icon

Získajte celý rad bylinných čajov Mistral

marton_popradske
Moderátor
3. nov 2020

Získajte celý rad týchto jedinečných čajov MISTRAL. Napíšte nám ktorá bylina, prípadne kvet Vám je najbližší a prečo. My najzaujímavejšej odpovedi pošleme celý rad týchto fantastických čajov Mistral. Majte krásny deň a veľa šťastia. A aby som začal ja...moja najobľúbenejšia bylina je medovka. Upokojuje a čajík z nej je úžasný. A čo vy? Píšte...

Získajte celý rad bylinných čajov Mistral
monika_1
4. nov 2020

@marton_popradske materina dúška - užasná vôňa, chuť...

japrit
4. nov 2020

Jednoznačne mäta, je svieža, výborná a voňavá 😍

luckabj82
4. nov 2020

@marton_popradske milujem bylinkové čaje,takže neprederujem žiadne,vypijem akékoľvek cajiky,ďakujem 😉

jahodka30
4. nov 2020

Jednoznačne báza... Cez leto bazový sirup a v zime bazový čajík... U nás doma je topka😉
Ale máme radi aj iné bylinky mätu, medovky, šalviu...

jannnkka
4. nov 2020

Ja zbožňujem lipový čaj. Jeho vôňa a chuť sa mi navždy bude spájať s krásnymi detskými časmi a mojou milovanou babkou. Spolu sme vždy lipový kvet zbierali, babka ho sušila a varila nám skvelý čaj s medom.

ada90
4. nov 2020

@marton_popradske naša rodinná liečivá bylina je Nechtík lekársky 💖, babka ho využíva na všetko, od čajov, po tinktúry,mastičky a dáva ho aj do kúpeľa. Čiže ho využívame na vonkajšie účely, ale aj na vnútorné 🧉 hlavne pre jeho protizápalové účinky. Kebyže sa opýtam našej 6 r. dcérky ktorú bylinu ma najradšej určite odpovie že mäta. Mätový čajík rada pije ale jej vôňu miluje aj v aromalampe. Čaje patria u nás k celoročnému pitnému režimu popri vode 🥤

katka_samko
4. nov 2020

Urcite medovka a kamilka. Upokoja a osviezia telo aj mysel 🙂

ckatka
4. nov 2020

Ylang ylang.
Je to moja vôňa podla dátumu narodenia, pomáha mi na zníženie vysokého tlaku, mam ju v parféme, zmesi do osviežovača...A najnovšie aj v lubrikacnom geli 🤦‍♀️😂 (teda vraj pôsobí ako afrodiziakum....tak neviem).
Inak čo sa týka byliniek všeobecne, som bosorka, zbieram, susim, miešam... Čiže bylinku mam na konkrétny problém, nie len tak pre chuť.
Z.domacich u mňa vedie materina dúška a skorocel

ali_z
4. nov 2020

@marton_popradske Milujem levanduľu, pre jej krásu, vôňu, upokojujúce účinky. Vybaví sa mi leto, dovolenka, Provensálsko, vidiek, kúpanie sa pri mori. A takisto som si obľúbila čaj Marhuľa a levanduľa to je moja srdcovka.

domidomi123
4. nov 2020

@marton_popradske Zbožňujem materinu dúšku pre jej vôňu, krásne kvety i blahodarný účinok 🙂 Repík, harmanček a šalvia sú zas skvelí pomocníci môjho drobca Huga ❤️

lucia2009st
4. nov 2020

Moja naj bylinka pre mňa je myší chvost lebo čaj z nej mi pomohol v ženských problemoch v tehotenstve.

rosejane
4. nov 2020

Prvosienka. Pre mna je to symbol detstva, krasnych a cistych hor, odkial pochadzam, vone, ktora sa siri po celom dome, ked sa susia a samozrejme skvelej chute caju. Az mam chut si ho ist teraz uvarit. 😀

kataleya
4. nov 2020

Moja najobľúbenejšia bylina je mäta. Pestujem ju doma v záhradke. V lete ju využívam na mochito, v zime na mätový čaj. Z časti úrody robím aj mätový sirup.

janulabj
4. nov 2020

Aj taká pre niekoho obyčajná žihľava... 🌿
Má antioxidačné ,čistiace 💦,močopudne 🚽účinky,obsahuje vitamín C,vápnik, horčík,skvelá aj ako obklad,tinktúra,sirup využiteľná aj v kuchyni,
mňam do praženice 🥚🍳,
do šalátu 🥗 ...a
Nájdeme ju ja každom rohu

kikulienka19
4. nov 2020

Jahodníček, pretože mi pripomína detstvo ❤

ajino
4. nov 2020

mäta, krásna vôňa, výborný je do studeného nápoja a aj na čaj, má ho veľmi rada celá rodina a pestujeme ho aj v záhrade

elizita
4. nov 2020

Vasa egyptska mata je top. Len je akosi v nasich koncinach nezohnatelna :(

millenia
4. nov 2020

Veľmi rada mám pamajoran,medovky,rakytník na chrumkanie,bazový sirup a lipu.ta je úplne top,jej vôňa a čajík s medom sú studených dňoch mňamka.

