icon

SÚŤAŽ NA PONDELOK o detskú tašku Topgal

janka_rajo
17. okt 2016

Ahojte, máme tu prvú súťaž, ktorá bude trvať až do utorka polnoci 🙂

Zadanie je jednoduché, stačí napísať, v čom je nová receptúra mliečok Brejky iná a lepšia?

Napíšte nám správnu odpoveď a 2 z vás môžu vyhrať kvalitnú detskú tašku Topgal, jednu dievčenskú ružovú a jednu chlapčenskú sivo-modrú - teda aj napíšte, pre koho by taška bola 🙂

SÚŤAŽ NA PONDELOK o detskú tašku Topgal
mizu416
18. okt 2016

Obsahuju menej cukru a viac vitaminov A E D .Obsahuju skutocnu vanilku jahody a kakao.neobsahuju umele aromy.Taska by potesila mojho sikovneho skolaka Jakubka

zuzanasue
18. okt 2016

Mliečka teraz obsahujú menej cukru, okrem vitamínov A a E aj vitamín D a nie sú v nich žiadne umelé arómy, ale originál kakao, vanilka a jahody. Potešila by nás dievčenská taška pre moju školáčku.

mez
18. okt 2016

Žiadne umelé aromy,vitamíny A,D,E ,iba 4% cukru a skvelá chuť.Taška bude pre moju prváčku ktorá si už pravidelne kupuje mlieko v škole.

nufacik6
18. okt 2016

Mliečka Brejky obsahujú menej cukru, vitamíny A , E a D a nie sú v nich žiadne umelé arómy. Taška by bola pre dcérku. 🙂

erikaseb
18. okt 2016

Obohatene o vitaminy A,D a E maju nizsi obsah cukru a nie su v nich ziadne umele aromy, obsahuje original kakao, jahody a vanilku. Taska by bola darček pre najlepsiu kamošku a susedku mojej 2-hacky 😀

marlenka222
18. okt 2016

Mliecka obsahuju vitaminky A, E, D.menej cukru a ziadne umele aromy. Iba prave kakalko, vanilku a jahodku. Taska by bola pre dcerku buducu prvacku

oslovenie
18. okt 2016

Obsahuje iba 4 percentá pridaného cukru, taktiež obsahuje vitamíny A,D,E a vyrába sa bez umelých aróm. taska by bola pre mojho buduceho prvacika Janika 🙂

majina1974
18. okt 2016

Obsahuje skutočnú vanilku,jahody a kakao,neobsahuje umelè arómy.
Obsahuje menej cukru,viac vitamínov A,E,D.
Tašku by som v prípade výhry venovala jednèmu z mojich 2 synov-buď Adriánkovi,alebo Danielkovi.

nina2110
18. okt 2016

Ziadne umele prichute a menej cukru...taskou by som potesila hlavne moju dceru,ktora bude mat v piatok narodeniny...

katarinka1313
18. okt 2016

Obsahuje menej cukru, vanilku a vitaminy A,E,D. Doma mam dvoch chlapcov, takze modru 🙂

simonavanova
18. okt 2016

ma menej cukru a obsahuju vitaminy A, D, E. neobsahuju umele aromy......taska by potesila jedneho z mojich deti....jedno ci chlapec alebo dievcatko

zuzuzu3
18. okt 2016

Obsahujú vitamíny A, D, E, majú iba 4% pridaného cukru a sú bez umelých aróm. Mám tri deti, takže taška sa zíde. A najviac asi dcérke, je prváčka 🙂

lucia701
18. okt 2016

-iba 4% pridaného cukru
- obsahujú vitamíny A,D,E
-a sú bez umelých aróm
Ak budeme mať šťastie tak poprosím tašku pre chlapca 🙂

lucialojkova
18. okt 2016

Skutočná vanilka, jahody aj kakao. Cukru podstatne menej!!! Dárius bude prváčik, takže modrá😘

pige
18. okt 2016

Obsahujú vitamíny A, D, E, majú iba 4% pridaného cukru a sú bez umelých aróm.Taska by bola pre dcerku buducu prvacku.

wextra
18. okt 2016

Sú obohatené o vitamíny A,D, E a sú bez umelých aróm. Brejky majú moje baby veľmi rady, pravidelne ich naša školáčka kupuje aj pre sestričku, keď ideme zo školy. A vynikajúce sú aj cereálne guličky a vankúšiky a v neposlednom rade aj jablkový džús. A to všetko za dobrú cenu a efeltívne si to deti môžu kúpiť dobíjateľnou kartou, na ktorej sa dá nastaviť aj denný limit - skvelé riešenie.

