Aké čaje by ste privítali?
Milé mamičky a dievčatá. Dnes nám začína „Týždeň so značkou s čajíkmi Mistral“. Volám sa Jano Marton a budem s Vami komunikovať celý týždeň. Skúsme sa hneď na začiatku podeliť o Vaše tipy: Dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných bylinno ovocných čajíkov Mistral z fotografie. Krásne pondelkové ráno Vám prajem.

Ja veľmi ľúbim kombináciu 🥥Rum-kokos🥥,možno štipku zázvoru k tomu a vznikla by skvelá chuť na zimné vecery⛄
Dávnejšie som pila ovocné príchute v kombinácii s chilli- napr. malina a chilli, jahoda a chilli, granátové jablko a chilli... Mne chutili 🙂 aj bylinkové čaje mám rada v kombinácii s tropickým ovocím, napr. mäta s citrónom, grapefruitom, pomarančom a pod. ❤️ A doma od Mistral-u najviac obľubujeme rakytníkový čaj, tak aj ten by sme privítali v kombinácii s nejakou mandarínkou, pomarančom 🙂
Biely čaj, levandulový a dcera neskutočne fičí na slanom karamely. 😋😊
Ja zbožňujem hurmikaki, ma skvelú chuť, ktorá by sa možno dala využiť 😉 aj čaj s príchuťou moruše by mohol byť super 😊
@evamajercak zemolezu? to čo je? 🙂
@drdrdr tak toto by bolo fakt husté... hurmikaki v čaji. No, ďakujeme za tip.
@stankadu máme aj biely čaj aj levanduľový. S príchuťou karamelu bola niekedy hruška, ale tá moc nešla. Každopádne v spoločnej kombinácii to nemáme.
@siklsi ĎAKUJEME za tip. Pomaranč by bo fakt super. Popremýšľame. A, možno aj bude 🙂
@bebe30 Tak toto znie tiež veľmi dobre 🙂 Kokos rum, no teda. 🙂
@kupcovci 🙂 mali sme, ale nešiel.
@marton_popradske a čo tak meduňka jahoda a čierne korenie
Malinový so šípkami 😍
ja osobne zbožňujem pomarančový čaj, pomarančový čaj robí teraz len teekane, ten je výborný. Okrem toho mám rada, keď je v čajoch minimum aróm, tie prevoňané čaje mne vadia. Ale najlepšia príchuť pre mňa pomaranč a citrusové príchute.
Na dlhé zimné večere, čaj s medovníkovou príchuťou, pečenými jablkami a škoricou, príp. sladký marcipán, alebo slaný karamel.
@marton_popradske to je kamčatská čučoriedka, inak chutí ako kanadská. Dozrieva ako prvé ovocie, už koncom mája, má pekné podlhovasté cca 2cm plody. Veeeeľmi chutné, také sladko-kyslé, čaj by bol skvelý 🙂
@marton_popradske ja by som privítala agátový v kombinácií napríklad so slivkou, alebo marhulou mňaaam.
Ako deti sme jedli agátové kvety, dedko nám to vždy naoberal ako hrozno 😄 a tento rok ma chytila taká nostalgia, že som "spásla" jeden "menší" strom 😆 aaach detstvo...
A muž hovorí, že spotený junec 🙄 😅🙈 nooo doteraz som o týchto jeho "chutiach" netušila...🤣🙊
Oprava vraj MLADÝ 😂
@livinka1111 ĎAKUJEME 🙂 Budeme premýšľať nad viac čajíkmi pre najmenších
@marton_popradske ja by som si dala cajik s prichutou pytahaja 🙂 milujem Toto exotucke ovocie vsade a za kazdych okolnosti 🙂
@bruneta880 agátový v kombinácii so slivkou je super, i keď slivku už máme.
@evamajercak o tomto som ešte ani nepočul 🙂 kamčatská čučoriedka.
@fkata ĎAKUJEME 🙂
@0silvia0 vyčkajte. Pomaranč je dobrá voľba 🙂
@lucia147852 toto si viem osobne predstaviť aj ja.
čistý zázvor.... a potom levandulovy 🙂
Ponuka Mistral cajikov je naozaj pestrá,myslim,že uspokojí každého cajickara..
Keďže sme na mamickovskom portáli,možno by nebol od veci čajík na podporu dojčenia.A mohol by byť dochuteny tak,aby sa dal vypiť😁.
A môjho muža by potešil čistý biely čaj,všade je len s príchuťami.Niekedy platí,menej je viac.
Ja by som prijala čaj Earl Grey, ten milujem s citrónovou kôrou, ktorá doladí jeho horkastú chuť. A celkovo viac čiernych čajov skombinovaných s ovocím, na tie by som letela ako včela na kvet 😉
Kdesi som pila zelený čaj s opunciou, ďalej zelený čaj s broskyňou, tie by som tiež privítala, tie horkasté chute postrádam vo vašej ponuke...a inak - vitaj opäť medzi nami, nech sa Ti všetko darí 🙂
@marton_popradske posielam fotku z našej úrody 🙂 škoda ho nemať v záhrade. Je nenáročný a stačí mu klasická pôda, nevyžaduje kyslú. S tou marhuľou alebo jahodou by mohol byť čajík super. 🙂

Hruskovy 🍀