Aké čaje by ste privítali?
Milé mamičky a dievčatá. Dnes nám začína „Týždeň so značkou s čajíkmi Mistral“. Volám sa Jano Marton a budem s Vami komunikovať celý týždeň. Skúsme sa hneď na začiatku podeliť o Vaše tipy: Dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných bylinno ovocných čajíkov Mistral z fotografie. Krásne pondelkové ráno Vám prajem.
Z exotických mango+kokos alebo ananás,marakuja
Z našich lesná jahoda+medovka+materina dúška, veľmi dobre by mohol chutiť slivkový so zmesou byliniek a s orieškami a všeobecne oriešková príchuť s ovocím by bola super
@1kriosa1
@livinka1111
@alexis617 blahoželáme k výhre čajíkov z nášho prvého príspevku v našom FÓRE. Pošlite mi do správy adresu. Pekný deň. - Jano
ja milujem všetky bylinkové čaje ale teraz by som určite privítala čaj, ktorý je vhodný pre tehotné..nejakú super kombináciu byliniek, ktoré sú vhodné pre tehotné ženy a aby tam teda nebol len Rooibos,lebo ten mi už vadí 🙂
Ja mám najradšej mätový aj, ten pijem každý deň. Ale hlavne v zime, kedy človeka skoro stále škriabe hrdlo je fajn aj čaj so zázvorom. Preto by som privítala kombinácia mäta a zázvor.
sypaný, bez zbytočných obalov. V podstate mám rada všetky vaše čaje. Len mi vadia tie sáčočky 🙂
Lipa + šípka = čaj chutný, voňavý, dobrý na imunitu, žiadna "podozrivá exotika" 🙂
Ja by som privítala cajik s rumovou príchuťou v kombinácii s nejakou bylinkou... Ako je napr. Materina duška.... Pre mňa také ukludnujuce na večer k telke... 😀
@neli123 áno, čaj s rumom je klasika. ale na to je podľa mňa najlepší PIGI ČAJ 🙂
@alienkami taká dobrá imunita, podozrivá exotika. ešte sa nám to aj rýmuje 🙂
@lucymaud ananásový by bol super. Mali sme v Popradskom banán čučoriedka, ale už nemáme. banán je do čaju veľmi ťažký.
Mandarínka - škorica - med, jablko - med- vanilka, hrozno - jablko, čokoláda - vanilka - kokos..

@mima172 BUDEME premýšľať. ĎAKUJEME.