SÚŤAŽ NA STREDU o desiatový box!
SÚŤAŽ NA STREDU o kvalitné desiatové boxy + desiatové vrecká 🙂
Inšpirujte nás, čo dávate svojim deťom na desiatu! Pošlite nám fotku vašej dnešnej desiaty a 5 z vás odmeníme kvalitným desiatovým boxom a vreckom, priamo stvoreným pre malých školákov.
Súťažíme do zajtra polnoci!
V súťaži môžte vyhrať:
5 x Detský desiatový box pre malých gurmánov od Monbenta. Je jednoposchodový, na menšiu desiatu ideálny, ľahko sa zmestí do každej tašky. Box je dokonale vzduchotesný so silikónovým uzáverom.
Či už deťom so sebou dáte niečo sladké, alebo pikantné na zub, z tejto škatuľky budú vždy nadšené!
- Vhodné do umývačky riadu
- Vhodné do mikrovlnky
- Vhodné do mrazničky
- vzduchotesné
- Samozrejme úplne bezpečné pre styk s jedlom, bez BPA
5x Zdravé vrecko na desiatu LUNCHSKINS, jabĺčko
Koniec igelitovým sáčkom. Desiatové vrecko, ktoré poteší rodičov, ktorým záleží na tom, v čom si ich deti nosia školskú desiatu.
Veselé, farebné vrecko z certifikovanej bavlny určenej na potraviny. Vnútro potiahnuté špeciálnou polyuretánovou vodeodolnou vrstvou - bez škodlivín, tzv. BPA free. Jednoduché čistenie aj v umývačke riadu. Vyrobené v USA.

@kvetinka75 ani ja som nevidela.
Ja robim desiatu vecer,lebo rano nieje cas.u nas bude zajtra rozok,maslo,sunka uhorka,paradajka,paprika,ovocie,sladkost.to iste dostane aj priatel do prace.on si k tomu este rano uvari kavu a pribali cigarety.syn si rano nachysta vodu so sirupom.
@kvetinka75 ano boli, je to na mojom blogu 🙂
@ejuska2586 no, to teda je jedno! Riesit sutaz.... nech sa pripoji kazdy! Myslim, ze medze sa tu nekladu a ked je niekto nápaditý, sikovnejší a rýchlejší, tak treba si brať príklad!!!
@katkalubkova Dakujem, ale na to som asi moc poctiva. Otazkou suteze bolo-co mali vase deti na desiatu - a nie - ako si myslite, ze by mala vyzerat ukazkova desiata.
@anaku ďakujem

@kvetinka75
https://www.modrykonik.sk/blog/janka_rajo/messa...