misiaci
18. okt 2016

Mliečka Brejky obsahujú menej cukru, vitamíny A , E a D a nie sú v nich žiadne umelé arómy. Taška by bola pre syna :D

padone
18. okt 2016

Obsahuje menej cukru,obsahuje vitamíny A,D,E a je bez umelých arom.Taska by potešila našu prvacku Nelinku 🙂

siss_sz
18. okt 2016

obsahuju menej cukru, ozajske "chute" kakao, vanilka a jahody a pridane vitaminy 🙂
taska by bola pre mojho syna Danka

gabininka
18. okt 2016

Brejky obsahujú vitamíny A D a E. Obsahujú menej cukru a sú bez umelych arom. Naša Ninka ich zbožňuje a s Brejk kartou aj spáva 😉

lienkaxy
18. okt 2016

Mliečka obsahujú menej cukru a okrem vitamínov A a E aj vitamín D a nie sú v nich žiadne umelé arómy, ale reálne kakao, vanilka a jahody

skrepty
18. okt 2016

Rajo Brejky su obohatene o vitaminy A, D a E a maju nizsi obsah cukru (len 4%). Obsahuju realne kakao, vanilku a jahody ♥

jabucko
18. okt 2016

A D E vitaminky a iba 4% pridaneho cukru 🙂

Chlapcenska smrncovna taska pre fesaka 🙂

sammy
18. okt 2016

Obsahuju vitaminy A, D, E, skutocne jahody, kakao a vanilku a maju menej cukru. Mam len dcerky, takze vyber farby tasky u nas je jasny 🙂

zana0077
18. okt 2016

Neobsahuju ziadne umele prichute a aromy, len skutocne jahody, vanilku a kakao, obsah cukru je 4% a vitaminy A,D,E. Teda aj chutia lepsie a v tom je tiez rozdiel oproti ostatnym nlieckam ;) taska by potesila moju dcerku.

katkuz
18. okt 2016

@janka_rajo mlieka Brejky obsahuju minimalne mnozstvo pridaneho cukru (4%), vitaminy A.D,E, neobsahuju umele aromy a ma osvedcene chute (jahoda, vanilka, kakao) 🙂 taska by potesila aj maminku aj najstarsiu ale i prostredneho, ktory bude prvakom, takze vyhra by mohla byt aj dievcenska i chlapcenska

marget
18. okt 2016

Mlieko Brejky je plné látok, ktoré sú dôležité pre vývoj organizmu každého školáka. Obsahuje 16 esenciálnych živín, vrátane vápnika pre zdravé zuby a niacínu pre rast a vývoj. Bielkoviny a sacharidy deťom dodávajú potrebnú energiu. Obsahuje dôležitý vitamín A, ktorý prispieva k udržaniu dobrého zraku a k správnemu fungovaniu imunitného systému, vitamín D prispieva k správnemu využitiu vápnika a fosforu, vitamín E je antioxidant, ktorý prispieva k ochrane buniek pred oxidačným poškodením. A obsahuje len 4% pridaného cukru. Neobsahujú umelé arómy, sú s príchuťou 100% jablkovej šťavy, kakaa, vanilky alebo jahody. Jednoducho MŇAMka!!! Práve som sa dala zlákať a deťom mliečka isto pribalím na desiatu 🙂 Taška by bola pre synčeka 🙂

pepa1985
18. okt 2016

kraaaasna 😍 obsahuje menej cukru viac vitaminov A, E a D a neobsahuje umele aromy ale iba prirodne

monika_nm
18. okt 2016

Super sutaz,zdielam a sutazim,odpoved je,ze mliecka Brejky maju menej cukru,obsahuju vitaminy A,D,E,neobsahuju umele aromy,obsahuje esencialne latky a ma prichute jahoda,vanilka a kakao☺a taska by sa nam pacila pre dievcatko,krstniatko,tak sutazim pre nasu Julku☺

slavkomoli
18. okt 2016

Mliecko Brejky obsahuje vitamin A,B,C.Neobsahuje ziadne umele prichute ani aromu.Mam malu prvacku a v skole si Brejky velmi chvali.Dakujeme.A rupacik v ruzovej farbe.