne? Nechápem, prečo nie sú schopní do automatu dať 100% čisté polotučné mlieko do 0,25l krabičky ... prečo to musí byť 95% mlieko + 5% cukor a neviemčo. ked tam také čisté mlieko bude, kupim kartu, dovtedy bohužiaľ...
@danaholanova ak ste malá škola, k automatu sa nedostanete, Rajo chce istý odber, inak je pre nich nerentabilné tam automat držať
my sme stredná škola a u nás funguje mliečny program aj bez automatu, raz do mesiaca privezie Rajo mlieko normálne v litrových baleniach, alebo aj menšie, aj jogurty a decká si rozoberú za dobrú cenu
@hettinka Tak mozno by sa to dalo tiez aj ked sme mala skola, ale robia mliecnu desiatu kde maju dost malo mliecnych vyrobkov tak by tiez mohli vozit aspon tak raz za mesiac 🙂
ahojte, predpokladám že mliečko je z automatu vydané v krabičke, chcem sa opýtať či je na nej aj palička, alebo ako si ho deti otvoria? Zamýšlam sa nad tým ako sú tie krabičky praktické.dakujem
Chcem sa ešte raz spýtať, lebo som nenašla odpoveď na otázku...tie body- čo sa zbierali....už skončila súťaž? Ďakujem, lebo malý to zbieral, ale na stránke brejky nie je o tom ani slovíčko... Ďakujem.
V našej škole je tiež automat, deti majú najradšej kakaové brejky, brejky džús, brejky cereálie a guľôčky. 🙂
dobry den, automat mame, ale podla nazoru rodicov ( odznelo to aj na rodicovskej rade skoly) by mnohi uvitali nesladene mlieko, acidka a jogurty. Verim, ze do sortimentu zaradite aspon zopar zdravsich alternativ, dakujem
@janka_rajo práve preto, že už mám nejaké fakty zistené, píšem. Nechcem hejtovať a chápem, ze musíš reagovať 🙂 máš to v popise práce. Ale nedá mi. Touto problematikou sa so zdravotných dôvodov venujem uz niekoľko rokov. Argument, že EU podporuje mliečny program, nie je argument 🙂 Naozaj si myslíš, že "EU" (kto je EU?) záleží na zdraví slovenských detí? 🙂 Všetko je to len biznis. Aj v iných krajinách EU je momentále zaznamenaný pokles odbytu mlieka. Ale na túto potravinu je naviazaných veľa ľudí (investorov, majiteľov koncernov, predajcov...) je to veľký biznis. Je veľmi ťažké ho len tak zrušiť. Preto sa robia takéto injekcie, ktoré ale nikam nevedú. Len predlžujú agóniu.
Význam mlieka ako potraviny, no, to je na dlhšie. A v tejto diskusii myslím aj zbytočné. Kto chce vedieť, zistí si. "Kto chce byť oklamaný, bude oklamaný" (...to je parafráza na citát rímskeho cisára, nechcem tým povedať, že klameš)

Milujeme brejkyho. Ale v obchode skoro 0.60€ a neter mi nosí zo školy z automatu za 0.30€ ... Aká cenová spravodlivosť ??