icon

SÚŤAŽ na piatok a sobotu

janka_rajo
21. okt 2016

SÚŤAŽ NA PIATOK o interaktívnu a veľmi populárnu audio knihu Kúzelné čítanie!!

Počas tohto týždňa ste sa už určite dôverne zoznámili s Brejky príšerkami z obalov mliečok 😀 Preto nám pomôžte vymyslieť novú príšerku Brejky! Nakreslite nám spolu s vašimi detičkami obrázok novej príšerky Brejky, k tomu dopíšte, ktorá príchuť mliečok Brejky je u vás doma najobľúbenejšia a 2 z vás odmeníme interaktívnou audio knihou Kúzelné čítanie.

Súťažíme do zajtra polnoci 🙂

SÚŤAŽ na piatok a sobotuSÚŤAŽ na piatok a sobotu
Strana
z3
veronique_1
22. okt 2016

Dcerka ma najradsej jahodove brejky, ale este viac by ju potesila stvrta prichut - malinova. Nakreslila pre nu aj priserku - kedze stvrta prichut, tak so styroma ockami. A ako peknej slecne, pridala jej aj dlhe mihalnice. A samozrejme je krasne ruzova - jej oblubena farba.

karolinkalinka
22. okt 2016

Našu 5.ročnú Karolínku by potešil brejk s pravou chutou mliečka bez príchutí a náš 2ročný Mathiasko by bol vďačný za bezlaktózový brejk(možno by začal piť normálne mliečko nie len maminine🙂

karlea
22. okt 2016

Zatial sme vyskusali iba jahodovu prichut. Prisera by mohla podla dcery vyzerat nejako takto:

majik66
22. okt 2016

Brejky mliecka radi mame,
s nimi den nas zaciname.
Kazde rano uz nas caka,
priserka, co robi draka :D
Obcas vsak je jedno malo,
maminka zabezbeci, aby dalsie na mna cakalo 🙂

Tak u nas je to uz tak🙂 Toho dobreho nikdy nieje dost.
Preto sa snazim syncekovi robit radost a ked jedno nestaci
mama hned vytiahne dalsie.
A tu je dnesny vytvor Miska. Ja som nacrtla a ostatne som nechala na Miska 😎

lauraerik
22. okt 2016

Mliecko cokoladove, priserky farebne od 6r.Laury a 5r.Erika

lauraerik
22. okt 2016
lauraerik
22. okt 2016

Takze este raz, mliecko cokoladove a obr.farebne od Laury 6r. a perom od Erika 5r.

evulienkaslx
22. okt 2016

Emka , 3r., nakreslila na tabuľu banánového Bubuláka

Toto je náš Bubulák,
Emka z neho nemá strach.
Pred ostatnými príšerkami ju ochráni,
pod posteľ im dostať sa zabráni.

Mliečko Brejky je kakao, jahoda, vanilka,
hodila by sa k nim aj banánová škatuľka.
My jahôdkovú príchuť ľúbime,
do batôžka si ju vždy pribalíme.

bibyke
22. okt 2016

Tak keďže ešte nevidím ženskú príšerku tak sme nakreslili jednu,ktora by sa mohla volať Milky a bola by s príchuťou maliny!? Asistoval aj môj 2,5rocny synček 😊 Najradsej máme samozrejme príchuť kakao

smolinka024
22. okt 2016

Tak toto su Brejk priserky v podanimojho 4rocneho Jakubka. Na vysvetlenie,na 1.obrazku je vlavo kamen,o ktory sa vraj priserka co je vedla potkla. Ta ma velke oci, velke zuby na lavo chlpy a na pravo ruky a nohy 😉)) A na druhom obrazku je Brejkova priserka s velkym vyplazenym jazykom 😉)) a lickami. A tiez jej narastli vlasy!!!!
A nasa najoblubenejsi je vanilkovy brejk. Okrem Jakubka mam aj 20mesacneho Samka a minule prave ukradol Jakubkovi brejkove mliecko a skoro cele mu ho vypil 😉 Asi zacnem ziarlit, lebo doteraz "pije" len moje mliecko,takze ma asi velku konkurenciu 😉

zuzin78
22. okt 2016

Zapajame sa aj my do sutaze . Posielam Vam par prišerok, co nakreslili moje deti 😀

zuzin78
22. okt 2016

dalsie priserky 🙂
chutia nam cokoladove Brejky 😀

zuzin78
22. okt 2016

priserky mojej starsej dcerky 🙂 jej chutia vanilkove Brejky 😅

ask
22. okt 2016

Siskova priserka🙂 Mame radi vanilkove a nove by nam chutilo gastanove🙂

cevrik5
22. okt 2016

U nas doma fici vanilkove u Jelky a materske u Lujzinky 🙂 a takto sme silno pracovali na priserke, pre mna najkrajsej ako inak 😀

zuzana814
22. okt 2016

Za nasich chlapcov (3- roc. a 1-roc.) som nakreslila ja, maminka. Naj prichut: vanilka
Strasidielko - ma velke zdrave zuby z vapnika, a nema strasit, skor rozdavat lasku a radost 🙂

zuzana814
22. okt 2016

Za nasich chlapcov (3- roc. a 1-roc.) som nakreslila ja, maminka. Naj prichut: vanilka
Strasidielko - ma velke zdrave zuby z vapnika, a nema strasit, skor rozdavat lasku, radost a chut jest a pit zdravo 🙂

kachorrrka
22. okt 2016

Brejk 2 ročnej Johannky 🙂 Inšpirovaný dúhou,. Je farebný, chutnučký a krásnučký. Aj kačičke sa zapáčil 🙂

aluxka
22. okt 2016

Ahojte, do súťaže sa pridávame aj my a posielame našu Brejky príšerku 🙂 Veľmi sme sa pri kreslení a vymýšlaní novej príšerky nasmiali 😀
Naša najoblúbenejšia príchuť je vanilka, tú sme museli nakresliť tiež,
interaktívnu knižku chceli by sme doma a brejky pri nej pitkať ostošesť 😀

arwen12
22. okt 2016

Nasa okata a nohata priserka zela krasny vecer.. ☺
Dcerke najviac chuti vanilkove mliecko. Dakujeme.

sasa999
22. okt 2016

Dcéra mlieko miluje, príchute u Brejky nejako nerieši, ktoré jej prinesiem, to s chuťou vypije, či už jahodové, čoko, alebo vanilkové 🙂 ...A veľmi rada kreslí, takže u nás doma nie je núdza ani o takéto príšerky 🙂

martinkaha
22. okt 2016

Dobrý večer, skoro som to sem nestihla vložiť, zaspala som pri uspávaní našej 2,5 ročnej dcérky, uff. 🙂
Strašidielka nakreslili 5 ročný synček a 7 ročná dcérka.
Deti sa zhodli, že najradšej majú kakaové Brejky (potvrdil ešte aj náš 8 ročný synček Luky, ktorý si mliečko kupuje v školskom automate.). 🙂 😉 🙂

Do súťaže hlásime sa,
pritom trošku napime sa.
Ľúbime KAKAOVÉ BREJKY,
dnes máme deň bez telky. 🙂

V lese strávili sme celý deň,
užili sme si farebnú jeseň.
Teraz strašidielka kreslíme,
knižku vyhrať skúšame. 😉

Malý Tobi ten má štýl
Brejkymu kamoša nakreslil.
Veľká hlava, oči tiež,
vlasy ako dáky jež,