icon

Aké čaje by ste privítali?

marton_popradske
Moderátor
25. nov 2019

Milé mamičky a dievčatá. Dnes nám začína „Týždeň so značkou s čajíkmi Mistral“. Volám sa Jano Marton a budem s Vami komunikovať celý týždeň. Skúsme sa hneď na začiatku podeliť o Vaše tipy: Dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných bylinno ovocných čajíkov Mistral z fotografie. Krásne pondelkové ráno Vám prajem.

Aké čaje by ste privítali?
kupcovci
25. nov 2019

Hruskovy 🍀

bebe30
25. nov 2019

Ja veľmi ľúbim kombináciu 🥥Rum-kokos🥥,možno štipku zázvoru k tomu a vznikla by skvelá chuť na zimné vecery⛄

siklsi
25. nov 2019

Dávnejšie som pila ovocné príchute v kombinácii s chilli- napr. malina a chilli, jahoda a chilli, granátové jablko a chilli... Mne chutili 🙂 aj bylinkové čaje mám rada v kombinácii s tropickým ovocím, napr. mäta s citrónom, grapefruitom, pomarančom a pod. ❤️ A doma od Mistral-u najviac obľubujeme rakytníkový čaj, tak aj ten by sme privítali v kombinácii s nejakou mandarínkou, pomarančom 🙂

stankadu
25. nov 2019

Biely čaj, levandulový a dcera neskutočne fičí na slanom karamely. 😋😊

drdrdr
25. nov 2019

Ja zbožňujem hurmikaki, ma skvelú chuť, ktorá by sa možno dala využiť 😉 aj čaj s príchuťou moruše by mohol byť super 😊

marton_popradske
autorModerátor
25. nov 2019

@evamajercak zemolezu? to čo je? 🙂

marton_popradske
autorModerátor
25. nov 2019

@drdrdr tak toto by bolo fakt husté... hurmikaki v čaji. No, ďakujeme za tip.

marton_popradske
autorModerátor
25. nov 2019

@stankadu máme aj biely čaj aj levanduľový. S príchuťou karamelu bola niekedy hruška, ale tá moc nešla. Každopádne v spoločnej kombinácii to nemáme.

marton_popradske
autorModerátor
25. nov 2019

@siklsi ĎAKUJEME za tip. Pomaranč by bo fakt super. Popremýšľame. A, možno aj bude 🙂

marton_popradske
autorModerátor
25. nov 2019

@bebe30 Tak toto znie tiež veľmi dobre 🙂 Kokos rum, no teda. 🙂

marton_popradske
autorModerátor
25. nov 2019

@kupcovci 🙂 mali sme, ale nešiel.

alexis617
25. nov 2019

@marton_popradske a čo tak meduňka jahoda a čierne korenie

lucia147852
25. nov 2019

Malinový so šípkami 😍

0silvia0
25. nov 2019

ja osobne zbožňujem pomarančový čaj, pomarančový čaj robí teraz len teekane, ten je výborný. Okrem toho mám rada, keď je v čajoch minimum aróm, tie prevoňané čaje mne vadia. Ale najlepšia príchuť pre mňa pomaranč a citrusové príchute.

fkata
25. nov 2019

Na dlhé zimné večere, čaj s medovníkovou príchuťou, pečenými jablkami a škoricou, príp. sladký marcipán, alebo slaný karamel.

evamajercak
25. nov 2019

@marton_popradske to je kamčatská čučoriedka, inak chutí ako kanadská. Dozrieva ako prvé ovocie, už koncom mája, má pekné podlhovasté cca 2cm plody. Veeeeľmi chutné, také sladko-kyslé, čaj by bol skvelý 🙂

bruneta880
25. nov 2019

@marton_popradske ja by som privítala agátový v kombinácií napríklad so slivkou, alebo marhulou mňaaam.
Ako deti sme jedli agátové kvety, dedko nám to vždy naoberal ako hrozno 😄 a tento rok ma chytila taká nostalgia, že som "spásla" jeden "menší" strom 😆 aaach detstvo...
A muž hovorí, že spotený junec 🙄 😅🙈 nooo doteraz som o týchto jeho "chutiach" netušila...🤣🙊

bruneta880
25. nov 2019

Oprava vraj MLADÝ 😂

marton_popradske
autorModerátor
25. nov 2019

@livinka1111 ĎAKUJEME 🙂 Budeme premýšľať nad viac čajíkmi pre najmenších

jane1989
25. nov 2019

@marton_popradske ja by som si dala cajik s prichutou pytahaja 🙂 milujem Toto exotucke ovocie vsade a za kazdych okolnosti 🙂

marton_popradske
autorModerátor
25. nov 2019

@bruneta880 agátový v kombinácii so slivkou je super, i keď slivku už máme.

marton_popradske
autorModerátor
25. nov 2019

@evamajercak o tomto som ešte ani nepočul 🙂 kamčatská čučoriedka.

marton_popradske
autorModerátor
25. nov 2019

@fkata ĎAKUJEME 🙂

marton_popradske
autorModerátor
25. nov 2019

@0silvia0 vyčkajte. Pomaranč je dobrá voľba 🙂

marton_popradske
autorModerátor
25. nov 2019

@lucia147852 toto si viem osobne predstaviť aj ja.

oira
25. nov 2019

čistý zázvor.... a potom levandulovy 🙂

miriskaz
25. nov 2019

Ponuka Mistral cajikov je naozaj pestrá,myslim,že uspokojí každého cajickara..
Keďže sme na mamickovskom portáli,možno by nebol od veci čajík na podporu dojčenia.A mohol by byť dochuteny tak,aby sa dal vypiť😁.
A môjho muža by potešil čistý biely čaj,všade je len s príchuťami.Niekedy platí,menej je viac.

sykorka07
25. nov 2019

Ja by som prijala čaj Earl Grey, ten milujem s citrónovou kôrou, ktorá doladí jeho horkastú chuť. A celkovo viac čiernych čajov skombinovaných s ovocím, na tie by som letela ako včela na kvet 😉
Kdesi som pila zelený čaj s opunciou, ďalej zelený čaj s broskyňou, tie by som tiež privítala, tie horkasté chute postrádam vo vašej ponuke...a inak - vitaj opäť medzi nami, nech sa Ti všetko darí 🙂

evamajercak
25. nov 2019

@marton_popradske posielam fotku z našej úrody 🙂 škoda ho nemať v záhrade. Je nenáročný a stačí mu klasická pôda, nevyžaduje kyslú. S tou marhuľou alebo jahodou by mohol byť čajík super. 🙂