icon

Aký čajík by ste privítali?

marton_popradske
Moderátor
2. nov 2020

Milé mamičky a dievčatá. Dnes nám začína „Týždeň s čajíkmi Mistral“. Volám sa Jano Marton a zastupujem spoločnosť Baliarne obchodu Poprad, a.s. Budem tu s Vami celý týždeň a budeme sa baviť o našich bylinných čajíkoch MISTRAL. Rovnako nás čakajú aj rôzne súťaže a verím, že nás moje moderovanie bude baviť minimálne tak ako pred rokom. Teším sa na Vás. Každopádne, dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných a fantastických bylinných čajíkov Mistral z fotografie. Majte krásny pondelok a úspešný vstup do novembra. - Jano Marton

Aký čajík by ste privítali?
Strana
z11
andyrandy
7. nov 2020

Ja ich poznám všetky a všetky sú super akurát Kamilka med som objednala priamo z baliarní a rovno 5ks

andyrandy
7. nov 2020

Ďakujem

dudka121
7. nov 2020

@marton_popradske mozno ze aj sipky by boli fajn,momentalne mame citron zazvor ten je skvely 🙂

greta123
8. nov 2020

Ja mám rada ovocné a bylinkové čaje, ktoré sú kvalitné, vychutnávam si ich chuť bez pridania cukru, či citrónovej šťavy, malina, čučoriedka, jablko, citrón, baza, lipka. Práve lipka mi pripomína detstvo, vtedy nebol taký výber ako dnes, preto sme lipku mali vždy doma vlastnoručne nazbieranú a usušenú a vždy uvarený čerstvý čajík, šípky plné vitamínu C, tiež nikdy nechýbali.

vivienvnukova
8. nov 2020

Tiež máme vaše čajiky doma,možno pre niekoho od veeci... Ale , mňa by veľmi potešilo keby sú sáčky čajíkové,, konečne zabalené do papiera. (myslím, ten krásny lesklý obal každý jednotlivo zabalený,, a viem si predstaviť, ako to niktoooooo netriedy.,,,) Pretože aj ja vždy rozmýšľam,,,ako to vlastne ekologicky roztriediť....

Strana
z11