icon

Raňajky - áno, či nie?

janka_rajo
21. okt 2016

Ahojte, ako je to u vás doma s raňajkami? Raňajkujú vaše deti doma predtým, ako idú do školy/škôlky? A čo vy? Vedeli ste, že napríklad aj pravidelné raňajky sú prevenciou proti obezite u detí?

Raňajky - áno, či nie?
Strana
z2
tomaskova
21. okt 2016

Kedze som na materskej potrpim si na to aby boli ranajky. Mam doma 2,5 rocnu dcerku tak sa jej snazim menit ranajky. Raz mame mliecko a vianocku, inokedy krupicovu kasu, alebo rozok s maslom a sunkou. Co nechapem kludne zbasti na ranajky aj volske oko alebo vajickovy chlebik co mne je na ranajky tazke.ale ked ma take tatinko, musi mat aj ona. No a trojmesacny syncek ma ako vzdy kazde rano i cely den mliecko 🙂

alab12
21. okt 2016

Určite som za raňajky...my teda vždy musíme naštartovať deň raňajkami podľa chuti (pečivo,cerealie,vianocka,....) a na pitie kakauko,alebo teply čaj

stastna17
21. okt 2016

Moji neranajkuju.teda vypiji iba mlieko.kedze vstavame 5:20 a o 6:00 ideme po tme sa obliekame a spime cestou ,neda sa 🙂

katka708
21. okt 2016

Raňajky sú základ, to ma naučila mamina a bez nich z domu neodídem. To učím aj môjho synčeka. Raňajkuje doma aj napriek tomu, že v škôlke má za hodinu desiatu. Ja radšej vstanem o pol hodinu skôr aby som stihla pripraviť niečo odobré ako keby sme mali odísť z domu s prázdnym žalúdkom. Škoda že som to ešte nenaučila aj manžela. ten väčšinu týždňa odchádza z domu nalačno. Občas ho donútim vziať si aspoň proteínovú tyčinku....
Na raňajky si doprajeme aj rôzne sýte a menej zdravé varianty: chlebík vo vajíčku, lúpačka, párky, šunkové/ salámové pečivo,praženica, ale aj hrianky, ovsenú či krupičnú kašu s ovocím, vajíčko na mäkko alebo pomazánky...

tinkaw
21. okt 2016

"prosim si papat" su prve slova nasho syna, po prebudeni 🙂

jaselena
22. okt 2016

Áno, raňajky sú základ dňa. 😉

dankaa78
22. okt 2016

Od kedy mala starsia dcera prednasku v skole o zdravom stravovani...vzdy ranajkuje🙂 mladsia slecna vypije kakavko a ide do skolky ...tam viem ze okolo 9,30 zje vsetko na desiatu...

l3yla
22. okt 2016

Samozrejme, raňajky sú základ 🙂 aspoň nejakú tú zeleninu/ovocie keď sa nestíha 🙂

Strana
z2