icon

SÚŤAŽ NA PONDELOK o detskú tašku Topgal

janka_rajo
17. okt 2016

Ahojte, máme tu prvú súťaž, ktorá bude trvať až do utorka polnoci 🙂

Zadanie je jednoduché, stačí napísať, v čom je nová receptúra mliečok Brejky iná a lepšia?

Napíšte nám správnu odpoveď a 2 z vás môžu vyhrať kvalitnú detskú tašku Topgal, jednu dievčenskú ružovú a jednu chlapčenskú sivo-modrú - teda aj napíšte, pre koho by taška bola 🙂

SÚŤAŽ NA PONDELOK o detskú tašku Topgal
ivik77
18. okt 2016

Veľmi dobre poznáme Brejky, keďže ho majú v škole brejkoši...ako nazývame našich školáčikov: druháka Adamka a tretiaka Tomáška. Majú radi svoje obľúbené mlieko z automatu k pribalenej desiatej. Keďže je mliečko zdravé, nemáme problém s dobíjaním brejky karty....
Z chlapčenskej tašky by sa určite jeden z nich potešil.
Odpoved na otazku:
Pretože mlieko je plné látok, ktoré sú dôležité pre vývoj organizmu každého školáka. Obsahuje 16 esenciálnych živín, vrátane vápnika pre zdravé zuby a niacínu pre rast a vývoj. Bielkoviny a sacharidy deťom dodávajú potrebnú energiu.

zaneta4
18. okt 2016

Obsahujú menej cukru a vitamíny A,D,E a sú bez umelých aróm. Taška by potešila dcérky aj synkov dvojčatá 🙂

lekristinka
18. okt 2016

Mlieko obsahuje vitaminy A,D,E, ma znizeny obsah cukru - len 4% a neobsahuje umele farbiva a aromy. Nas by potesila chlapcenska taska 😉

inka04
18. okt 2016

V čom sú mlieka Brejky iné?
Sú pre školákov zdravšie a príťažlivé.
Menej cukru nepokazí chrup,
tak ho deťom bez výčitiek kúp.
Pridané vitamíny organizmus posilnia,
imunitu blahodarne ovplyvnia.
Vitamín A im udrží dobrý zrak,
posilní imunitu - veru tak.
Vitamín D je dobrý na mozog, kosti,
školáci ho môžu piť do sýtosti.
Bunky ochráni vitamín Éčko,
mlieko Brejky nie je žiadne béčko 🙂

A taška by potešila synčeka 😉

libus83
18. okt 2016

Maju menej cukru , vitaminy A D E a su bez umelych arom...nas drobec by sa potesil modrej taske...ale ak by sme dostali ruzovu putovala by ako darcek nasej neterke, ktora pojde do skoly...

stankapk
18. okt 2016

Obsahuje 4 % pridaného cukru, taktiež obsahuje vitamíny A,D,E a je bez umelých aróm.

Taška by potešila moju prvorodenú, lebo do terajšej sa jej ledva zmestia veci 🙂

ivik77
18. okt 2016

-Vitamín A prispieva k udržaniu dobrého zraku a k správnemu fungovaniu imunitného systému.
-iba 4% pridaného cukru
- Vitamín D prispieva k správnemu využitiu vápnika a fosforu.
-Vitamín E je antioxidant, ktorý prispieva k ochrane, buniek pred oxidačným poškodením.

lusu
18. okt 2016

Menej cukru a viac vitamínov. A su bez pridaných umelých aróm . Taške by sa potešila Klarika.

lemasa
18. okt 2016

Nové Brejky obsahujú menej cukru a to len 4%,majú viac vitamínov A,E,D a je bez umelých arom.Taška by bola pre moje dve kočky (oni by si navzájom požičiavali 😀 )

gitusa23
18. okt 2016

obohatené o vitamíny A, D, E a nižším obsahom cukru iba 4%.
A musim podakovat za brejky, ale chyba mi iba ciste mliečko by sme prijali bez prichute. My sme ho velmi pouzivali v lete vanilkove, kedze bolo na nosenie mlieka vo flaske prilis teplo, vzdy som zbalila brejka a dcerke preliala do flasticky. Super vec take male mliecka 🙂 lubime mnaaaaam 🙂

anib
18. okt 2016

Brejky obsahujú iba 4% pridaného cukru a vitamíny A, D, E, neobsahujú umelé farbiva, ani arómy. /mám synčeka aj dcérku, takže je jedno🙂/

taniellita
18. okt 2016

Mlieko obsahuje vitamíny A,D,E, má znížený obsah cukru - len 4% a neobsahuje umelé farbivá a arómy. No a potešila by nás taška pre chlapca -modra.

