SÚŤAŽ na piatok a sobotu
SÚŤAŽ NA PIATOK o interaktívnu a veľmi populárnu audio knihu Kúzelné čítanie!!
Počas tohto týždňa ste sa už určite dôverne zoznámili s Brejky príšerkami z obalov mliečok 😀 Preto nám pomôžte vymyslieť novú príšerku Brejky! Nakreslite nám spolu s vašimi detičkami obrázok novej príšerky Brejky, k tomu dopíšte, ktorá príchuť mliečok Brejky je u vás doma najobľúbenejšia a 2 z vás odmeníme interaktívnou audio knihou Kúzelné čítanie.
Súťažíme do zajtra polnoci 🙂

Brejky mliecka radi mame,
s nimi den nas zaciname.
Kazde rano uz nas caka,
priserka, co robi draka :D
Obcas vsak je jedno malo,
maminka zabezbeci, aby dalsie na mna cakalo 🙂
Tak u nas je to uz tak🙂 Toho dobreho nikdy nieje dost.
Preto sa snazim syncekovi robit radost a ked jedno nestaci
mama hned vytiahne dalsie.
A tu je dnesny vytvor Miska. Ja som nacrtla a ostatne som nechala na Miska 😎
Mliecko cokoladove, priserky farebne od 6r.Laury a 5r.Erika
Emka , 3r., nakreslila na tabuľu banánového Bubuláka
Toto je náš Bubulák,
Emka z neho nemá strach.
Pred ostatnými príšerkami ju ochráni,
pod posteľ im dostať sa zabráni.
Mliečko Brejky je kakao, jahoda, vanilka,
hodila by sa k nim aj banánová škatuľka.
My jahôdkovú príchuť ľúbime,
do batôžka si ju vždy pribalíme.
Tak toto su Brejk priserky v podanimojho 4rocneho Jakubka. Na vysvetlenie,na 1.obrazku je vlavo kamen,o ktory sa vraj priserka co je vedla potkla. Ta ma velke oci, velke zuby na lavo chlpy a na pravo ruky a nohy 😉)) A na druhom obrazku je Brejkova priserka s velkym vyplazenym jazykom 😉)) a lickami. A tiez jej narastli vlasy!!!!
A nasa najoblubenejsi je vanilkovy brejk. Okrem Jakubka mam aj 20mesacneho Samka a minule prave ukradol Jakubkovi brejkove mliecko a skoro cele mu ho vypil 😉 Asi zacnem ziarlit, lebo doteraz "pije" len moje mliecko,takze ma asi velku konkurenciu 😉
Za nasich chlapcov (3- roc. a 1-roc.) som nakreslila ja, maminka. Naj prichut: vanilka
Strasidielko - ma velke zdrave zuby z vapnika, a nema strasit, skor rozdavat lasku a radost 🙂
Dobrý večer, skoro som to sem nestihla vložiť, zaspala som pri uspávaní našej 2,5 ročnej dcérky, uff. 🙂
Strašidielka nakreslili 5 ročný synček a 7 ročná dcérka.
Deti sa zhodli, že najradšej majú kakaové Brejky (potvrdil ešte aj náš 8 ročný synček Luky, ktorý si mliečko kupuje v školskom automate.). 🙂 😉 🙂
Do súťaže hlásime sa,
pritom trošku napime sa.
Ľúbime KAKAOVÉ BREJKY,
dnes máme deň bez telky. 🙂
V lese strávili sme celý deň,
užili sme si farebnú jeseň.
Teraz strašidielka kreslíme,
knižku vyhrať skúšame. 😉
Malý Tobi ten má štýl
Brejkymu kamoša nakreslil.
Veľká hlava, oči tiež,
vlasy ako dáky jež,
ruky ako hrabličky,
a tenučké nožičky. 😀 😀 😀
Vonku sa už skoro stmieva,
no strašidlo sa tu usmieva.
Aj dcérka naša kreslila,
všetko pekne vyfarbila.
Brejky dievča - kamoška,
dlhé vlasy, samoška! 😀
Deti ste dnes potešili,
strašidielka nestrašili! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Dcerka ma najradsej jahodove brejky, ale este viac by ju potesila stvrta prichut - malinova. Nakreslila pre nu aj priserku - kedze stvrta prichut, tak so styroma ockami. A ako peknej slecne, pridala jej aj dlhe mihalnice. A samozrejme je krasne ruzova - jej oblubena farba.