evik4
4. nov 2020

U nás letí harmanček, medovka a mäta. Samozrejme pijeme aj ovocné čajíky a radi skúšame nové chute a kombinácie.

eva423
4. nov 2020

Ked niekto povedal, ze ma rad zazvorovy caj, vzdy mi to prislo divne. Toto leto som v Tatrách aj ja objavila jeho caro. Silny zazvorovy caj Mistral s medom je proste úžasný - svieža , vyrovnaná, nezabudnutelná chuť spojená s krásnymi zážitkami z prázdnin ...

danihela
5. nov 2020

Naj bylinka? V každom období asi iná 🙂 všetci sa vraciame spomienkach do detstva keď sme ako deti sedeli u starenky (tak.sme volali našu babinku)a ta vždy vedela aku bylinku použiť... lipa, kaška, šípka, repik , množstvo malých kvietkov čo liečia naše trápenia 🙂 takže vybrať pre mňa jednu je ťažké a urazila by som tie ostatné zázraky z božej lekárne🙂)
Krásny deň Vám prajem

arvven
5. nov 2020

Môj syn má veľmi rád čaje z jahodových a malinových listov. Jeho najobľúbenejším čajom je ovocný Mistral s obrázkom macíka.Pri poslednej návšteve u nás si kolegyňa pomýlila poháre a omylom vypila jeho posledný jahodový.Najprv mu vyhŕkla slza,lebo sa na neho tešil,ale napokon to zvládol ako pravý chlap a povedal,že čaj dáva kolegyni ako darček❤

ufoonka
5. nov 2020

Caj z materinej dusky a lipoveho kvetu.vyrastla som na nom ja i moji súrodenci.kazde leto sme s otcom chodili zbierať,doma susili a potom si celu zimu vyvhutnavali cajiky,ktore nam mama varila ❤️

89petra89
5. nov 2020

V tomto sa zhodneme, lebo tiež je to medovka. Mám rada jej chuť, arómu a tiež účinky. Skvele mi chutí v kombinácii s ovocím, napr. mám v obľube kombináciu medovka-čierna ríbezľa. 🙂

jamilanka
5. nov 2020

Najlepšie sú kamilky. Pripomínajú mi detstvo. Keď som bola chorá vždy mi mama z nich spravila čaj, aj som sa naparovala. Ich vôňa bola po celom byte. Aj teraz keď prídem k rodičom mi uvaria práve kamilkovy čajík. Už sa k nim opäť teším,ale teraz sa kvôli 2 vlne vidíme len vonku. Kamilky sú bylinky, ktorým nikto neodolá 🙂

76california
5. nov 2020

kedze mam bohatu bylinkovu zahradku, tak cajiky Mistral kupujem kvoli "exotickejsim" bylinkam, ktore, zial, nedopestujem v tej svojej pod Tatrami...napr. taky zeleny cajik je oblubeny ranny napoj...

2smajlik123
5. nov 2020

Harmancek najkrajsi kvietok, bylinka krasna vona ktora upokojuje a prijemna jemna chut
Varievam ho aj detom od malicka ale ani ja mu neodolam.
Dokonca su z neho skvele aj obklady pri poraneniach alebo len tak odvar na plet alebo vlasy.

ivanaempe
5. nov 2020

@marton_popradske ja mám rada Mätu, mám jej doma viac druhov - citrónovú, čokoládovú aj kolu, v lete je super v limonáde, s citrónom, trstinovým cukrom na spôsob mojitka a v zime ju mám nasušenú aby zohriala 🙂 a mám aj v mrazničke, čerstvú - aj s takej robím niekedy čaj 🙂

ivankagemini
5. nov 2020

@marton_popradske hmm, tak ja som čajíková, keďže kávu nepijem 🤗
A naj top u mna pre mna je matcha caj, ďalej zazvorovy caj, pripadne zazvor s chilli ale s DOMACIM chilli 🌶️ mňam, čierny caj so škoricou je mňam a ľúbim aj matu, medovku, šalviu, šípky, rakytnik 🙂 všetky tieto kombinácie samozrejme užívam aj cielene, podla aj zdravotného stavu ale aj priebežne a podla nálady. Zase na jesenne a zimne večery si milujeme urobiť čierny caj s medom a citrónom do velkeho čajnika a popijat 😊

vivinka105
6. nov 2020

Milujem biely čaj. Je tak krásne voňavý, vznesený s príjemnou jemnou chuťou. Veľmi malo, ho je dostať v kaviarňach, čo má veľmi mrzí.