Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    zuzana814
    Správa bola zmenená    19. jan 2018    

    Mami, pustis mi toho psa v pocitaci? Vola sa Ena. Ta, co pocita tie kosticky,
    Aha, ty myslis Lizzie?
    Ano, Lizzie, som zabudol jej priezvisko.

    Mate niekto Hru do auta od albi? Oplati s a kupit? O com je to?

    Prasok do mycky. Mate niekto prirodny recept na domaci prasok do mycky, ale bez pracej sody? Nejaky jedly 🙂 Teda non - toxic, co mozu aj male deti.

    Casopis Maminka oktober 2017 - mozte prosim niekto pozicat, hladam clanok o tom, na co ma zena narok u zamestnavatela po materskej.

    Lidl odvhcovac. tento tyzden v prospekte.

    Ma ho prosim niekto? Ako funguje, treba menit filter a ake skusenosti mate?

    Drenaz domu. Kolko stoji drenaz okolo domu, ak mate skusenosti - svojpomocne, pripadne aj cez firmu.

    Kolko prosim stoji 250 g domaceho kozieho tavrohu?

    TIP NA DARCEK na poslednu chvilu, damy. Najdite si 5 minut cas a napiste manzelovi (mame, priatelke...) vianocny list. Vyjadrite v nom, co si na nich vazite, co na nich obdivujete, co na nich mate radi, kedy vas rozosmeju...potom ozdobte, zabalte do peknej krabicky alebo obalky a pribalte k darcekom. Ak ste boli uprimne, urcite vas list bude darcekom, na ktory nikdy nezabudnu...a mozu si ho precitat kedykolvek pocas roka. P.S.Testovane na skutocnych osobach, netestovane na zvieratach. Zuzka

    Tam, kde sa male vtacky schovavaju pred nepriaznou pocasia do bezpecia, orol napne kridla a plachti, vznasa sa nad okolnostami - silny vietor je prenho vyzva, nie dovod na strach.
    Tí však, čo očakávajú na Hospodina, dostávajú novú silu, ako orly stúpajú na krídlach, budú utekať a neustanú, pôjdu a nevyčerpajú sa. Izaias 40

    aka

    A od mojho Mileho

    3

    (2 fotky)

    Od mojho mileho

    vers

    Korintskym 13

    <3 zaslubenie

    Mile zienky, tieto knihy nevyzaduju vela casu, tak 1 -2 strany denne, a mozu priniest vela ovocia do vztahu s manzelom a detmi. Mate s nimi nejake skusenosti? Videli ste film Firepoof (Skuska ohnom)? Ak mate nejake tipy,na ine knizky, mozte napisat, budem rada. (Foto neskor z technickych dovodov.)