Aký čajík by ste privítali?
Milé mamičky a dievčatá. Dnes nám začína „Týždeň s čajíkmi Mistral“. Volám sa Jano Marton a zastupujem spoločnosť Baliarne obchodu Poprad, a.s. Budem tu s Vami celý týždeň a budeme sa baviť o našich bylinných čajíkoch MISTRAL. Rovnako nás čakajú aj rôzne súťaže a verím, že nás moje moderovanie bude baviť minimálne tak ako pred rokom. Teším sa na Vás. Každopádne, dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných a fantastických bylinných čajíkov Mistral z fotografie. Majte krásny pondelok a úspešný vstup do novembra. - Jano Marton

Ja by som uvitala prichut egresa, nejak som este taky caj nevidela a egres milujeme. A z exotickych prichut kokos-ananas ❤️
@marton_popradske baza-grep
@silesias nie neignorujem schválne čo sa mi nehodí. Ospravedlňujem sa, ale žiaĺ iné čaje ako sú na www.pooradske.sk nemáme. Už som Vám to písal 3krát do správy. Pekný večer.
@kamatopo to by bolo fajn.
@petulda333 ananás sme mali veĺmi, veĺmi dávno🙂 možno by to zase fungovalo.
@luchajda ďakujeme za tip
@mamiajka04 krásne❤️
@86488648 super. Perfektné.
Mna by potesil Imunita a urologicky.
Milujem dobre nakombinovane caje z byliniek ake robievala moja teta, ako lekarka spojila take zazraky, ze dnes uz su tieto caje rodinnym pokladom, pre mna urcite, u vas by ma potesil cajik na upokojenie, ci uz len na upokojenie nervov alebo na volne chvile, medovka lubovnik ovocie k tomu, nieco oddychove
@janka276 tie presne máme. Na fotke. Ale tešíme sa záujmu. Krásny večer🙂🍀
@danieli máme antistres aj spánok. Sú to presne čajíky na tejto báze👋 Nech sa páči www.popradske.sk
@marton_popradske ano viem, mne velmi chutil. Ale brala by som kombinaciu kokos-ananas(pinacolada 😋)
Limetka, citrónová tráva, 🍍🥥🍵😀
@petulda333 toto znie mega🙏🙂
@silesias no ale nevies kolko ludi realne ich kupovalo, preto sa ponuka vzdy meni. Mne chutila napr jogobella aloe vera, vzdy som kupila aj 10naraz. Potom zrazu nebola, pisala som im email a vraj sa nepredavala dobre, pritom u nas v obchode bola vypredana ako prva. Berie sa cele SK nielen vzorka par zien na mk. A ludia su cim dalej tym modernejsi, skusaju nove veci tak sa im treba prisposobit. Uz to nie je ako kedysi
Dakujem, vidim prvykrat, zvykneme do firmy kupovat z kazdeho 1 balenie a vzdy po seriach cajov a sama som prekvapena, ze tieto caje nepoznam😊
🍈🥭🍑🥥🍍🍵
@cilkau ❤️
@danieli skúste niekedy nakúpiť u nás na www.popradske.sk
mna by potešil čajík mangový. A páčila by sa mi rada starých mám - alchemilka, veronika, šalvia, medovka,kapucínka, nevädza,...také lúčne variácie!
@uglybetty1234 ďakujeme veľmi pekne🙂
@marton_popradske v tomto období by nám zišlo urologický, prieduškový, na imunitu, zázvorový, a na nachladnutie. My s rodinou kupujeme vždy len tie najlepšie čaje a to Mistral 👍
Jahodka s cucoriedkou
@bibancs ďakujeme🙏🙏🙏
@bubiky to znie celkom dobre🙂
A co tak jahoda, mata, limetka... Taky sviezi zavan letného jahodoveho mojita 😊
@drdrdr toto by som privítal aj ja osobne🙂🍀
Mistral čaje sú moje obľúbené, výborný je biely s jazmínom a zelené, potešila by ma nejaká nová príchuť, napr. s pomarančom. Bylinkové máme tiež vyskúšané takmer všetky, uvítala by som kombináciu byliniek na peknú pleť alebo dobrý spánok.

Mam rada cajiky, ktore obsahuju sladke drievko 😉 kedze som diabeticka, caje nesladim ale nasladla chut ma vie potesit. Kedze sa blizia vianoce, zaradila by som cajik s badianom. Okrem uzasnej chuti ma aj mnoho zdravotnych benefitov.