orieskova
18. okt 2016

Je v nivh nizsi obsah cukru a su obohatene o vitaminy..taska by bola pre moju neterku Lucku.

mayaba
18. okt 2016

Menej cukru, bez umelých aróm, len vanilka a kakavko. Výrobca udáva obsah vitamínov A a E, tiež vitamín D. A hlavne, že deťom chutia. Taška sa nám páči ružová, pre našu predškoláčku.

kristina15
18. okt 2016

Najdolezitejsie je ze teraz obsahuju menej cukru a maju vitaminy A,D,E. A maju skvele prichute pre deti. Syn ma v skole Brejky kartu a velmi mu chutia. Taska by sa nam velmi hodila pre dcerku lebo ide buduci september do skoly 🙂

simi2015
18. okt 2016

Obsahuju vitamin A, D, E, su bez umelych arom a farbiv a maju iba 4%cukru. Nas by potešila dievčenska taška pre našu predskolacku.

alias313
18. okt 2016

Receptúra je zmenená v tom , že mliečko obsahuje menej cukru a vitamíny A,D,E a vyrába sa bez umelých aróm a farbív. A príchute si syn veľmi obľúbil.
A taška by potešila môjho druháka Adriánka💞

evulienkaslx
18. okt 2016

obsahuje iba 4% cukru, neobsahuje umele aromy, ma vela vitaminov A, D, E

zuzanka7834
18. okt 2016

Prajem Vám pekný deň @janka_rajo, mliečka brejky obsahujú skoro o polovicu menej cukru a navyše obsahujú aj vitamín D a skutočné kakao, vanilku, jahody a iba prírodné arómy. V prípade výhry nám nezáleží na farbe, lebo máme aj dcérku aj synčeka, takže by potešila ktorákoľvek, ale ak aj nevyhráme, nevadí, aj tak ich budeme piť aj naďalej, lebo nám veľmi chutia 🙂

pema26
18. okt 2016

Moja dcéra ich miluje, lebo sú menej sladké a pritom fajné ako hovorí. Obsahujú vitamíny A, E a D a neobsahujú umelé arómy, čo ju až tak nezaujíma, ale mňa ako jej maminu, ktorá chce pre svoje dieťa to najlepšie určite áno. Taška by bola pre ňu.

auxtacka
18. okt 2016

Nové Brejky obsahujú iba 4% pridaného cukru a vitamíny A, D, E a nemajú umelé arómy. Dcérku by potešila ružová taška, synčeka modrá takže je nám to jedno 🙂

mirinkaaa
18. okt 2016

menej cukru, vitaminy A,D,E, vanilkova príchut. ruzova pre dievcatko 🙂

hao
18. okt 2016

Aj my sme brejkaci a tiez vyuzivame brejk automat. Nove brejky obsahuju menej cukru, same zdrave viraminy A,D,E, prava vanilkova chut a nemaju umele aromy. Keby sme vyhrali, rak by nasho brejkaca potesila chlapcenska aktovka.

maminamatka
18. okt 2016

Menej cukru,viac vitaminu A,E,D.iba prírodné arómy.taska pre Emku.

slavka11
18. okt 2016

mliecka obsahuju iba 4% cukru, su obohatene o vitaminy rozpustne v tukoch ADE, neobsahuju umele aromy ale naopak priodne, obsahuju skutocne kakao, vanilku a jahody a potesili by sme sa chlapcenskej verzii VDAKA

kbusova87
18. okt 2016

menej cukru , vitaminy A, D, E..a bez umelých aróm..taška by bola pre prváka🙂

petronelak
18. okt 2016

obsahuju
iba 4% pridaného cukru
vitamíny A, D, E
sú bez umelých aróm

tonka939
18. okt 2016

Obsahuje iba 4 percentá pridaného cukru, taktiež obsahuje vitamíny A,D,E a vyrába sa bez umelých aróm a obsahuju viac kakaa,vanilkya jahodyTaška by potešila môjho syna prváka.

ivkah131
18. okt 2016

menej cukru - len 4%, viac vitamínov - A, E, D, bez umelých arom s obsahom skutocneho kakaa, vanilky a jahody. A taške by sa potesil Petko 🙂